Nuray Sayarı burç yorumları | 25 Şubat - 3 Mart 2019

Nuray Sayarı 25 Şubat 2019 - 3 Mart 2019 haftalık burç yorumlarını yayınlandı. Nuray Sayarı burç yorumları, haftalık bütün burçların tek tek değerlendirmelerini sizler için derledik. Bu hafta burçları duygusal, para, ve aşk hayatında neler bekliyor, Nuray Sayarı burçları yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı burç yorumları | 25 Şubat - 3 Mart 2019

Nuray Sayarı 25 Şubat 2019 - 3 Mart 2019 haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. Burçlar gezegenlerin ve gözkyüzündeki hareketlerin insanın fizyolojik ve ruhsal hayatına etkisidir. Uzmanları tarafından incelenene gökyüzü hareketleri insanların fizyolojik ve psikolojik yaşamına etki ediyor. Burçların insanların yaşamına olan etkisini Nuray Sayarı yorumluyor. Nuray Sayarı burç yorumları en çok takip edilen Astrologlardan biridir. Nuray Sayarı'nın bu hafta burçları bekleyen gelişmeler hakkında yorumlanırını hem okuyup hem de dinleyebilirsiniz. 25 Şubat 2019 - 3 Mart 2019 Nuray Sayarı burç yorumlarını sizler için derledik. İşte Nuray Sayarı'nın haftalık burç yorumları:

NURAY SAYARI BOĞA BURCU YORUMU

Boğa burcu ahlaklı bir burçtur.Satürn iyi bir öğretmen iyi bir terbiyecidir. Ancak iyi bir dinleyici olup Satürn'ü dinleyip ona göre hareket edersen sana en iyiyi öğretir. Boğalar iç huzurunuzu koruyun. Boğalar sizi üzen herkese teşekkür edin. İnancınız eksikse inancınız artar. Sabır eksikliği varsa sabrınızı arttırır. Sevgili boğalar Satürn döngüsünün sonuna doğru geliyoruz Satürn diyorki herkesi sev, bırak senin sadece sevdiğin yaradan olsun. Boğalar kıymet vermek üzerine tartışmalar yaşayabilir. Evli bir boğa burcuysanız karşınızdaki kişinin sizi anlamasında zorluk çekiyorsunuz. Bu durumda aşkda kıymet vermeyi daha arttırın. Belki partneriniz geçmişi önüne tekrar sunmanızı sevmiyor. Bu hafta en çok dikkat etmeniz gereken geçmişe ait mevzular tekrar gündem oluşturursa ilişkilerde yaralanmalar ve zedelenmeler olabilir. Geçmişe bu hafta takılmayın daha esnek daha özverili olun. Bu hafta stres yapıpı mide ve bağırsak hastalıklarına yakalanmayın. Bağırsak ikinci bir beyindir duygusal durumlar direk etki eder. İş ahlakınız sayesinde başarı hak ediyorsunuz. Eğer işsiz bir boğaysanız bu haftanın 3. günü ile birlikte yeni tekliflere açık olun bu haberler sizi mutlu edecek.Değişim yapmaya hazırsanız gelen teklifleri değerlendirin. Bu hafta Uranüs boğa burcunda Uranüs sizi uyarıyor: Ben hayatta şöyle şöyle yapmam demeyin. Dediklerinizi yaşarsınız. İddialaşmayın. Bu hafta sakın iddiacı olmayın.

Boğalara Spot: Büyük lokma yiyin ama büyük laflar konuşma

Aşk      ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU YORUMU

Kendinizden emin olmanız gereken süreci geride bırakıyorsunuz. Anlamsız yere yaşanan gerginlikler bu hafta iş arkadaşlarınızla yaşanabilir. İkizler burcu ile birlikte iseniz patronunuz ya da iş arkadaşınız ya da siz eğer bir ikizlerseniz bu hafta gerilebilirsiniz. Gerilmek yerine beğenmediğiniz şeyleri güzel bir dille anlatmayı deneyin. Ne gerin ne de gerilin. Tablonuzdaki 5 yıldızı 10 a çıkarmak da elinizde 1 e düşürmekte. Özgür irade özgür kader demek eğer davranışlarımıza dikkat edersek cüzi irademizi ortaya koymuş oluruz. 

Yalnız ikizler burcu Merkür martın ilk haftasında balık başak aksında gerilemeye girecek. İkizler burcu olanlar bu hafta hayatınızın partneri ile karşılaşabilirsiniz. Muhteşem beraberliklere adım atabilirsiniz. Bu ilişkiler bireysel yaşamınızda hayırlı yuva kurabileceğiniz adımlar attırabilir. 

Bu hafta parayı tutma isteği sizi gerebilir. Kendi kendinizi germeyin. Para gelsin ve gitsin içindir. Para günlük hayatımızda harcama yapmak içindir. Parayı elde tutmak için kazanıyorsanız hiç kazanmayın. Bırakın rahat olun. Planlı olun gençken yiyin için seyretmek için para tutmayın. Bu hafta biraz ikizler paraya takılacak, takılmayın yiyin için gezin. Allah kimseyi cimrilikle sınamasın.

İkizlere Spot: Kendinize her zamankinden daha fazla değer verin.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU YORUMU

Yetenekleri yabana atılamayacak kadar keşfedeceksiniz. Etrafınızdakiler bu hafta hayatı boşvermiş gibi yapıp sizi üzebilir. Hayatın size bir armağan olduğunu zaten bilen bir insan gezegen kombinasyonlarından kaynaklaı bazı sizi strese sokan şeyleri duymayın. Bu hafta girdiğiniz ortamda adeta ışık saçacaksınız. Geçtiğimiz haftalarda size gelmiş bir iş teklifi ya da bir görüşme varsa bu hafta ertelediğiniz şeyleri almanız gereken kararları bu hafta halledin. Bu hafta herşeyi istediğiniz gibi sonuçlandıracaksınız. Yabana atılmayacak yetenekleriniz değerlendirin. Bu hafta taşıyamayacağınız yükleri kaldırabilirsiniz. Bu hafta herşeyin üstesinden gelebilirimi hissedeceksiniz. Bu hafta güç sizde. Özellikle eskisis kadar olaylara takılmıyor olmanız sizin fazla konuştuğunuzdan rahatsız olan bir partneriniz varsa sizi boşvermiş gibi gözükebilir, buna üzülebilirsiniz. Bu hafta yengeçler suçluluk duygusuna kapılabilirler. Boşverdiğinizi düşünüp üzülmeyin. Önemli olan boşverebilmiş olmanız. Olayların üstüne gitmemeniz gerekiyor. Takılmayın boşvermeniz gereken herşeyi boşverin ve içtenliğinizle huzurlu olmaya özen gösterin. İç huzurunuzu ne kadar yükseltebiliyorsanız yükseltin. 

Alamayacağınızı düşündüğünüz paralarınız varsa bu hafta onlar size geri gelebilir. İş hayatında haksızlığa uğradıysanız eğer bu hafta anlaşılır olmak sizi mutlu edecek. Bu hafta kilo alma dönemizini çok yemek yemeyin.

Yengeçlere Spot: Çok yemek yemeyin.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI ASLAN BURCU YORUMU

Aslanla sağlığınız iyi olması için bu hafta güçlü bir psikolojiye ihtiyacınız var. YYaşanan gereginlikler baş ve sırt ağrılarını arttırabilir. İnsan psikolojik olarak sorumlulukl yüklendiğinde sırtı ve beli ağrır. Hastalık yoktur hastalığa neden olan duygular vardır. Ertelediğiniz kararlar için cesur olmak size çok şey kazandıracak. Bu hafta ertelediğiniz ne varsa tamamlamaya özen gösterin. Örneğin iş değiştirmeyi, ilişki bitirmeyi, ya da yeni bir ilişkiye başlamayı ertelediğiniz ne varsa bu hafta tamamlayın. 10 marta kadar değişik duygular devam edecek. Kararsız kaldığınızda yaşam enerjini düşer. Aslan burcu iseniz partneriniz sizden uzaklaşmak istiyorsa gitme demeyein. Kararsız olmayın yürümeyen birşeyi zorla yürütmeyin. Gitmek isteyene dur demeyin. Esenlik dileyin. Olumsuz enerjiler yaymayın ah etmeyin. Bu hafta aslanların özellikle beddua etmemesi gereken bir hafta hatta hiç kimse etmesin. Beddua kapı kapı gezer kimseyi bulamaz döner sizi bulur. Beddua etmeyin. Kararsız kalmayın, bu hafta ya hep ya hiç demeniz gerekiyor. Yoksa başarısızlıklar sizi bekliyor. O yüzden ertelediğiniz bütün kararlar için cesur olun. 

Aslanlar bu hafta kendini yenilesin. Bakış açınızı değiştiriseniz hayatınız güzelleşir. Yüklerinizi atın ağrılardan kurtulun.

Aslanlara Spot: Ertelediğiniz kararlarda cesur olun

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI BAŞAK BURCU YORUMU

Bu hafta verdiğiniz kararların ne kadar yerinde olduğunu hissedeceksiniz. Bir işten yada ilişkiden ayrılmış olabilirsiniz verdiğiniz kararın yerinde ve zamanında olduğunu hem görecek hem yaşayacaksınız. Bu hafta huzurlu bir ilişkiniz varsa birbirinize yeterli zaman ayırıp ayırmadığınızı sorgulayacaksınız. Ailenize ne kadar zaman ayırdığınızı sorgulayacaksınız. Farkındalıklarınız artacak. Sen ben yorumları bitecek biz olma yoluna gideceksiniz. iletişiminiz ve farkındalığınız çok artacak bu da huzurunuzun artmasına etki edecek. Bir yuvayı ısıtan en büyük ısı sevgidir. Eğer bir yuvada sevgi varsa o yuva zaten ısınır. Sevgi her zorluğun üstesinden gelir. Sevgili başaklar, içinizden gelen sese kulak verirseniz başarıyı yakalayacaksınız. İş hayatınızda hiç bir sorumluluktan kaçmayın, giriştiğiniz işlerde başarı merdivenlerini çıkacaksınız. Sevgili başaklar bu hafta sezgileriniz sizi doğru yönlendrecek. İş değiştirmeyi planlayan bir başak burcuysanız iletişim yoğunluğu olan ortamlarda bulunmanız başarınızı artıracak. Fikirleriniz kabul görecek. İş hayatınızda hayallerinize ulaşmak güzel fırsatlar sizi bekliyor. Parasal konularda aceleci olmayın. 

Başaklara Spot: Sezgilerinize güvenin

Aşk      ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI TERAZİ BURCU YORUMU

Bu hafta zorluklar var ama bunu kolaylaştırmak elimizde. Kaygılarınız yersiz. Kaygıyı hayatınızdan çıkarmadığınız takdirde başarıyı bulamazsınız. Yersiz kaygılardan uzak durun. Gereksiz harcamalara dikkat edin. Plansız para harcamayın. Katılacağınız bir davette sizin için yeni başlangıçlar olabilir. Arakadaş ortamlarınızda yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Farklılıklar bu hafta sizi bekliyor. Teraziler hayatlarına girecek yeniliklerle hayatlarına farklılıklar girecek. Yeniliklere açık olun. Maddi konularda bütçenizi dengelemeniz gereken bir hafta. Evdeki hesabı çarşıya uydurun. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın. 4 gün sizi sıkıntıya sokabilir. Parasal enerjinin akışını dengeleyin yoksa maddi açıdan dibe vurabilirsiniz. İş ile ilgili kaygıyı bırakın, düşünüp harcama yapın. Hayatınızı mükemmel etmekde zorlaştırmak da size bağlı. 

İkili ilişkilerde aranızda sözlü uyumsuzluk varsa bu hafta bu uyuma kavuşuyor. Partnerniz anlaşabilme adımı atacak. Sizde anlaşılabilir olduğunuza şükredin, daha önce niye anlamadın sözleri kullanmayın. Size bir adım atana siz 3 adım atın kazanan siz olursunuz. Dünü kurcalamayın. Bugüne bakın ve sonrası ile ilgilenmeyin. Sağlıklı bir hafta sizi bekliyor. Sadece sindirim sistemi ile ilgili hassasiyetiniz varsa dikkat edin. 

Terazilere Spot: Düşünmeden harcama yapmayın

Aşk      ✭✭✭✭

Para    ✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI OĞLAK BURCU YORUMU

Oğlaklar için bu hafta çok sıkıntılı bir hafta. Dikkat ettiğimiz anda bir yıldızı 5-10 yapmak sizin elinizde. Nuray Sayarı oğlaklar için uyarıyor. Bir olan yıldızlarınızı yükseltin. Aşk,para ve sağlıkta dikkatli olun. İş ve iletişim yaşamlarınızda sorumluluklarınızda azaltmaya gidin. Olumsuz gelişmeler iş hayatınızda yaşandığında olumsuzluklar kaçınılmaz. Örneğin çalışıp çalışıp para kazanamıyorsunuz ancak bunu öfke ile karşılamayın. Oğlaklar iş hayatınızda özel hayatınızda yaşadığınız olumsuzlukları birbirne karıştırmayın. Oğlak burcuysanız eşiniz eve geldiğinde hobinizle ilgilenin eşinize laf yetiştirmeyin ters cevap vermeyin eğer dikkat etmezseniz ayrılık gözükebilir. Karşınızdaki sizi tersleyen bir konuşma yapıyorsa susun konuyu değiştirin zor bir hafta sizi bekliyor. Dikkat etmezseniz kaos ve dağılmalar sizi bekliyor. İki cümle bile sizi dağılığ ayırmaya kadar götürebilir. İŞ yerinde de konuşurken çok dikkat edin. Bu hafta ilişkiniz yoksa yeni arayışlara girmeyin kendinizle kalın. Sağlıkla ilgili problemleriniz varsa dikkatli olun. Ertelediğiniz sorunlar canınızı sıkabilir. Ertelemeyin sorunları çözün. Tedavinizi geciktirmeyin. İsyankar olmayın. Sözlerinize dikkat edin. Karşınızdaki ne yaparsa yapsın ayrılık istemiyorsanız boş konuşturup, boş konuşmayın.

Oğlaklara Spot: Görüyorum, iyi bir dinleyiciyim. İyi bir dinleyici olun, konuşmacı değil. Susun.

Aşk      ✭

Para    ✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI KOVA BURCU YORUMU

Kovalar saldım çayıra mevlam kayıra haftasındasınız. İki tip kova vardır bir deli kova bir dahi kova. Kova kadını çok konuşur, konuşmayı sevmeyen tahammül edemez kova kadınına. Kova kadınına tavsiyem bu hafta susun, eleştirmeyin, hataları görmezden gelin. Eleştirisel yönlere karşı içinizde hakılık durumu olabilir mi olmayabilir mi bunu sorun kendinize aynaya bakarcasına bakın. Bunu başarırsanız mutlu olursunuz. Kova burçları bu hafta maddi anlamda ödüllenecek. Çalıştığınız işte yükselebilirsiniz. Kova burcu için bu hafta iş kariyer ve para haftası. Hayat emeğinizin karşılığını verecek. Beklenmedik bir ziyaretçi yüzünden planlarınızı ertelemk zorunda kalabilirsiniz. Bu gerilim doğurabilir, boşverin canınızı sıkmayın, planınızı erteleyin. Sorun yapmayın. Gerilim oluşturup tartışma ortamı oluşturmayın. Eleştirildiğinizde kendinizi gözlemleyin aksi takdirde depresyona girebilirsiniz.

O hep bunalımdaydı denmemesi için kendinizi gözlemleyin. Karşınızdaki konuşsun dursun ne izah etmeye çalışın ne anlatmaya çalışın önce kendinize bakın karşıdaki aynada kendinimi görüyor yoksa haksız eleştiri mi yapıyor. Susun o fark edecek zaten.

Kovalara Spot: Kendinizi gözlemleyin, kendinize çok iyi bakın

Aşk      ✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI BALIK BURCU YORUMU

Kovalarbaşarılı olmak için ilişkilerine dikkat etmeleri gerekiyor. İlişki herşeydir. Anlamak, dnlemek, konuşmak bunlara dikkat edin ve başarıyı yakalyın. Kendinize zaman ayırıp özlediğiniz bir alana dönüş yapın. Aşk hayatında sular durulmadı karışıklık sürüyor. Sevgili balıklar bu hafta sezgilerinizi dinleyin. Bu hafta sezgileriniz kuvvetli. Doğru tespitler için tutarlı davranmalısınız aksi takdirde durulmayan suların daha çok coşmasına ve tartışmalara, ayrılık yokken dağılmaya kopmaya sebep olabilirsiniz. Maddi olarak oldukça becerikli düşünceleriniz olacak. Bu hafta yuenilikler doğrucaksınız iş ve kariyer de sorumluluğunu aldığınız her işte kendinize güveniniz artacak. Eğer beklediğiniz iş teklifi haberi varsa bu hafta gelebilir. Yarım kalan istek ve dilekler de bu hafta 6. gününe kadar gelebilir. Bu da sizin enerjinizi arttırıp mutluluk getirecek. Balıklar enerjili bir hafta yaşayacak. Coşkulu ve yaşam enerjisi yüksek bir hafta sizi bekliyor. Sadece dikkat etmeniz gereken hususu aşk hayatında durulmayan suları bulandırmayın sakin olun anlayışlı olun. Eğer çocuklarınız varsa çocuklarınız ihtiyaçları ile ilgilenmemiş ertleemiş olabilirsiniz. Bu hafta çocuklarınıza karşı ilgi ve şefkatiniz artacak ve ailede huzuru yakalayacaksınız. Aşk hayatıızda biraz daha anlayışlı olmaya özen gösterin. Ortamı sakinlik içinde tutmaya çalışın. İlişkiniz düzelecek. Farkındalık doğrucaksınız. beklentilerinizin istediğiniz yönde sonuçlanacak. Uzun süredir almak istediğiniz şeyleri bu hafta gerçekleştirebilirsiniz.

Sağlık konusunda bu hafta iyi durumdasınız. Sadece haftanın üçüncü gününde boyun ve baş ağrısı şikayetiniz olursa kendi başınıza atlatmaya çalışmayın bir doktora gidin.

Akrabalık ilişkilerinde yaşadığınız sorunlarda karşınızdakini kesinlikle konuşturmayın. Şikayetleri dinlemeyin. Dedikodu taşıyan kişileri susturun durdurun. Yorum yapmayın, taraf tutmayın, nasıl yardımcı olabilirimi düşünün. Arkadaşlık ilişkilerinde kimseye dedikodu taşımasına izin vermeyin

Parasal konularda inanılmaz fırsatlar sizi bekliyor. 

Balıklara Spot: Dedikoduya kulak kapatın

Aşk      ✭✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI YAY BURCU YORUMU

Yayların aşk burçları bu hafta karışık. Aşk hayatınızda gereksiz sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Dedikodulara kafa yoracağınız bir hafta. Jüpiter bu hafta kendi evinde ama herşeyi büyütüyorsunuz. gereksiz sıkıntılar yaşanması an meselesi kuşku ve kuruntulardan kurtulmazsanız. Şüphe kadar kötü bir huy yoktur. Etrafınızda partneriniz analttığını kişiler olabilir ilişkilerinizi kimseyle konuşmayın. Verme sırrını dostuna dostunun dostu vardır o da verir senin sırrını dostuna. Kimsein kahvesinin yanına lokma olmayın. Kimseye malzeme vermeyin. Kimsenin lafına kulak asmayın. Fitneci insanlardan uzak durun. Derdinizde varsa Allah'a dayanın kimsenin sizi yalnış yönlendirmesine müsaade etmeyin. Kimseyi kendinize güldürmeyin. Derdinizi annenize bile anlatmayın. Kimse demiştim sana dedirtmeyin.

Maddi konularda beklentilerinizin karşılığını bu hafta alacaksınız. Bu hafta ektikleriniz biçeceksiniz. İş hayatında büyük bir ivem kazanıyorsunuz.

Bu hafta yorucu fiziksel aktivitelerden uzak durun.

Yaylara Spot: Fitnecilerden uzak durun

Aşk      ✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI AKREP BURCU YORUMU

Akrepler aşk hayatında özveri sizi bekliyor. Bu hafta anlıyorum ve anlaşılıyorum modundasınız. Bu hafta mutluluk sizi bekliyor. Aranızda önceden gelen gerginlikler ortadan kalkacak. Geçmişe takılmayacaksınız. Yaşam enerjinizin yükseleceği güzel bir haftadasınız. Bekar bir akrepseniz haftanın 3. ve 4. gününde yeni aşklara adım atabilirsiniz ama iyice tanımadan ilişkiyi hayatınızın merkezine koymamaya özen gösterin. Siz siz olun büyük heyecana kapılmayın. Tanımaya çalışın, kendinize zaman tanıyın. Tutkuyla bağlanmayın. Yeni evliliğe adım atanlar ise uyumlu bir süreç sizi bekliyor.

Maddi olarak bu hafta sizi güzellikler bekliyor. Mal alma, satma, yatırım gibi konularda uyumlu fırsatlar sizi bekliyor. Size göre kritik olan düşünceler oluşabilir. Bunlara çok takılmayın. Hazır uyumluyken uyumsuzluk oluşturmayın

Sağlık konusunda evhama kapılmayın. Evham yapmak yerine doktora gidip muayene olun. 

Akreplere Spot: Gizem yapmayın, gizem yaptırmayın

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

Yorumlar