Nuray Sayarı 20-27 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. Nuray Sayarı 20 - 27 Mayıs 2019 haftalık burç yorumlarını yayınlandı. Sayarı burç yorumları, haftalık bütün burçların tek tek değerlendirmelerini sizler için derledik. Bu hafta burçları duygusal, para, ve aşk hayatında neler bekliyor, Sayarı Hayatta Her şey Var programında burçları yorumladı. Nuray Sayarı bu hafta yüzyılın en önemli dolunayını yaşadık. Dolunay hafta boyunca 12 burcun sezgilerini açtı. Bu hafta göremediklerimizi göreceğiz. İşte 12 burcun yorumu

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı 20-27 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı 20 - 27 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları. Beyaz Tv de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında Pazartesi günleri tüm haftanın burçlarının yorumunu yapan Nuray Sayarı bu haftada burçlar hakkında çok önemli tespitlerde bulundu. Astroloji bize diyorki ben sana birtakım şeyleri sunarken sen gösterdiğim yoldan gitmediğinde orda sınav başlatıyorsun. Bu hafta tüm burçların sezgi güçleri aktif. Özellikle bu hafta koç burçlarını duygu ve düşünceler konusunda ısrarcı olmamaları konusunda uyarıyoruz. Nuray Sayarı tüm burçları yorumladı. yüzyılın en büyük dolunay olayı burçları nasıl etkiledi. Tüm burçlar ve gezegenlerin durumu hakkında yorumlar..

Burçlar gezegenlerin ve gökyüzündeki hareketlerin insanın fizyolojik ve ruhsal hayatına etkilerini anlatır. Astroloji Uzmanları tarafından incelenene gökyüzü hareketleri insanların fizyolojik ve psikolojik yaşamına etki ediyor. Burçların insanların yaşamına olan etkisini ünlü Astrolog Nuray Sayarı yorumluyor. Nuray Sayarı burç yorumları en çok takip edilen Astrologlardan biridir. Nuray Sayarı'nın bu hafta burçları bekleyen gelişmeler hakkında yorumlanırını hem okuyup hem de dinleyebilirsiniz. 20 - 27 Mayıs 2019 Nuray Sayarı burç yorumlarını sizler için derledik. İşte Nuray Sayarı haftalık burç yorumları:

BURÇ YORUMLARI

Hayatta Her Şey Var programında ekranlara gelen Nuray Sayarı bu hafta burçları neler beklediğini söyledi. Yüyılın en büyük dolunay haftasında Koç, Boğa, ikizler, yengeç, terazi, başak, oğlak, balık bu hafta burçları neler bekliyor. İşte Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumları:

KOÇ BURCU

Koç burçları bu hafta şikayetçi olmayı bırakıp enerjilerini yüksek tutmalı. Eğer alma verme dengesini bozarsanız bunu mutlaka dengeye sokun.Verme dengenizi dengeleyin. gereksiz özverilerde bulunmayın v kendi değerinizi bilin. Bugüne kadar yaptığınız fedakarlıkları mevzu edip masaya yatırmayın. Kedni kendinize halletmeye çalışın.

Ruhsal ve psikolojik anlamda rahatsızlık yaşamanız mümkün bunu engellemek için iç huzurunuzu dengede tutun. 

Kalbi boş olan koç burçları haftanın üçüncü gününden sonra yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. 

Çalışma hayatındaki koç burçları gelire fazla takılmayın, neye takılırsanız onunla sınanırsınız. 

Koçlara Spot: Geçmişi gündem etmeyin.

Aşk: 5 Yıldız

Para: 4 Yıldız

Sağlık:1 yıldız

NURAY SAYARI BOĞA BURCU YORUMU

Parasal konularda endişe yaşayabilirsiniz. NAsıl düşünürseniz öyle yaşarsınız. Özellikle bu hafta para ile ilgili endişe yapmayın, kuruntu yapmayın.  Gelirinizi arttıracak planlar yapacaksınız. Çarşamba gününden itibaren yaptığınız yatırımmların sonuçlarını göreceksiniz.

Aile yakınlarınıza manevi olarak destek olabilirsiniz. Ailedeki gerginlikleri rahatlatmaya konsantre olabilirsiniz. Sevdiklerinize sevginizi belli edin. Boğa burcu adil duygu ile yaşamı yaşamak ister. Adaletsizliğe tahammülü yoktur. Boğa burçları etrafındaki kişilerin ilişkilerine karışmayın. Başkalarına yardımcı olayım derken sıkıntıya girebilirsiniz. 

Terk edilmiş bir boğa burcuysanız bunun uzun süreli bir ayrılık olduğunu düşünmeyin. Hayatınızın merkezine ayrıldığınız kişileri koymamaya özen gösterin. Hayatınızı siz olarak yaşayın. Dokunsal olmaktan çekinmeyin. Hayata gülümseyerek bakın. Ayaklarınızın üstüne sağlam basın ve güçlü olun.

Hayat bize güçlü olmayı öğretiyor. Kimsenin nasihatine ihtiyacınız yok. Kendi gücünüze güvenin ve olumlu düşünün. Gelecekten asla korkmayın. 

Boğalara Spot: Duygunu ifade etmekten çekinme.

Aşk: 5 Yıldız

Para: 4 yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU YORUMU

Bu hafta auralarınız çok güçlü. Tüm dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Özellikle yükseleni ikizler olan burçlar yoğun bir hafta geçirecekler Haftanın ikinci gününden itibaren iş hayatlarında hayallerini gerçekleştirmeniz için harekete geçmeniz gerekiyor. Kendinizden emin olmanız gereken bir haftadasınız. Astroloji sizi harekete geçmeniz konusunda uyarıyor. Niyet edip besmele çekip yolunuzu alın. 

Karşılıksız aşk yaşayan bir ikizler burcuysanız bundan sıyrılın bunun size bir faydası yok. Süregelen bir beraberliğiniz varsa hafta sonu itibari ile birbirinizi destekleyeceksiniz. İişkiniz yoluna girecek ve aşk hayatında mutlu olma vakti.

Geliriniz konusunda özellikle prensipli olmanız gerekiyor. Neyin hayalini kuruyorsanız geç olmadan mutlaka harekete geçin. Gebe kalmak isteyen bir ikizler burcuysanız hamile olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sorunlardan ortadan kalkabilir. 

Yalnız bir ikizlerseniz hayırlı olana niyet edin. Sağlık durumunuzda iyi olmak için ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirin ve enerjinizi yüksek tutun.

İkizlere Spot: Harekete geçin

Aşk:5 yıldız

Para: 4 yıldız

Sağlık :5 yıldız

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU YORUMU

Bu hafta bağışıklık sisteminizi düşebilir buna mutlaka dikkat edin. Uyku düzeninize dikkat edin. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz gereken bir haftadasınız. Hayata olumlu bakmaya devam edin. Dolunayın verdiği etki ile ani sinirlenmeler yaşayabilirsiniz buna dikkat edin. Duyduğunuz hiç bir söze inanamayın. Evli bir Yengeç burcuysanız gezegenler sizi uyarıyor partnerinizin geçmişi ile ilgili birileri karşınıza çıkıp birşeyler söyleyebilir. Yada başka iftiralar olabilir. Gözünüzle görmediğiniz hiçbirşeye inanıp saldırıya geçmeyin yoksa ilişkinizin dengesini bozarsınız. İlişkinizin dağılmasını istemiyorsanız kimsenin sizi doldurmasına müsade etmeyin. Bu hafta ilişkinizle ilgili kimse ile dertleşmeyin. İçinizdeki siz ile bütünleşin. İçinizdeki çocuğu sevin ve ortaya çıkarın. Başkasının sizi sevmesine ihtiyacınız yok sevgi içinizde başlıyor. 

İşsiz bir yengeç burcuysanız Perşembe günü itibari ile başvuru yaptığınız yerlerden haber gelebilir. İşsizler bu hafta işe girecek. Yalnız yengeçler ise dingin olun ve sağlam durun. Mars yengeç burcunda mutlaka huzurlu olmaya dikkat edin. İçiniz daralıyorsa 7 kez inşirah suresini okuyun. Zorlanmalarınızı hayatınızın en kötü anı gibi yaşamayın. Ruhunuzu dinlendirin. Hayata olumlu bakın.

Tartışma ve dolduruşlara gelmeyin. İftiralara karşı mutlaka dikkatli olun. 

Yengeçlere Spot: Hayata olumlu bakın

Aşk: 5 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 4 Yıldız

NURAY SAYARI ASLAN BURCU YORUMU

İş hayatınızda sizi heyecanlandıracak haberler geliyor. Hafta boyunca iş hayatınızda güzel haberler var. İşsiz bir aslan burcuysanız bir anda iş bulabilirsiniz. Güveninizi tavan yapacak. Aslan burçları beklenmedik gelir artışları yaşayabilirler. Her konuda ön planda olmak istediğiniz bir haftadasınız. Evli bir aslan burcuysanız yakın çevrenizle ilgili konularda sorunları eşinize yansıtmamaya özen gösterin. Ailevi sorunları evlilik hayatınıza yansıtrırsanız ilişkinizin enerjisini bozabilirsiniz. Sağlık konusunda bu hafta kemik yapınıza dikkat edin. 

iş alanlarınızda hedef ve amaçlarınıza ulaşabileceğiniz verimli bir haftadasınız. Mucize gibi düşündüğünüz aşklara adım atabilirsiniz. 

Aslanlara Spot: Gelirinizi değerlendirmeye özen gösterin. 

Aşk: 5 yıldız

Para: 5 yıldız

Sağlık: 5 yıldız

BAŞAK BURCU YORUMU

Başaklar bu hafta tansiyon konusunda dikkatli olun. Bu hafta tansiyonunuzu mutlaka önemseyin. İş hayatınızda ortaklaşa bir iş düzenine sahipseniz önemsediğiniz kişilerle yapacağınız planlar hayata geçiyor. Maddi olarak özgür olmak ve birikim yapmak istiyorsunuz ama bunun için cimri tavırlar sergilememeye özen gösterin. Hırs yapmayın , tutumluluğu cimrilik haline götürmeyin. Kefenin cebi yok. Yok demeyin gerçekten yok olur. 

Aşk hayatınız karışabilir. Evli olanlar çocukları ile ilgili eşleri ile didişebilirler. Bu soruna yol açabilir. Çocuklar konusunda karşınızdakini suçlamayın. Bunun yerine biz nerede hata yapmış olabiliriz diyerek sorunları çözmeye özen gösterin. Çocuğu olmayan başak burçları da ailevi konuları partneri ile sorun yapmasın. Bu hafta tartışmaya açıksınız tartışmadan uzak durun.

Bekar olan Başak burçları ansızın gideceği seyehatlerde yeni kişilerle tanışabilirler. 

Başaklara Spot: Cimrilikten uzak durun

Aşk: 5 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 3 Yıldız

TERAZİ BURCU YORUMU

Terazi burçları kalp sağlığına çok dikkat etmesi gerekiyor. Çarpıntınız varsa ve kolunuzda ağrı issediyorsanız mutlaka uzmana görünün ihmalci olmayın.

Parasal konularda planlı olmaya özen göstereceksiniz. İş hayatınızla ilgili güzel haberler alacaksınız. Beklediğiniz para gelecek. İş teklifi bekliyorsanız işle ilgili beklentileriniz gerçekleşecek.

Aşk hayatında ani kararlar almaktan kaçının. Ayrılığa hazır hissetmiyorsanız ancak karşınızdakini ölçmek için attığınız adımlar ters tepebilir. Sizi gerek kişileri hayatınızdan uzaklaştırın. Başkalarını şikayet eden hiçbir arkadaşla konuşmayın. Dedikoduya mahal vermeyin. Tanımadan yeni bir ilişkiye başlamayın. Önce iyice tanıyın. Düşünerek hareket edin. Mantıkla ve iç sesle hareket edin. 

Çarşamba ve Perşembe gübü parasala alanda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Yatırımlar planlıyorsanız herkese anlatmayın. Terazi erkekleri bu hafta partnerlerine dengeli davranmaya özen göstersin. Ah almayın. 

Terazilere Spot: Huzurunuzu arttırın.

Aşk: 3 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 1 Yıldız

AKREP BURCU YORUMU

Akrep burçları spora başlamalı. Dolunay Akrep burcunda bu Çarşamba günü spora başlamak için çok uygun bir zaman. Başladığınız spor asla bitmez, başladığınız diyet bitmez ve istediğiniz forma kavuşursunuz. İş ve kariyer hayatınızda iyi haberler alıp motivasyon kazananacaksınız. Bu hafta bencilliği bir kenara bırakın. İlişkilerinizin enerjisinin düşmesine sebep olabilirsiniz. 

Gayrimenkul konuları ile ilgili gelişme bekliyorsanız bu hafta ilerlemeyen işler çözümlenecek. Buda sizi maddi ve manevi oalrak rahatlatacak. İş sorunlarınızı da bu hafta çözümleyeceksiniz. Sadece evli bir akrep burcuysanız eşinize ilgili olduğunuzu samimi bir şekilde gösterin. Bekar bir akrep burcuysanız bu hafta hayatınızın ilişkisine adım atabilirsiniz ve evleneceğiniz kişiyi tanıyabilirsiniz. Bu dönem başlayan ilişkiler hızlı ilerleyreke evliliğe gidebilir. 

Enerjinizi yükseltin. 

Akreplere Spot: Bencil olma ve davranma

Aşk: 5 Yıldız

Para: 4 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

YAY BURCU YORUMU

Bu hafta yayların romantik süprizlere açık olması gerekiyor. Salı gününden itibaren duygularınızı derin yaşayabilirsiniz. Gezegenler sizin kendinizi enerjisiz hissetmenize sebep olur ancak haftanın üçüncü gününden itibaren enerjiniz yükselecek. Haklarınızı almak konusunda her işinizi yoluna sokacaksınız buda mutluluktan ayaklarınızı yerden kesecek. Kendinize güveniniz artıp çevrenize pozitif enerji yayacaksınız.

Yaylara Spot: Sorumluluklarınızı ertelemeyin

Aşk: 4 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

OĞLAK BURCU YORUMU

Aşk hayatında mutluluk sizin elinizde şikayet etmeyi bırakmanız gerekiyor. Yoksaymayı öğrenmelisiniz. Evli bir oğlak burcuysanız eşiniz istediğiniz gibi davranmıyor olabilir bu durum sizin çok konuşmanıza sebep olabilir. Çok konuşunca haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz lütfen bu hafta ilişkiniz adına şikayetçi tavırlar sergilemeyin.

Oğlaklara Spot: Sus ve huzurlu ol.

Aşk: 1 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

KOVA BURCU YORUMU

Sırlarınızı kimseye vermeyin. Milletin ağzına malzeme olmak istemiyorsanız susun sırlarınızı vermeyin. İlişkinizin enerjisini korumak için bunu yapmayın. Eşinizin onurunu ve gururuu incitecek davranışlarda bulunmayın. Patnerinizi başkaları ile konuşmayın. Bu hafta dertleşmeyin kimseyle. Aileniz büyükse bu hafta çocuklarınızla ilgili mesleler gündem konusu olabilir. Çocuklarınıza güven duyduğunuzu hissettirin. 

Kovalara Spot:  Hiç kimseye derdinizi anlatmayın.

Aşk: 5 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık : 5 Yıldız

BALIK BURCU YORUMU

Aşk hayatında Balıklar bu hafta alıngan olabilir ve alıngan tavırlar sergileyebilir. Ancak bu davranış ilişkilerinizin kaosa girmesine sebep olabilir. Alınsanız bile bunu karşı tarafa belli etmeyin. Beden dilinizle de belli etmemeye özen gösterin. İlişkinizin çıkmaza gitmesini istemiyorsanız buna özen gösterin. Aile fertlerinden birinin iftirasına maruz kalabilirsiniz. Hakkınızda çıkabilecek asılsız lafları ispat etmeye kalkışmayın. Özünüzde doğru olduğunuzu ortaya çıkarmaya uğraşmayın. Sessiz olun. Bekleyin. Doğru bir tanededir yalan 10 tanedir. Doğru önünde sonunda ortaya çıkar. İspat etmeye uğraşmayın.

Yeni değişiklikler yapmak için karar almak isteyebilirsiniz. Kariyer ve sosyal alanlar adına hayli enerjik olacaksınız. Temponuz hız kazanacak. Kariyerinizde ilerlemenize vesile olacak. 

Yalnız balık burçları yeni ilişkilere başlamak konusunda umutsuz tavırlar sergileyebilirler. 

Balıklara Spot: duygu ve düşüncelerinizde dengeli olun

Aşk : 4 yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 5 yıldız

Yorumlar