Nuray Sayarı 13 - 15 Nisan 2019 haftalık burç yorumları

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. Nuray Sayarı 8 - 15 Nisan 2019 haftalık burç yorumlarını yayınlandı. Sayarı burç yorumları, haftalık bütün burçların tek tek değerlendirmelerini sizler için derledik. Bu hafta burçları duygusal, para, ve aşk hayatında neler bekliyor, Sayarı Hayatta Her şey Var programında burçları yorumladı. Yengeç burçları için bu hafta hayata olumlu bakmaları gerektiği uyarısı yapıldı. Bu hafta Yengeçler için hayatı ve kendilerini karşılarına alma haftası. Sebepler tek tek araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı 13 - 15 Nisan 2019 haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı 8 - 15 Nisan 2019 haftalık burç yorumları. Beyaz Tv de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında Pazartesi günleri tüm haftanın burçlarının yorumunu yapan Nuray Sayarı bu haftada burçlar hakkında çok önemli tespitlerde bulundu. Ay koç burcuna geçiş yaptı. Yengeç burçarının geçmişle bağlarını kesmeleri gereken bir hafta. Hayata olumlu bakmaya devam edin. Gezegenlerin hayatınıza etkisi Nisan'ın ikinci haftasında nasıl. Nuray Sayarı yorumladı. Tüm burçlar ve gezegenlerin durumu hakkında yorumlar..

Burçlar gezegenlerin ve gökyüzündeki hareketlerin insanın fizyolojik ve ruhsal hayatına etkilerini anlatır. Astroloji Uzmanları tarafından incelenene gökyüzü hareketleri insanların fizyolojik ve psikolojik yaşamına etki ediyor. Burçların insanların yaşamına olan etkisini ünlü Astrolog Nuray Sayarı yorumluyor. Nuray Sayarı burç yorumları en çok takip edilen Astrologlardan biridir. Nuray Sayarı'nın bu hafta burçları bekleyen gelişmeler hakkında yorumlanırını hem okuyup hem de dinleyebilirsiniz. 8 - 15 Nisan 2019 Nuray Sayarı burç yorumlarını sizler için derledik. İşte Nuray Sayarı haftalık burç yorumları:

NURAY SAYARI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 8 - 15 NİSAN 2019

Hayatta Her Şey Var programında ekranlara gelen Nuray Sayarı bu hafta burçları neler beklediğini söyledi. Koç, Boğa, ikizler, yengeç, terazi, başak, oğlak, balık bu hafta burçları neler bekliyor. İşte Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumları:

NURAY SAYARI KOÇ BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Koç burçları bu hafta beklenmedik olayların ve konuların merkezinde olacak. Gezegen kombinasyonu son günlerde belirsizlik ve zorlanma yaşamışlardı. Son zamanlarda ayrılık ve karamsarlık içinde olanlar bu hafta ne kadar büyük konuşmuşum diyeceksiniz. Olumsuzluklar düzeliyor. HAk ettiğiniz ilişkini,z size gelecek. Ayrılık varsa barışma var. Yaşanan geçimsizlikler sona eriyor. Koçlar bu hafta özgüvenini yüksek tutmalı. Özgüveninizi bu hafta daima yüksek tutun. Hayatın sizi zorladığı her şeyden kaçıp uzaklaşmak isteyeceksiniz. Özellikle idare ettiğiniz ve size mutsuzluk veren kişileri bu hafta hayatınızdan çıkarmak isteyeceksiniz. Hayatınızdan çıkıp gitmiş kişiler sizi utandıracak. Problem ve pürüzler ortadan kalkıyor. Özgüveninizi aşağı düşürmeyin. Sıhhat ve sağlık konusunda bu hafta enerjiniz artıyor. Uyku düzeninize dikkat edin. Uykusuz kalmamaya özen gösterin. Aramoterapi lambalarında lavanta yağı yakmak uyku kalitesini artırıyor. 

Koçlara Spot: Uykunuzu arttırın

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI BOĞA BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Boğa burçları bu hafta büyük plan ve programlar yapacak. Sevdiklerinize bu hafta belli edin. Duygularınızı içinizde yaşamayın. Boğa burcu göz temasına çok önem veriri bir boğa burcu ile konuşurken dikkat edin. Bu hafta parasal anlamda zorlandığınız şeyleri düzene sokacaksınız. Kendi işinizin sahibiyseniz nasıl ilerleyebilirim kendimin çözümcüsü benim diyecek kadar özgüvenli olacaksınız bu hafta. Sizi yorup zorlayan herşeyi bertaraf edip yeni fikirler üreteceksiniz. Geliriniz ile ilgili bir umutsuzluk içindeyseniz haftanın ikinci günü itibari ile o olumsuzluklardan kurtulup yaşamda yol alacaksınız. Bu hafta yapacağınız yenilikler kendinize olan güveninizi arttıracak. Çevrenizede özellikle aile bireylerinize kardeşlerinize hem maddi hem manevi yardımcı olacaksınız. Sıhhat ve sağlık konusunda zayıflamaya başlayan boğalar bu hafta düzenli beslenmeye özen gösterin.Haftanın beşinci ve altıncı günü iştahınız artacak dikkat edin. Sağlıklı beslenin iradenizi güçlendirin. Duygularınızı içinizde yaşamayın üzüntüde olsa mutlulukta olsa paylaşın. İlişkinizi bakışla anlatmayın söze dökün, ifade edin mutlaka paylaşın. 

Kalbi boş olan bir boğa burcuysanız bu haftanın dördüncü beşinci gününde yeni biri ile tanışabilirsiniz. Ayrılık yaşayan bir boğa burcuysanız haftanın sonuna doğru barışmalar olabilir. 

Boğalara Spot:  Bakmayın konuşun. Açık sözlü olun

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

ikizler burcu geçtiğimiz haftalarda çok zorlandı. Bu hafta ikizler tuttuğunu koparacak. Hayaller artık hayal kalmayacak bu hafta harekete geçiyor ve hayallerinizi hayata geçiriyorsunuz. Destek ve motivasyon sizin için çok önemli. Partneriniz tarafından destek görmediğinizi düşenen biri isenizi artık eşinizin desteği net bir şekilde ortada olacak. Partnerinizin bu durumu yaşam motivasyonunuzu arttıracak. İş ve kariyer anlamında hayallerinizi hayata döndürün. Yaşam enerjiniz yerindeyken bunu fırsata çevirin. Bu hafta harekete geçirmek için çok yerinde bir zaman. Kariyer ve kişisel yaşantınızda tüm gözler üzerinizde. Bu hafta sahne ikizlere ait. Aşk hayatınızda bu durum biraz kıskançlığa sebep olabilir. ikizler kadını iseniz biraz hanım hanım olun çok konuşmayın, partnerinizi kıskançlık krizine sokmayın. 

Kalbi boş bir ikizler burcuysanız, arkadaşlarınızın desteği ile bir takım yeni insanlar tanımanız istenebilir ve desteklenebilir. Eğer hazır değilseniz kimsenin sizi zorlaması ile yeni bir ilişkiye adım atmayın. Sağlık ve sıhhat konusunda bu hafta sizin için çok iyi sadece hafta sonuna doğru baş ağrısı olabilir ihmal etmeyin.

İkizlere Spot: Hayalleriniz için harekete geçirin.  

Aşk  ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Yengeçler hayata olumlu bakmaya devam. Yengeç karar vermekte çok zorluk çeken bir burçtur. İş ile ilgili hayata olumlu bakın. İlişkiler konusunda ocak ayından beri inanılmza derecede yengeçleri tüketen sorun ve problem yaşandı. Dolayısıyla hem sinirsel açıdan hem duygusal açıdan kendinizi bitmiş tükenmiş hisseden halleri özellikle son haftalarda çok yoğun yaşadınız. Yengeç burçları ciddi travmalardan geçti. Bu hafta hayatı ve kendinizi karşınıza alacaksınız: Sen neden haksızlığa uğradın, kendinin üzülmesine neden izin verdin gibi soruları kendinize yönelteceksiniz. Artık çıkmaza girmenize sebep olan püf noktaları  bulacaksınız. Kendinizin sebep olduğunuzu düşünüp olumsuz bakmayın. Bu hafta özellikle ruhunuzu yorgun hissediyorsanız. Dinlenin kendinizi dinlendirin. En güzel meditasyon namaz ve duadır. Namaz ve duaya devam edin. Geçmişin getirdiği yorgunlukların üzerinizde blokaj oluşturmasına müsade etmeyin. Keşkeleriniz sizi boğabiliri ancak pişman olacak zaman değil bu zaman. Ruhunuza ne iyi geliyorsa onu yapın. 

Yengeçlere Spot: Geçmişle bağınızı kesin.

Aşk      ✭✭✭✭✭ 

Para    ✭✭✭✭✭ 

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI ASLAN BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Bu haftaya beş yıldızla başladınız ancak dikkat etmesseniz beş yıldız bir yıldıza düşebilir. Beklenmedik gerilimler olacak. Aynı zamanda gelirler de elde edeceksiniz. Bu hafta aslanlar süpriz gelirler elde edeceksiniz. İş yerinde uzun süredir beklediğiniz zam gelebilir. Geciken beklentileriniz bu hafta gerçekleşiyor. Geçtiğimiz haftalarda kendiniz talihsiz görüyorken bu hafta onun geride kaldığını hissedeceksiniz. Bu hafta sizi geren haberlerde alabilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaş çevrenizden gelebilir bu haberler. Hakkınızda bazı dedikodu ve eleştiriler duyabilirsiniz. Kim sizin için konuşursa konuşsun motivasyonunuzu düşürmesine müsaade etmeyin. Bu yüzden hiç biri görmeyin ve duymayın. Yaşam enerjinizi kimseye çaldırmayın. İş hayatınızda gecikmiş sonuca varmamış dilekler gerçekleşiyor. Özellikle bir çok aslan burcu evini ve çevresini değiştirmek isteyebilir. Yeniliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Uzun süredir ev değiştirmek isteyip değiştiremiyorsanız bu hafta o ev önünüze gelebilir. Aşkta ve ilişkilerde kıskançlıklar olabilir buda gerilimlere sebep olabilir sakın kıskandırma gibi hareketlerde bulunmayın yoksa terk edilirsiniz. Aşk taktik sevmez. Olduğunuz gibi olun. Eğer tavrınıza dikkat etmesseniz terk edilmeye maruz kalırsınız. Kalbiniz boşsa bu hafta aslan kadınlarına ve aslan erkeklerini muhteşem güzel aşk fırsatları çıkacak. 

Aslanlara Spot: Dedikodulara kulaklarınızı kapatın.

Aşk      ✭✭✭✭✭ 

Para    ✭✭✭✭✭ 

Sağlık ✭✭✭✭✭ 

NURAY SAYARI BAŞAK BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Başak burçları kuşku, kuruntu hakim dolu bir hafta yaşayacak. İlişkilerinizle ilgili önemsediğiniz kişilerin planlarını görmek isteyebilirsiniz ama aşk hayatınızda aşırı şüpheci kıskanç duygular içinde olursanız dedektif ruhu ile devam ederseniz. İlişkinizinde kendinizdinde büyük bir çıkmaza girmesine sebep olabilir. Aşk hayatınız karışabilir bunun sebebide sizin tavır ve davranışlarınız olur. Bu hafta kuruntu yapmayın evham yapmayın. Konuşmayı tercih edin, en son söylenecek sözleri aktarırsanız ilişkiniz çıkmaza girebilir. Bana böyle davranman beni üzüyor gibi olumlu cümleler kurun. Kullandığınız kelimeler çok önemli. Başak anne ve babasıysanız çocuklarınızı sevgi ve şefkatinizden mahrum etmemeye özen gösterin. Aşk hayatınızda dağılma yaşarsanız bitmek bilmeyen tükenme yaşayabilirsiniz. Maddi açıdan gelirleriniz arttırmayı istiyorsanız. Çalışırsanız bu hafta bereket var. Kendi gelirinizi başkasının gelirleri ile kıyaslamayın. Sıhhat ve sağlıkta aşkta dediklerimize dikkat etmezlerse ağır bir buhran başakları bekliyor. Konum konumu gelirle geliri kıyaslamayın

Başaklara Spot: Konuşmalarınıza dikkat edin. 

Aşk      ✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI TERAZİ BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Terazi bu hafta güzel bir haftaya başlıyor. İş hayatınızla ilgili güzel haberler alacaksınız. İşsiz bir terazi burcuysanız haksızlık yaşadıysanız , bu hafta hepsi yoluna giriyor. Tazmnat bekliyorsanız o tazminat bu hafta size gelebilir. Hayalleriniz gerçekleşecek. İnanamıyorum diyeceğiniz şeyler önünüze gelebilir. Herşey mi bu kadar güzel diyecek kadar güzel bir hafta sizi bekliyor. Sadece aşk hayatınızda herşeyi yoluna koymuşken ani kararlar almayın. Partnerinize sormadan tatil planı yapmayın. Ani karar ve planlardan uzak durun. Kalabalık ve kaostan uzaklaşmak size iyi gelir. Bu hafta izole olun, kendinizle başbaşa kalmaya özen gösterin. İş, yatırım, kazanç ve aile olarak çok şanslı bir haftadasınız.

Kalbi boş bir terazi burcuysanız bu hafta tanışacağınız kişileri çok iyi araştırın. Sizi üzen kimseye bir daha şans vermeyin. Eskiler bu hafta geri gelebilir. Sağlık konusunda biraz yorgun hissedebilirsiniz. Biraz kendi başınıza kalın ruhunuzu dinlendirin.

Terazilere Spot: Ani kararlar almayın. 

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI AKREP BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Akrepler beni kimse anlamıyor, dinlemiyor, görmüyor, önemsenmiyormuyum gibi sorgulamalar yapabilir. Akrepler öyle haberler alacaksınızki duyduklarınıza siz bile inanamayacaksınız. Hakkınızda konuşulanlar, kuru iftiralara maruz kalabilirsiniz. Çok üzüülebilir ve gözyaşı bile dökebilirsiniz. Aşk hayatında bencil olmaktan vazgeçin. Sizi sıkıntıya sokan şeylerin hayatınızda olmasını istemiyorsanız sizde yapmamaya özen gösterin. Bu hafta elinizi kolunuzu bağlayıp hayatın neresinde yanlış yapıyorum demeyi ihmal etmeyin. Hayat size diyorki derin bir nefes al hayatın neresinde yanlış yaptığınızı düşünün. Geçmişe ait birilerine nefretin öfken varsa kendi iyiliğin iin nefret duygundan uzaklaş. Yoksa aynı duygu ile sınanabilirsiniz. Nefret duyduğun herşeyden kurtul affet bağışla özgür bırak. Sevgili akrepler spor yapmaya başlamanız da sizin için çok iyi olur. bu kadar yayılma size yeter şimdi hareket zamanı. Geçmişle bağınızı kesin , makas ritüelini yapabilirsiniz. Nefret duyduğunuz insanlarla bağınızı kesin.

Akreplere Spot:  Nefretten arının.

Aşk      ✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI YAY BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Kalbi boşş olan yalnız olan yay burçları bu hafta hiç plansız ve programsız katılacağınız ortamlarda yeni kişilerle tanışacaksınız. Sağlıklı gelecek vaat eden ilişkiye başlayacaksınız. Heyecan duyup, tutkulu bir aşka başlayacaksınız. Eğer ilişkiniz varsa evliyseniz çok güzel süprizlere açık olun. Dolu dolu bir aşk haftasındasınız. Görmek isteyip göremediğiniz ilgiyi ve tutkuyu karşılıklı bir şekilde dolu dolu yaşayacaksınız. 

İş hayatında ise sorumluluklarınızı yerine getirmezseniz kaybeden olursunuz. Ailenizle yakınlarınızla çıkacağınız seyehatler gündeme gelebilir. Gitmek istemediğiniz bir yere etrafımdakiler kırılmasın diye gitmeyin kırmayıum derken siz kırılabilirsiniz. Ayağınızın çekmediği hiç bir davete seyehate gitmeyin. Gönlünüzün istemediği hiç kimseyi evinize de davet etmeyin. 

Yaylara Spot: Hayır demeyi bilin.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI OĞLAK BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Oğlak burçları yengeç burcunun karşıt burcudur. Oğlaklar yaşanmışlıkları bu hafta içsel dünyalarında sindirmekte güçlük çekebilirler. İş ortamında gerginlikler çok fazla var uzak durmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. Bu hafta iş yaşamı gerginlik gözüküyor. Mecburen çalışmak zorunda olduğunuz kişileri olduğu gibi kabul edin. Size karşı yaptığı söylemleri duymayın. Kişi kişiyi kendi gibi görürr sizi olumsuz eleştiriler yönelten iş arkadaşlarınızın kendini aynada gördüğünü düşünün. Söylemlerine kulak asmayın. Güler yüzlü olun motivasyonunuzu düşürmeyin. Bütün gerginliklerden uzak durun. Bildiğiniz yolda devam edin

Aşk hayatında mutluluk sizin elinizde. Tutulmaların verdiği etki ve gezegen kombinasyonları size geçmişi bitirip tamamen yeni bir gelecek isteği getirdi. Oğlak burcu geçmişten kopupu yeni bir geleceğe adım atıyor. Bu hafta sizi yakından tanıyanlar sohbet ettikten sonra bişey mi var acaba diyebilirler.

İlişkiler konusunda sorunlu bir birlikteliğiniz varsa tüm bağınızı koparmak istiyorsanız kesinlikle bu hafta bunu başarabileceğiniz bir hafta. Yeni bir mülk alabilir, araba değiştirebilirsiniz. Yatırımlar için güzel bir haftadasınız. Gelir ve gider dengelemek hususunda güzel bir haftadasınız.

Sağlık konusunda sindirim sisteminizie dikkat edin. İhmal etmeyin. 

Oğlaklara Spot:  İŞ ortamında gerginliklerden uzak kalın.

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭

NURAY SAYARI KOVA BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Kova burçları bu hafta küçük kazalara dikkat edin. Ev kazası, trafik kazası v.b kazalara karşı dikkatli olun. Bu ilk dört gün kazalara açık olduğunuz bir dönemdesiniz. İŞ hayatınızda cesaretinizi toplayıp belli adımlar atmalısınız. Özel ve iş hayatınızda sır olan hiçbir şeyi kimseyle paylaşmayın. İki kişinin bildiği sır değildir. Gerçek dost bulursan paylaşabilirsin ancak temkinli olun. İŞ ve sosyal hayatınızda aşk ve evlilik yaşamınızda sır olan şeylerin ortaya çıkması halinde üzülecekseniz kimseyle paylaşmayın. 

Kaygılanacak korkulacak hiçbir şey. Duygularınız hafta içinde değişkenlik gösterecek. Evli bir kova burcuysanız dengesizlikle suçlanabilirsiniz. bu yüzden isteksiz istediğiniz durumlarda kendinizi hiçbir şeye zorlamayın. Karşınızdakini mutlu etmek için mış gibi miş gibi yapmayın. Duygularınızı bastırmayın, karamsar olmayın. Bu hafta duygularınız değişken. 

Kovalara Spot:  Her konuda gerçekçi olun.

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI BALIK BURCU 8 - 15 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Bu hafta alıngan davranmayın. Hakkınızı aramanız gerekn bir haftadasınız eğer hakkınızı aramazsanız ruh sağlığınız yıpranabilir. Mevcut düzeninizdeki huzurun artması sizin elinizde bu hafta değişimler yapmak  yerine gelişim ve ilerlemeye odaklanın. 

Balıklara Spot: Alıngan olma ve susma

Aşk       ✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI HAFTANIN ENLERİ

  • HAFTANIN EN ŞANSLI BURCU BAŞAK BURCU
  • BU HAFTANIN EN ŞANSSIZ KOÇ BURCU
  • BU HAFTANIN EN PARALI BURÇLARI YENGEÇ, BAŞAK, KOVA, BALIK BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN MUTLU BURCU YAY BURCU
  • BU HAFTANIN EN MUTSUZ BURÇLARI KOÇ VE BALIK BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN UYUMLU BURÇLARI YENGEÇ VE OĞLAK BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN UYUMSUZ BURÇLARI KOÇ VE BAŞAK BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAZANAN BURÇLAR TERAZİ VE ASLAN BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAYBEDECEK OLAN BURÇLAR KOÇ VE BALIK BURÇLARI

Yorumlar