Nuray Sayarı 11- 18 Mart 2019 haftalık burç yorumları

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı haftalık burç yorumları. Nuray Sayarı 11 - 18 Mart 2019 haftalık burç yorumlarını yayınlandı. Nuray Sayarı burç yorumları, haftalık bütün burçların tek tek değerlendirmelerini sizler için derledik. Bu hafta burçları duygusal, para, ve aşk hayatında neler bekliyor, Nuray Sayarı Hayatta Her şey Var programında burçları yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı 11- 18 Mart 2019 haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı 11 -18 Mart 2019 haftalık burç yorumları. Beyaz Tv de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında Pazartesi günleri tüm haftanın burçlarının yorumunu yapan Nuray Sayarı bu haftada burçlar hakkında çok önemli tespitlerde bulundu. 

Burçlar gezegenlerin ve gökyüzündeki hareketlerin insanın fizyolojik ve ruhsal hayatına etkilerini anlatır. Astroloji Uzmanları tarafından incelenene gökyüzü hareketleri insanların fizyolojik ve psikolojik yaşamına etki ediyor. Burçların insanların yaşamına olan etkisini ünlü Astrolog Nuray Sayarı yorumluyor. Nuray Sayarı burç yorumları en çok takip edilen Astrologlardan biridir. Nuray Sayarı'nın bu hafta burçları bekleyen gelişmeler hakkında yorumlanırını hem okuyup hem de dinleyebilirsiniz. 11-18 Mart 2019 Nuray Sayarı burç yorumlarını sizler için derledik. İşte Nuray Sayarı haftalık burç yorumları:

NURAY SAYARI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 11 - 18 MART 2019

Hayatta Her Şey Var programında ekranlara gelen Nuray Sayarı bu hafta burçları neler beklediğini söyledi. Koç, Boğa, ikizler, yengeç, terazi, başak bu hafta burçları neler bekliyor. İşte Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumları:

NURAY SAYARI KOÇ BURCU 11-18 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Koçları bu hafta zor bir hafta bekliyor. Aile çinde sorunlar olabilir. Birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Özellikle bu hafta hızlı bir tempo ile başlayabilirsiniz. Neye yetişeceğinizi şaşırabilirsinizi. İletişim ve ilişkilerinizde bu hafta ne yaptıkları ile ilgili yüzleşme yaşayabilirler. Bağırma çağırma gibi hisleriniz olabilir ama tutun. Saygınızı yitirmeyin. Gezegenler sizi bu hafta uyarıyor. Gezegenler sizi sakin olun diyor. Sinir sisteminizi bozmayın. Özellikle aşkta ayrılık yaşayanlar lütfen tartışmadan haklarınızı korumaya özen gösterin. İş ve çalışma hayatınızda yaptığınız harcamlardan dolayı pişmanlaık duyabilirsiniz. Hiçbirşey için pişmanlık yaşamayın oldu bitti. Yapacak birşey yok. Geçmişi bu hafta düşünmeyin. Hayırlı olanı isteyin ve pişmanlık duymayın. Kimse için üzülmeyin. Keşkelerinize yazık olur. Kendinizi düşünün ve sinir sisteminizi sağlam tutun. Silkelenin kendinizin kıymetini bilin. 

Koçlara Spot: Ben değerliyim demeyi hatırlatın kendinize

Aşk      ✭

Para    ✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI BOĞA BURCU 11-18 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Boğalar ilişkilerde ani kararlar almayın. Mesela ilişkiniz varsa bu dönem enerjiniz bozulmuş olabilir hayatınızdaki kişi ayrılık isteyebilir ne olursa olsun ani karar almayın. Fevri karar almayın. Dinlemeden konuşmayın. Kaybeden olursunuz. Boğa burcuna önerim ilişkinizde sorunlar varsa sakin olun ve konuşmaya çalışın. Eğer karşınızdaki bağırıyorsa sizde bağırırsanız uzlaşma yakalayamazsınız. Bu hafta sizler için gezegenler net uyarılarda bulunuyor. Haftanın ilk üç günü gerginliklerle çevrenize zarar verebilirsiniz. Özellikle Pazartesi ve Salı çok dikkatli olun. Alışverişe şu sıra çıkmayın. Rahatlatmaz aksine bunaltır. Bunun yerine dua edin, namaz kılın, ibadet edin. Bu daha rahatlatır. Ailesel sorunlar sizi yıpratabilir. 

Bu hafta kariyer yükselmesi yaşayabilirsiniz. Sorun olan herşeyi kendi içinizde çözün. Derdinizi suya anlatın. Ani kararlardan kesinlikle kaçının. Karalarınızı tek başınıza alın kimseden yardım istemeyin.

Bu hafta zayıflamaya başlıyorsunuz. Diyet yapıyorsanız başkalarının reçetelerini kullanmayın.

Boğalara Spot:  Kendi derdinizi kendiniz çözün.

Aşk      ✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU 11-187 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Mars'ın oluşturduğu etki ile haftaya hızlı giriş yapıp hafta ortalarına doğru içsel gerginlikleriniz artacak. Kendi kendinize kalma ihtiyacı hissedeceksiniz. Dinlenmeye ihtiyacınızın arttığını hissedeceksiniz. Bedeniniz ve ruhunuzun dinlenmeye ihtiyacı olduğunu hissedebilirsiniz. Dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Merkür gerilerken yarım kaln kararınızı tamamlayabilirsiniz ama yeni karar alıp değişime gitmeyin. Aşkta hızlı harektli bir tempo içersisinde olmamaya özen gösterin. Örenğin evli iseniz enerjiniz yüksekse karşınızdaki ile yıldızlarınızın uymasına özen gösterin. Kimse için gereksiz çaba sarf etmeyin. Zoraki yardımn için uğraşmayın. 

İkizlere Spot: Gereksiz mücadeleden sakın

Aşk      ✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU 11-17 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yengeçler bu hafta süper. Haftaya yükselen enerji ile başladınız. Yaşam enerjiniz yükseliyor. Daha önce başaramayacağınızı zannettiğiniz herşeyi bu hafta yapabileceğinizi göreceksiniz. Hayatın size getirdiği yenilikleri güzellikler karşılayacaksınız. Yeni bir ilişki başlayacaksa başlamayın. Merkür gerilerken başlayan birşey biter. 28 Mart'a kadar sabırlı olun. Elde edemediklerinizi elde etmek konusunda şanslı bir haftadasınız. Hayatın size güldüğünü fark edeceksiniz. Geçmişi bırakıp geleceğe odaklanacaksınız. Dün dünde kaldı. Önünüze bakacaksınız. İş konusunda yoğun tempo sizi bekliyor. Sorunların üstesinden geleceksiniz. Kişisel sorunların hepsine çözüm bulacaksınız. Sağlıklarınız bu hafta çok iyi. Aşk hayatınız bu hafta hareketli. Yengeç erkeği ve kadını hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Yengeçlere Spot: Enerji artıyor onu tutun kaçırmayın elinizden.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI ASLAN BURCU 11-18 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Hırslı yapınız çevrenizdekilerin hoşuna gitmeyecek. Herkese taviz vermeyin üzülürsünüz. Egolu olmayın ama tavizde vermeyin. Siz siz olmaya özen gösterin. İşle ilgili kararlanır konusunda üzerinde uzun süredir çalıştığınızve stereddüt yaşadığınız her konunun devam edecek. İş hayatınızda adınızıdan söz ettireceksiniz. Güveniniz artacak. Huzur bulacaksınız. Hırslıyım kelimesini enerji alanınızdan kaldırın. Azimli olun ama hırslı olmayın. Azme odaklanın. Moral ve motivasyonunuz artıyor. Yapamadıklarınız yapacaksınız. Aşk ve ilişkide özellikle yıldızlarınız 4 hırsdan çıkarsanız 5 yıldız yaparsınız. Demoralize olmamaya özen gösterirseniz sağlık açısından da sorun yok. Taviz ve hırsa uzak kalırsanız herşey yolunda olacak. Kaybettiğniiz eşya ya da para varsa kayıplarınız bu hafta kazanca dönüyor. 

Aslanlara Spot: Taviz verme egolu davranma

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI BAŞAK BURCU 11-18 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Aşk ilişkilerinizde düşünceleri yargılmayın başkalarının düşünceleri alay etmeyin. İş arkadaşlarınız sizi aldığınız sorumlulukta başarısız bulabilir. Sizi kıskandıklarını düşünebilirsiniz. Ancak yargılmayın ve alay etmeyin. Eleştirildiğinizde gereksiz alınganlık göstermeyin. Aşk hayatınız yoluna giriyor. Hayatta geri gelmez dediğiniz geri gelecek. Herkes geri dönüyor. Aynı duyguları yaşıyorsan müsade et ve dene ama sizi üzüyorsa güle güle deyin. Bu hafta evren size gülüyor. Dua edin. Beddua etmeyin. Negatif enerjiler sizden uzak olsun. Beddua etmeyin en güzel makama havale edin. ah edeceğiniz durumlar olsa da ah etmeyin. Kalbiniz boşsa aşk var. İş hayatınız çok iyi bazılarının kıskançlığı biraz enerjinizi düşürebilir. Sağlığınız da bu hafta gayet iyi. Büyük değişim ve süprizlere açık olun.

Başaklara Spot: Negatif düşünmeyin ve konuşmayın. 

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI TERAZİ BURCU 11-18 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Gezegenlerin kombinasyonu fikir alışverişi yapacağınız kişilere dikkat edin diyor. göz sağlığınıza dikkat edin. Ciddi yüzleşmeler yaşadınız dolayısıyla bu yüzleşmeler gözlerinizde zorlanma etkisi yaşatabilir eğer sorun varsa doktora gözükün. İlişkilerde eşleriniz ile ortak kararlar alabilmeye özen göstermeye dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Birbirinizi anlamaya özen gösterin eğer fikir ayrılığına düşersiniz sıkıntı olur. Plansız harcanan paralara pişmanlık yaşayabilirsiniz. Bütçenizi çok iyi planlamalısınız. Ailesle ilişkilerinizde ise hafta başı ay karşıt burcuuzda ilerleyecek dikkatinizin karşınızdakinin üzerine odaklanmasına sebep olacak. Neden benle aynı fikirde değile takılmayın. Detaylarda boğulmayın. Ortak konularda fikir ayrılıklarına girmemeye özen gösterin. Böylelikle tartışmalara engel olabilrisiniz. Söz söylemek yerine yazmayı deneyin daha olumlu sonuçlar göreceksiniz. Kendinizi yıpratmayın. Mevcut düzeninizi koruyacaksınız.

Terazilere Spot:  Konuşmak yerine yazın.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭

Sağlık ✭✭✭

NURAY SAYARI AKREP BURCU 11-18 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Akrep'in ayağına basarsan basar başına. Akrep'in canını yakmazsanız iyilik görürsünüz. Akrep aşık oldumu sadıktır. Akrepler bu hafta daha önceden kafanızda olanı elde edeceksiniz. Akrep'ler bu hafta çok sanslı. Devam eden sorunlu bir ilişkiniz varsa vazgeçeceksiniz. Akrepler göremediklerini görecekler bu hafta. Gözünüdeki perde kalkıyor bu hafta. Gerçekler ortaya dökülecek hayırsız olan herşeyi hayatınızdan atacaksınız. Akrepin hayatında yanlış hiçbirşey kalmayacak. İş hayatınızda çok iyi para kazanacaksınız bu hafta süprizlere açık olun. Yapılan yatırımlar sonuç verecek. SAğlık konusunda güven duygusunun önemini anladığınız için güçleneceksiniz. Sağlıklı diyetler yapmaya özen gösterin.

Akreplere Spot:  Herşeye şükredin. Şükrünüz şükrünüzü artırsın.

Aşk      ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI YAY BURCU 11-18 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yayların bu hafta bazı olayları iredeleme zamanı geldi. İlişki konusunda herşeyi irdelemelisniz. İlişkini varsa bu hafta ilk dört günde bilinmeyenler ortaya çıkabilir. Çocuklar konusunda da bilmediğiniz şeyler ortaya çıkabilir ve bu tartışmalara sebep olabilir. Sakin olun dikkatli olun. Probleme odaklanıp çözüme kavuşturmaya çalışın yoksa büyük kaoslar ve dağılmalar yaşayabilirsiniz. Aman dikkat diyorum. Aynı zamanda kalbiniz boşsa bu hafta karşılaşacağını eski dostalara dikkat edin. Daha önce bitmiş olan ilişkiler konusunda tekrar şans vermeyin. Kapınızı kapattığınız kimseye tekrar kapınızı açmayın sonu pişmanlık olur. 

Yaylara Spot:  Geçmişe şans vermeyin. 

Aşk      ✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI OĞLAK BURCU 11-18 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Oğlakların bu hafta kaygıları artıyor. Bu haftaya sinirsel gerginliklerle girdiğşiniz için sinir sistemi konusunda rahatsızlanma olabilir. Eğer hastalığınız varsa gecikmeden doktora gözükün. Kaygılarınız sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Aşk hayatınızda sorumluluk alamıyor dediğiniz bir ilişkiniz varsa bu hafta evlenme teklifi alabilirsiniz. İsteyip dileyip oluşturamadığınız herşey için bu hafta doğru zaman. Terk ediliğiniz bir durum varsa geri dönerse şans verin. Oğlak yarım bıraktığı ilişkiye şans vermeli. Bu hafta şans oğlaktan yana. Sıhhat ve sağlık konusunda kaygılarınıza dikkat edin. Kaygı yerine araştırma yapın. Ailesel ilişkilerde fevri davranışlardan sakının. Sorunları çözmek adına şanslı bir dönemdesiniz. İş ortamınızda sinirli ve gerginlikten kaçının. 

Oğlaklara Spot:  Gerginlikten uzak dur, geçmiş ilişkine şans ver.

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI KOVA BURCU 11-18 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

İş hayatınızda istediğiniz güven duygusana kavuşuyorsunuz. İş hayatınızda olumlu gelişmeler var. Ailesel konularda ağırlık kazanacakbir iletişim yaşayacaksınız. Sizi anlamayan dinlemeyen egolu davranışlar gösteren kişilerde bu hafta uzak durun sizin gerilmenize sebep olabilirler. Bu hafta ihtiyacınız olan güven duygusunu kazanacaksınız. Beklediğim performansa huzura ve özgüvene sahibim duygularını yaşayacaksınız. Kariyerinizde köklü değişiklikler olacak. Ev, iş, şartlar gbi konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Değersiz hissetmenize sebebp olan kimseyi etrafınızda barındırmak istemeyeceksiniz. Sağlığınız bu hafta daha iyi. 

Kovalara Spot:  Değişimler heyecanınızı arttırsın.

Aşk       ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭

NURAY SAYARI BALIK BURCU 11-18 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Balıklar bu hafta bekledikleri haberleri duyacaklar. Burcunuzda gerilemekte olan Merkür size hayatın getirilerini bugüne kadar hayata ne verdim ne aldımı göreceksiniz. Uzun zamandır iş yerinizde yapmak istediklerinizi bir bir yapacaksınız. Karar alıp vazgeçtiğiniz şeyleri de bu hafta yapacaksınız. Beklediğiniz haberleri bu hafta duyacaksınız. İşinizde yükselme ile ilgili bir teklif verildiyse bu hafta sonuçlanabilir. Herkese yetmeliyim duygusuyla kendinizi yıpratmayacaksınız. Gerilemekte olan Merkür sizi enerji dalgasına sokacak. Duygusala açıdan çok güçlü olduğunuz bir haftadasınız. İlk üç gün özellikle güçlü hissedeceksiniz. Hayal gücünüzün genişlemesi olumlu sonuçlar doğruacak. HAyalleri ve planları kendinizde duyduğunuz enerjinin artması ile birlikte gerçekleşecek. Daha esnek düşünmenin zamanı geldi. Olura bırakın. Evli olan Balıklar ilişkilerinde ufak tefek sorunlardan dolayı kırgınlık yaşadıysanız karşılıklı haksızlıkların nedenleri ile yüzleşip çözümleme bulacaksınız. Bu da ilişkinizin toparlanmasına çok güçlü bir enerji katacak. Daha esnek düşüneceksiniz. Kalbi boş olan Balıklar lütfen umutsuzluğa kapılmayın ama yeni girişimlere kalkışmayın. Zamanı gelince geliştirebileceksiniz. Duygularda esnekleşme başlayınca kaygılar sona erecek. Para konusunda sağlam net sonuçlar elde edeceksiniz.

Balıklara Spot:  Bol bol hayal kurun.

Aşk       ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭

NURAY SAYARI HAFTANIN ENLERİ

  • HAFTANIN EN ŞANSLI BURCU YENGEÇ BURCU
  • BU HAFTANIN EN ŞANSSIZ BURCU KOÇ BURCU
  • BU HAFTANIN EN PARALI BURCU BOĞA, KOVA, OĞLAK BURCU
  • BU HAFTANIN EN MUTLUSU YENGEÇ BURCU
  • BU HAFTANIN EN MUTSUZU KOÇ BURCU BURCU
  • BU HAFTANIN EN UYUMLU BURCU BOĞA VE AKREP BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN UYUMSUZU  İKİZLER VE YAY BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAZANAN OĞLAK, TERAZİ, BAŞAK, YENGEÇ BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAYBEDECEK OLAN BURÇLAR KOÇ VE YAY BURÇLARI

Yorumlar