Nuray Sayarı 10 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Nuray Sayarı bayram haftasında tüm burçları tek tek yorumladı. Sayarı Beyaz TV de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında Haziran ayının ilk haftasında gezegenlerin kombinasyonunun burçlar üzerine olan etkisini canlı yayında açıkladı. Aynı zamanda gidenleri geri getirmek ve kavuşabilmek için yapılabilecek bir ritüeli de canlı yayında izleyiciler ile paylaştı. İşte Nuray Sayarı haftalık burç yorumları

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı 10 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Ünlü astrolog Nuray Sayarı Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programında gezegenlerin kombinasyonunun burçlar üzerine olan etkilerini açıkladı. Bayram haftasında 12 burcu neler bekliyor. Koç, Akrep, Başak, Yay, Yengeç burçları hakkında açıklamalarda bulunan Nuray Sayarı tüm burç yorumları akıcı bir şekilde izleyicileri ile paylaştı. İşte Nuray Sayarı Haziran 2019 burç yorumları:

KOÇ BURCU

Koç Burçları bu hafta alacakları kararlarda mutlaka iç seslerini dinledimeleri gerekiyor. Yeni ay bu hafta koç burçlarına güzel haberlerle geliyor. Kariyerlerinde önemi virajlardan geçecek olan Koç burçları aşk hayatında da güzel jestlerle karşılaşacak. İş hayatında yıprandığınız durumları gözden geçirerek, sorunların kendilerini ilgilendiren taraflarını gözden geçirecek olan koç burçları yanlışlarınızı görmenizi sağlayacak. Kendi yanlışlarınızı anlayarak telafi yoluna gideceksiniz. Bu da sizin iş ve sosyal yaşantınızı olumlu yönde düzeltecek.

Yalnız olan koç burçları sağlıklı ilişkileri hayatlarına çekecekler. Gidene üzelmeyin diyen Nuray Sayarı, hayatınızdaki gizli düşmanları da göreceğinizi söylüyor. Hafta boyunca etkisinde olacak. Sağlık konusunda alerjik durrumlara dikkat edin. Başkalarının işine bu hafta karışmayın.

AŞK: 5 Yıldız

Para: 4 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

BOĞA BURCU

Boğa burçları bu hafta bayramı bayram gibi geçirecekler. 10 gün etkisi sürecek olan bu durum özellikle emek verdiğiniz konuların sonuçlarını alacaksınız. Eşinizin ailesel tartışmalarının içine girebilirsiniz. İş, kariyer ve maddi konularda yeni imkan ve fırsatlar sizi bulacak. Haziran ayı boyunca güzel fırsatlar boğa burçlarını bulacak. Daha çok üretim içine gireceksiniz. Sabredip beklediğiniz herşeyin sonucunu alacaksınız. Boğalar bu hafta ektiğini biçecek. Terk edilmiş bir boğa burcuysanız arkanıza yaslanıp izleyin yeni bir dönem sizin için başlayacak. Kim size haksızlık ettiyse bedel ödeyecek ve sizde göreceksiniz. 

Uzun süredir yapamadıklarınızı yapacaksınız. Bu hafta boğa burçları için hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir hafta. Boğa bir anne baba iseniz çocuğunuzla ilgili şikayet duyabilirsiniz. Panik olmayın, çocuğunuzun şikayetlerini dinleyip onları ferahlatın. 

Yalnız olan boğa burçları ise yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar olacak.Sağlık konusunda gayet iyisiniz. Uyarı çok tatlı yemeyin ve kilo almayın.

AŞK: 5 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

İKİZLER BURCU

Yeni ay biraz alınganlık halsiz ve yorgunluk hissi verebilir. Yeni ayda doğan kişiler çok naif olurlar. Yeni ay bugün ikizler burcunda doğacak buda size biraz alınganlık verebilir. Evli bir ikizler burcuysanız bu durum partnerinizin gerilmesine sebep olabilir. Alınganlığınızı kaprise çevirmemeye özen gösterin. Kendinize bir düzen oluşturacaksınız. Yatırımlarınızın sonucu almaya başlayacaksınız. Başarınız garanti ancak sağlığa dikkat etmelisiniz. Yorgun psikolojinizden sıyrılın. 

AŞK: 5 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 1 Yıldız

YENGEÇ BURCU

Yengeçler burcunu Nuray Sayarı trafik kazalarına karşı uyarıyor. Yolda yürürken bile dikkat etmelisiniz. Kazalardan kendinizi korumak için, dua, dikkat ve tedbir mutlaka bunlara dikkat edin. Yengeç burçları bu hafta ruhunuzu yavaşlatın. Sakin hareket edin. Panik olmayın. 

İŞ ve kariyer hayatınızda riskten uzak durmanız gereken bir haftadasınız. Geçtiğimiz haftalarda bazı polemikler yaşamış olabilirsiniz buda bu tatilde sizi radikal karar almaya itebilir ancak risk alacağınız ani kararlardan uzak durun. Bu hafta kesinlikle işle ilgili ani karar alıp vermeyin. Buna dikkat ederseniz sorunların çözüldüğüne şahit olacaksınız. Sizi üzenler sizden özür dileyecek. Dengeleri değiştiren kişi siz olmayın.

Aşk hayatında bu hafta yengeç burçları sevginizi mutlaka sınırsızca gösterin. Eşinizin şımarmasından korkmayın. açık sözlü olmaya özen gösterin. Arzuladığnız herşeyi hayata geçirin. Sevginizi sınırsızca gösterin. Böylece aşk hayatında herşey yoluna girecek.

Yalnız bir yengeç burcuysanız bu haftaşanslı olduğunuzu görebileceksiniz. 

AŞK: 4 Yıldız

Para: 3 Yıldız

Sağlık: 1 Yıldız

ASLAN BURCU

İş hayatınızda herşeyi kolayca çözmek içsel dünyanızı rahatlacak. Buda güveninizi arttıracak. Aslan burçları insanlara karşı hak ettikleri şekilde davranmalısınız. Size haksızlık eden kişilerin bunu sürdürmesine asla müsaade etmeyin. Sınırınızı belirleyin. 

Evli bir Aslan burcuysanız eşinizin iş hayatında uzun süredir zorlanmalar görüyorsanız. Eşinizin iş dünyası ile ilgili yaşanacak değişimlere inanaılmaz derecede sevineceksiniz. Motivasyonunuz bu sayede artacak ve evlilik hayatınızın yeni bir güzel dönemin başlamasına etki edecek. 

Yalnız bir aslan burcuysanız iddalı özgüvenli ve cesur olacaksınız ancak bu durum yeni tanışacağınız kişilere egolu davranmanıza sebep olabilir. Yeni ortamlarda aşırısı özgüven sergilememeye dikkat edin ki egolu gözükmeyin. Relax olun yoksa başlamadan biten ilişkiler yaşarsınız. Sonrada pişmanlık duyabilirsiniz. Aksi takdirde güzel arkadaşlıklara başlayabilirsiniz. 

İş hayatında sorun olan herşeyi çözümleyeceksiniz. Biraz hırslı olabilirsiniz bunu yapmamaya özen gösterin.

AŞK: 5 Yıldız

Para: 4 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

BAŞAK BURCU

Başak burçları haziran ayına parada zorlanma ile başlıyor. Başak burçları için bu hafta biraz zor bir hafta. Bu hafta başak burçları çevresindekilerle sorunlar yaşayabilirler. Tartışmalara açık olduğunuz bu hafta buna uymayın. Geçimsiz insan tavırları sergilemeyin. Dikkatli ve özenli olun. Olası çıkacak sorunların böylece üstesinden gelebilirsiniz. 

Evli başak burçları ruh eşimle mi birlikteyim diye sorgulamaya başlayabilir. İnsanların ruhları eşsizdir. Hiçbir ruh birbirine benzemez bunun hikaye olduğunu aldığım eğitimlerden öğrendim. Bu hafta başak burçları saldırgan olmamaya ve ruh eşi sorgulamamaya özen göstermesi gerekiyor. Hayatınızdaki kişi eğer sizi yıldırıyorsa size haksızlık etmesine müsade etmeyin. Bu hafta eşleri ile ilgili bazı sorgulamalara girecek olan başak burcu şikayetçi olmaktan vazgeçin. İlişkimi nasıl  düzeltebilirimi düşünmelisiniz. Kendinizi tüketip yıpratmaktan vazgeçin. Eğer karşınızdaki ruhunuza benzer değilse sorgulamaktan vazgeçin ve sorunları çözmeye çalışın. Çocuklarınızın psikolojisini böylece bozmayın.

İş hayatında çalışma arkadaşlarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Geçimli olmaya özen gösterin. Tartışmalar sizi yıldırmasın. Allah var keder yok. İkili ilişkilerde sıkıntılı bir dönemdesiniz.

Yalnızsanız bu hafta buna şükredin, azıcık aşım kaygısız başım diyin. Haziran ayında sezgilerinize kulak vererek hareket edin. 

Sağlık konusunda psikolojinizi sağlam tutun. Benden değerlisi yok deyin, kimsenin dırdırırnı çekmeyin. Bu durum bir 10 gün sürecek.

AŞK: 4 Yıldız

Para: 2 Yıldız

Sağlık: 3 Yıldız

TERAZİ BURCU

Terazi burcu bayrama işten çıkarılmış girebilir ancak bunu büyük bir sorun haline getirmeyin. Her bitiş bir başlangıçtır. Her gecenin bir sabahı vardır bu yüzden bunu sorun yapmayın. Terk edildiyseniz de sorun yapmayın kendinizi ikna edin. 

Terazi burçları şaşıracağı haberler alabilirler. İstmediğiniz olayların içine çekilebilirsiniz Bu yüzden sınırlarınz belli olmalı dikkatli olun. Terazi burçları mutlaka sağlam ve kararlı davranması gerekiyor. Anlayışlı olun gidene niye gidiyosun deyip baskı kurmayın. Güçlü durmlaısınız. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbirşeyi bu hafta karşınızdakine yapmayın. 

AŞK: 4 Yıldız

Para: 2 Yıldız

Sağlık: 3 Yıldız

AKREP BURCU

Bu hafta gezegen kombinasyonu akrepleri biraz zorlayacak. Ancak şikey ettiğiniz bir çevrede yaşıyorsanız yenilenmeye gidebilirsiniz. Bu hafta akreplere yenilenme haftası. Bu hafta mutlaka planlı ve programlı olmalısınız. Ayrıca kiminle ne konuştuğunuza mutlaka dikkat etmelisiniz. Birine a değinizi öbürü z olarak anlayabilir. Evli bir akrepseniz eşinizle ilgili sorunları kimseyle konuşmayın. Bu eşinizle aranızın açılmasına sebep olabilir. Çocuklarla ilgili yeni planlarınız varsa baskı kurmamaya özen gösterin. Onlara güven duyduğunuzu hissettirin. Kariyer hayatında düşünmeden konuşmayın.

AŞK: 1 Yıldız

Para: 2 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

YAY BURCU

Yeniayla birlikte sıkıcı hava dağılacak. Sizi yoran ve üzen kişilerden arınıyorsunuz. Sorun olan her şey dağılıyor. Yeni başlangıçlarla ilgili haber alabilirsiniz. Şansıznı her konuda artacak. Jüpiter yay burcunda talihiniz dönecek. Jüpiter retrosu yarım kalan işlerinizin sonuçlanmasına sebep olacak. Almak istediğiniz şeyler varsa alaacaksınız. Yarım kalan işler tamamlanıyor. Hayal gördüğünüz işler gerçekleşebilir sadece cesur olun. Cesur olmanın tam zamanı. Yeni başlangıçlar ile ilgili şanslısınız.

Eşinizle iligi sorunlarınız varsa buda ortadan kalkacak. aşk, tutku, ilgi ne istiyorsanız sizi bulacak.

AŞK: 5 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

OĞLAK BURCU

Oğlak burcu bu hafta güzel haberler var. Oğlak burcu özel hayatında gerginliğe dikkat etmeliler. Gerginlik ortaya çıkarabilirsiniz. Eşinize kibirli davranmayın ki sorun çıkmasın. Özgüvenli olan oğlak burcu bu hafta iletişim kabiliyetinizle insanların güvenini kazanacaksınız. Hem iş hayatı ve özel yaşamınız güven toplamanıza sebep olacak. Kendinizden güzel konuşturabilirsiniz. Adınızı herke anacak. Artan enerjiniz maddi konularda güzel gelişmeler yaşamanıza sebep olacak. Bu hafta köşede ki paralarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Yatırımlarınızı araştırarak ve bayramdan sonra yapmaya özen gösterin. Kapristen uzak durun.

AŞK: 4 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

DETAYLAR GELİYOR...

Yorumlar