Nokia'dan "Babalar Günü" özel hediyesi

Telefon değiştirmekten sıkılan babanızı, 2 yıl boyunca işletim sistemi, 3 yıl boyunca her ay güvenlik güncellemesi alacak bir Nokia ile mutlu edin.

Google Haberlere Abone ol
Nokia'dan "Babalar Günü" özel hediyesi

İstanbul, 6 Haziran 2019 - Nokia telefonlarının evi HMD Global, en güzel Babalar Günü hediyesini Nokia 5.1 Plus modeliyle sunuyor. Turkcell mağazaları ve online kanalında satışta bulunan Nokia 5.1 Plus,. Uygun fiyatı ve güçlü performansıyla öne çıkan Nokia 5.1 Plus, 13 MP ve 5 MP çift arka kamerası ve 8MP ön kamerasıyla Babalar Günü'nün en unutulmaz anlarını tüm canlılığıyla ölümsüz kılıyor. 5.8 inç ekranıyla da beklentileri en iyi şekilde karşılıyor.

Tüketicilerin uygun fiyatlı ve uzun süre kullanıma uygun olan akıllı telefon ihtiyacını karşılamak üzere yola çıkan HMD Global, uzun pil ömrü ve dayanıklı Nokia telefonları Google ile özel anlaşması çerçevesinde sürekli güncel tutarak telefon değiştirme trendine son veriyor. Nokia akıllı telefonlar, 2 yıl boyunca sürekli işletim sistemi güncellemeleri, 3 yıl boyunca da her ay güvenlik yaması alıyor. Böylece bir Nokia akıllı telefonu satın aldıktan yıllar sonra bile telefon kendisini yenilemeye devam ediyor, hep güncel kalarak her gün daha iyi bir deneyim sağlıyor.

Gelişmiş yapay zeka teknolojisiyle fark yaratan Android 9 Pie güncellemesiyle gelen Nokia 5.1 Plus, ayrıca geniş depolama alanı ve uzun pil ömrüyle beklenenden fazlasını sunuyor.

Nokia 5.1 Plus, 10 Haziran’a kadar peşin fiyatına kontratlı 1499 TL özel kampanyasıyla tüm Turkcell bayilerinde ve www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/nokia-5-1-plus adresinde.

Yorumlar