Mulhouse'deki yangın sonrası hayatını kaybeden Ertunç defnedildi

- Fransa'nın Mulhouse kentinde çıkan yangında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Nihal Ertunç Erzincan'da son yolculuğuna uğurlandı

Google Haberlere Abone ol
Mulhouse'deki yangın sonrası hayatını kaybeden Ertunç defnedildi

ERZİNCAN (AA) - Fransa'nın Mulhouse kentinde çıkan yangında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Metz Üniversite Hastanesinde hayatını kaybeden Nihal Ertunç, Erzincan'da toprağa verildi.

Mulhouse'de 1 Ekim gecesi çıkan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği yangında ağır yaralanan Nihal Ertunç'un (31) cenazesi, Çukurkuyu Belde Mezarlığı'nda kılınan namaz sonrası burada defnedildi.

Cenaze törenine Ertunç'un ailesinin yanı sıra, Erzincan Vali Vekili Dede Musa Baştürk, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, bazı belde başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım da çelenk gönderdi.

Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı, İsviçre sınırındaki Mulhouse kentinin Bourtzwiller Mahallesi'nde 1 Ekim'de çıkan yangında 3'ü Türk vatandaşı 5 kişi yaşamını yitirmiş, 3'ü ağır olmak üzere 8 kişi de yaralanmıştı. Çıkan yangında ailenin 9 yaşındaki kızı Sanem Ertunç hayatını kaybetmiş ve İstanbul'da toprağa verilmişti. Aileden baba İsmail Ertuç yangında hafif yaralanmış, 8 yaşındaki oğulları Eyüp ise ağır yaralı olarak Nancy Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.



Yorumlar