Sınırda şehit düşen askerlerin isimleri açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari'de dün gece saatlerinde PKK'lı teröristler tarafından bir askeri üs bölgesine gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan 4 askerin isimlerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Sınırda şehit düşen askerlerin isimleri açıklandı

Irak sınırının sıfır noktasındaki Çukurca ilçesinde, askeri üs bölgesine düzenlenen saldırıda 4 asker şehit oldu, 6 askerin de yaralandı.

"SİZİ TOPRAĞA DEĞİL YÜREĞİMİZE GÖMDÜK"

Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında dün teröristlerle çıkan çatışmada 4 askerimiz şehit oldu, 6 askerimiz de yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı şehit olan askerlerin kimliklerini açıkladı.

"ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ"

Yapılan açıklamada, "Şehit arkadaşlarımız 19 Nisan 2019 tarihinde terörle mücadele harekatında şehit olmuşlardır. Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet diliyoruz" dendi.

Hakkari şehitlerimiz...

Hain saldırıda şehit olan dört askerin kimlikleri ise şu şekilde; Erhan ÇİYAPUL, Murat ŞAHİN, Şevket ÇETİN, Yener Kırıkçı...

ŞEHİT ASKERİN HABERİ AİLESİNE ULAŞTI

Çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı'nın (26) Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan ailesine, acı haber ulaştı. Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı'nın şehit olduğu haberini, Ankara'nın Çubuk ailesinde yaşayan ailesine eve gelen askeri yetkililer verdi.

İki çocuklarından birini kaybeden baba Mustafa ile anne Ayşe Kırıkçı, gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları, taziye için eve akın etti.

DAYISI DA PKK'LILARIN SALDIRISINDA ŞEHİT OLMUŞ

Yener Kırıkçı'nın dayısı Yüksel Tuzcu'nun da 1993 yılında Hakkari'nın Çukurca ilçesi Üzümlü Karakolu'na PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olduğu belirtildi. Şehit Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı'nın cenazesinin bugün ikindi namazı sonrası ilçede toprağa verilmesi bekleniyor.

Yorumlar