Metin Türker anıldı

- Hak-İş genel sekreterliği, Çelik-İş Sendikası genel başkanlığı ve Kardemir Karabükspor başkanlığı yapan Türker, ölümünün 20. yılında mezarı başında anıldı - Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci: - "Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük sendikacısını örnek alıp başarıdan başarıya koşuyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Metin Türker anıldı

KARABÜK (AA) - Hak-İş genel sekreterliği, Çelik-İş Sendikası genel başkanlığı ve Kardemir Karabükspor başkanlığı yapan Metin Türker, mezarı başında anıldı.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu 6 Aralık 1997'de yaşamını yitiren Türker için Öğlebeli Mahallesi'ndeki anıt mezarının başında anma töreni düzenlendi.

Duaların okunduğu törene katılan Türker'in ailesi ve yakınları, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) işçileri, Kardemir Karabükspor çalışanları, futbolcular ve sendika üyeleri Türker'in mezarına karanfil bıraktı.

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci, burada yaptığı konuşmada, Türker'in kendilerine gösterdiği yolda ilerlediklerini ve ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Türker'i her haliyle örnek aldıklarını işaret eden Değirmenci, "Sendikal çalışmamızın bütün aşamalarında onu sanki kendi yanımızdaymış gibi hissediyoruz. Onun ilkeleri ile hareket ediyoruz. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük sendikacısını örnek alıp başarıdan başarıya koşuyoruz." diye konuştu.

Yorumlar