Mahalleler arası ulaşım daha kolay olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Akçaalan, Boyalılar ve Karayağcı mahallelerini birbirine bağlayan yolda 1. kat alt temel çalışmasına başladı. Mahalleler arası ulaşımı hem kolaylaştıracak hem de güvenli hale getirecek...

Google Haberlere Abone ol
Mahalleler arası ulaşım daha kolay olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Akçaalan, Boyalılar ve Karayağcı mahallelerini birbirine bağlayan yolda 1. kat alt temel çalışmasına başladı. Mahalleler arası ulaşımı hem kolaylaştıracak hem de güvenli hale getirecek çalışma, mahalle muhtarları ve bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Manisa’nın il genelinde bir yandan dev yatırımları hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da şehrin sorunlarına çözümler üretiyor. Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Akçaalan, Boyalılar ve Karayağcı mahallelerini birbirine bağlayan yolda 1. kat alt temel çalışması başlatarak vatandaşların önemli bir soruna son veriyor. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri başlatılan çalışmanın bölge için önemine değinerek, "Mahalleler arası ulaşımı sağlayan mevcut yolda Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerimiz tarafından 1. kat alt temel malzeme çalışması başlatıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından üç mahallemiz arasında ulaşımda kalite artacak” dedi.

Akçaalan Mahalle Muhtarı Musa Kulfalı, Boyalılar Mahalle Muhtarı Süleyman Altınay, Karayağcı Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Demircan başlatılan yol bakım çalışması nedeniyle memnuniyetini paylaşarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar