Leke 9. Bölüm full HD Canlı İzle - Final

Leke 9. bölüm 18 Haziran 2019 Salı günü bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Leke sezon final bölüm izleyicileri Yasemin ve Cem'in zor anlarına tanıklık etti. Cem Yasemin'e Belkıs'tan bile daha aşağılık olduğunu söyler ancak Yasemin ağır bir şekilde karşılık verir. Öte taraftan Birkan ve Serpil'i de zor anlar beklemektedir. Kendi kurdukları tuzaklara düşecek olan Serpil ve Birkan kaçmak üzereyken polis tarafından yakalanırlar. Murat ise uzun zamandır beklediği ameliyata girer ve ablası ile Cem'in mutlu anına tanıklık eder.

Google Haberlere Abone ol
Leke 9. Bölüm full HD Canlı İzle - Final

Leke 9. bölüm 18 Haziran Salı günü ekranlara geldi. Cem ve Yasemin'in büyük aşkı dramatik bir şekilde son bulacağı düşünülürken gerçekler ortaya çıkar ve Cem yaptığı büyük yanlıştan son anda döner. Aynı zamanda Birkan ve Serpil ise yaptıkları kötülüklerin hesabını vereceklerdir. Murat'ın foyasının ortaya çıkması ise Yasemin'e sürülmek istenen lekenin kaynağını ortaya çıkarır. Leke sezon finali izleyicileri heyecanlı dakikalara tanıklık edecekler. Mutlu sona doğru yol alan Leke 9. bölüm son anda Cem'in kardeşinin hamlesi ile farklı bir boyuta taşınır. Murat ise uzun zamandır beklediği kulak ameliyatına sonunda girer ve çıktığında ablası ve çok sevdiği Cem'in mutlu anına tanıklık eder.

LEKE 9. BÖLÜM FULL CANLI İZLE - SEZON FİNALİ

LEKE 8. BÖLÜM İZLE

Leke 8. bölüm 11 Haziran 2019 Salı günü ekranlara geliyor. Leke son bölüm izleyenler, karanlıkta kalan bazı şeyler olduğunu fark eden Cem'in arayışlara girdiğine takınlık edeceklerdir. Cem'in Yasemin hakkında duydukları onu öfkelendiriyor. Cem ilk olarak Serpil ile konuşmaya gider. Ancak bu konuşma yeni soru işaretlerine neden olacaktır. Çünkü Serpil tüm okları Mehmet'e yöneltmiştir. Adamın Yasemin'e şirket yemeğinde ulaştığını ve bu durumdan da Mehmet'in haberdar olduğunu söyler. Bunun üzerine Cem bir hışımla Mehmet'in yanına gider. Yüzleşmelerin başlangıcı bu olay olur. Fakat devamı gelecektir. Birkan ve Cem karşı karşıya gelir. Bütün olayların altından çıkan Birkan, Cem'i öfkelendiren bir diğer kişidir. İnatla Yasemin'in peşinden giden Birkan, Cem'in gazabı ile karşılaşır. Üstüne Yasemin de Birkan'ın teklifini geri çevirince Birkan yıkıma uğrar. Arda ve Cem arasında da sular durulmaz. İki kardeşin ilişkisi büyük bir kaosa sürüklenmiştir. Şirin ve Yasemin tüm olayları polise anlatır. Serpil'in ismini vererek aracı kişinin o olduğunu söyleyince işler iyice içinden çıkılmaz bir hale gelir. Çünkü Serpil kendini kurtarmak için her türlü yola başvuracak biridir.

Cem ve Yasemin'in birbirine olan aşkı engellere rağmen dolu dizgin devam ediyor. Ancak son olarak Cem kardeşi Arda ile Yasemin'i tanıştırdı. Yasemin'i tekne partisinden hatırlayan Cem onun abisine yakışmadığının farkındadır. Öte taraftan Birkan Yasemin'e olan takıntısı yüzünden türlü oyun çevirmektedir. Yasemin'i elde etmek için elinden geleni yapmaya devam eder.

LEKE 5. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM

Cem ve Yasemin'in birbirlerine dolu dizgin aşık olmalarına tanıklık edecek. Yasemin gözyaşları içinde Murat'ın 2 yaşındayken başına gelenleri Cem'e anlattı. Neden kulağının sağır olduğunu, kendi babasının Murat'a neler yaptığını acı dolu bir şekilde Cem'le paylaştı. Öte taraftan Şirin Veto'ya acil paraya ihtiyacı olduğunu ve işe çıkması gerektiğini söyler ancak Veto Serpil'den çekinir ve olay çıkmasını istemez. Leke son bölüm heyecanlı dakikalara sahne oldu. Leke son bölüm izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

Cem ve Yasemin geçmişlerinde yaşadıkları acıları birbirleri ile paylaşırlar. Hayattaki tek varlığı kardeşi Murat'ın başına gelenleri acı dolu bir şekilde anlatan Yasemin Cem'in içini dağlar. Birbirlerinin derin yaraları olduğunu söyleyen Cem Yasemin'le birlikte birbirlerinin ilacı olacaklarını söyler. 

Öte taraftan Birkan Yasemin'in evine gizlice girmeye devam etmektedir. Komşusu duyduğu seslerden Yasemin'e bahsedince Yasemin biraz daha temkinli olmaya çalışır. Leke son bölüm nefes kesen sahnelerle izleyicilerin karşısına çıktı.

Cem maddi olarak Yasemin2e destek olmak ister ancak Yasemin bunu kabul etmez ve aralarına para sokmak istemez. Öte taraftan iki aşığı karanlığa sürükleyecek olan Birkan Yasemin'e saplantılı bir şekilde takılmıştır. Cem'le olan ilişkisini kıskanan Birkan bir şekilde Yasemin'i Cem'den ayırmak ister. Öte taraftan Yasemin Şirrin'e kefil olduğu borç yüzden zor anlar geçirir. 10 bin liraya yakın borç yüzünden evine haciz gelen Yasemin bir şekilde haciz memurlarından zaman ister ancak Şirin'e bir türlü ulaşamaz. Bunun için Serpil'den ek organizasyon işi isteyen Yasemin düşürüleceği tuzaktan bihaberdir. 

Cem'in hem Yasemin'le ilişkisini hemde şirketteki pozisyonununu kıskanan Mehmet bunun için şirketlerinin Almanya temsilcisinin Türkiye ziyaretinde organizasyon için Yasemin'i göndermek ister ve Serpil'le işbirliği yapar. Yasemin başına geleceklerden habersiz ihtiyacı olan parayı kazanmak için Serpil'in yolladığı yere gider. Aynı yere Cem de gelecektir.

Leke son bölüm izleyicileri heyecanlı anlara tanıklık edecek.

LEKE 3. BÖLÜM İZLE FULL HD

Leke 3. bölüm izleyicileri Cem ve Murat'ın arasındaki bağın güçlenmesine tanıklık edecek. Ayrıca Yasemin Cem'e rest çekerek artık kendinden de Murat'dan da uzak durmasını ister. 

Cem ve Yasemin arasında yumuşadığını sandığımız durum Yasemin'in Cem'e çıkışı ile bozulur. Leke son bölüm izleyicileri Yasemin'in Cem'e artık kednisinden ve Murat dan uzak durması gerektiğini söylemesine tanıklık edecek. Leke yeni bölüm heyecan dolu anlara sahne oalcak. 

Leke 2. bölüm 23 Nisan 2019 Salı günü ekranlara geldi. Telefonunu evde unuttuğunu söyleyerek gittiği yere Yasemin'i sürükleyen Şirin Yasemin'in başının derde girmesine sebep oldu. Teknede gerçekleşen partide uyuşturucudan ölen Serpil'in çalıştığı kızlardan biri nedeni ile Yasemin'i polis sorguya çeker. Birkan Yasemin'i çıakrtacağını söyler. Birkan ve Serpil arasında durumlar pek içaçıcı değildir. Serpil tekne olayından sonra bulaştığı işlerden sıyrılmak ister ancak Polis Amiri olan kardeşi aynı zamanda iş ortağı Birkan buna müsade etmez. 

Yasemin Murat'ın ameliyat parasını çaldırınca Murat hırçın bir çocuğa dönüşür. Umutlarını yitiren Murat yurtta arkadaşları ile kavga edip yurttan kaçar. Kardeşinin bulunması için Cem'le birlikte hareket eden Yasemin ve Cem birbirine yakınlaşır. Aynı zamanda Cem Murat'ın da sevgisini kazanmayı başarır. 

Leke 2. bölüm izleyicileri Yasemin ve Murat'ın maddi sıkıntı sebebi ile yaşadıkları durum karşısında duygusal anlar yaşarlar. Leke son bölümde hareketli dakikalar izleyiciyi ekrana kilitledi.

LEKE 1. BÖLÜM İZLE FULL HD - İLK BÖLÜM TEK PARÇA

Yasemin'in acı dolu hayatı ve yaşam mücadelesinin içinde kardeşlerine sahip çıkmak isteyişi, ayrıca Cem ile kesişen yolları ve başlayan bir aşk hikayesi. 

İki ayrı hayat iki ayrı yaşanmışlık ve büyük bir aşk. Leke izlemek isteyenler için 16 Nisan Salı akşamı Kanal D ekranların yayınlanıyor.

Yasemin kardeşi Murat'ın sağır olan kulaklarını ameliyat ettirmek için gerekli parayı toparlaması gerekmektedir. en iyi doktorlara kardeşini muayene ettiren Yasemin'in kardeşinin ameliyatı için 45 bin lira bulması gerekmektedir. Yasemin'e ihtiyacı olan parayı vermeyi teklif eden Mehmet Tuna Yasemin'e ahlaksız bir teklifte bulunur ancak Yasemin'in sert tepkisi ile karşılaşır. Daha sonra iş yerine gelip Yasemin'den özür dileyen genç adam sarhoş olduğunu ve yanlış bir hareket yaptığını söyler. yaşadığı bu vahim olay üzerine ihtiyacı olan parayı Serpil Hanım'dan isteyen Yasemin neler yaşayacak? Kardeşini ameliyat ettirmek için gereken parayı Serpil ona verecek mi? 

Leke izleyicisi Cem ve annesinin hastane koridorunda karşılaşıp tartışmasına tanıklık etti. Arda'nın annesi ile görüşmesine öfkelenen Cem bizim böyle bir annemiz yok dedi. Leke izleyicisi anne ve oğulları arasında geçen duygusal anlara tanıklık etti.

Yasemin kardeşini ameliyat ettirebilmek için gerekli olan 45 bin lirayı Serpil Hanımdan borç istedi. Banka faizi ile aynı oranda Yasemin'e parayı borç veren Serpil'in amacı Yasemini tongaya düşürmektir.

Leke Dizisinin Künyesi

Yapım:  Tims & B Production
Yönetmen:  Metin Balekoğlu
Yapımcı:  Timur Savcı &Burak Sağyaşar
Senaryo: Yıldız Tunç

Leke Dizisi Oyuncuları:

Burak Sevinç (Cem), Melis Sezen (Yasemin), Selen Uçer (Serpil), Mehmet Bozdağan (Birkan), Nail Kırmızıgül (Ekber), Tolga Güleç (Mehmet), Nurinisa Yıldırım (Ferhan), Ferdi Sancar (Meto), Tuğçe Açıkgöz (Şirin), Lale Başar (Belkıs), Selahhattin Paşalı (Arda), Kerim Tuna Kaba (Murat), Yağmur Özbasmacı (Pelin), Ziya Çiçek(Subutay), Serap Öner (Nevin), Aslı Turanlı (Aysun), Mert Asutay (Oktay), Mehmet Avcı (Cevat), Ali Savaşçı (Hakan)

Yorumlar