Kurşun 8. Bölüm yok mu, Kurşun neden yok?

Kurşun 8. Bölüm 11 Aralık 2019 Çarşamba akşamı yayınlanması bekleniyordu; ancak yayınlanmadı. Dizinin final yapacağı yönündeki iddialar bu şekilde kuvvet kazanmış durumda. Kurşun yeni bölüm 4 Aralık 2019 Çarşamba akşamı itibariyle FOX TV ekranlarında dizi severler ile buluşuyor. Kurşun son bölüm izleyenler Orhan Atmaca, Nuri Kargı'nın bir ailesi ve bir kızının olduğunu öğrendiğini gördü. Orhan henüz atak yapamadan Nuri ve Kerim, ikinci Hasan cinayetini Orhan'ın üstüne atmak için hamle yapıyor. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Kurşun, geçmiş zamanın bir kesitiyle ekranlara geliyor. Düzyatan dizide savcı rolünde oynuyor. Kurşun dizisi Engin Altandüzyatan'ın muhteşem oyunculuğu ile ilk bölümünde izleyiciyi ekrana kilitledi. Savcı Orhan genç bir kızın vahşice öldürülmesinin ardında ki gerçekleri gün yüzüne çıkarırken ülkenin ileri gelen mebusunu ve İstanbul'un boğasını karşısına alır. Tek isteği adalet olan Orhan üstlendiği büyük davanın yükü ile kendini hem savcı hemde cellat koltuğunda bulur.

Google Haberlere Abone ol
Kurşun 8. Bölüm yok mu, Kurşun neden yok?

Kurşun 8. Bölüm 11 Aralık 2019 Çarşamba akşamı yayınlanacaktı; ancak sürpriz bir şekilde yayınlanmadı. Hatta Kurşun yeni bölüm için fragman bile çekilmedi. Bu da dizinin final yapacağı söylentilerini kuvvetlendirmiş durumda. Kurşun son bölüm 4 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 20.00'de FOX TV ekranlarından seyirciyle buluşmuştu. Kurşun son bölümde yine heyecan ve aksiyon bir arada yaşanıyor. İstanbul'un cesur yürekli savcısı Orhan Atmaca, karanlık odakların peşindeki kararlılığını sürdürüyor. Şimdiki işi İstanbul'un Boğası lakabıyla tanınan Nuri Kargı'nın geçmişini araştırmaktır. Orhan Atmaca yaptığı araştırmalar sonucunda Nuri Kargı'nın bir ailesi ve bir kızı olduğunu öğreniyor. Ancak Orhan atak yapamadan Nuri ve Kerim'in hazırladığı tuzak ile karşı karşıya kalacak. Kurşun 7. Bölüm Full HD izle yenler, Orhan, Nuri ve Kerim arasında geçen amansız mücadeleye yakından tanık olacak. Nuri ve Kerim Paşa hazırladığı tuzak ile ikinci Hasan cinayetini Orhan'ın üzerine atar. Suçszuluğunu ıspatlamak isteyen Orhan ise kaçmak zorunda kalacaktır. Bu sırada Orhan ile Leyla'nın birbirine tutunmaktan başka çaresi kalmayacaktır. Leyla, Orhan ile ilgili çarpıcı bir haber hazırlayarak manşetine taşır. Ve Orhan'ın içinde bulunduğu durumda doğru kararlar vermesini isteyen Leyla gerekirse babasıylada iş birliği yapar. Kurşun 5. Bölüm de önceki bölümler gibi yine dolu dolu geçecek.

KURŞUN 7. BÖLÜM İZLE FULL HD CANLI - KURŞUN SON BÖLÜM TEK PARÇA

Osman Atmca 4. bölümde Nuri Kargı'nın nasıl yükseldiğini, kimlerle temasta olduğunu, arkasındaki güçlerin kimler olduğunu öğrenmek isteyen Savcı Orhan, araştırmaları esnasında ilginç bilgilere ulaşır. Ulaştığı bu bilgileri ise, Nuri Kargı'nın öz kızı olduğunu bilmediği Leyla ile paylaşma gafletinde bulunur. Öte yandan Savcı Orhan'ın şu ana kadar bulduğu birçok delil onun işini kolaylaştırsa da Nuri Kargı, Savcı'nın kendisini araştırdığını bildiği için boş durmaz. Kurşun 4. Bölüm Full HD izle yenler, savcının el attığı her noktaya müdahale eden İstanbul'un Boğası belli bir noktadan itibaren köşeye sıkışmış gibi görünüyor. Ailesinin bireylerini bu yolda kurban veren kararlı savcı ise yolundan asla dönmemeye yeminlidir. Öte yandan Leyla cephesinde de işler karışık bir hal almış durumda. Çünkü, Savcı Orhan'ın elindeki tek delil olan Gülce ile röportaj yaparak onu gazetede yayınlatmak istiyor. Ancak bu durum başına iş açıyor. İşini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Leyla, babası ile savcı arasında kalmışlığının da acısını çekerken verdiği mücadeleden geri durmaz. Nuri Kargı ise pavyon şarkıcısı Gülce'yi kullanmanın yollarını araştırıyor. 

Kurşun 3. Bölüm de heyecanlı sahnelerle dolu dolu ekrana geliyor. Kurşun son bölüm izleyenler, gözü kara Savcı Orhan'ın tehditlere aldırış etmeden yolunda kararlı bir şekilde yürüdüğüne tanıklık edecekler. Öte yandan Kurşun 3. Bölüm'de Orhan ile Leyla arasında da artık farklı bir muhabbet söz konusu oluyor. Ülke gündemine oturan cinayet davasını çözmeye çalışan Savcı Orhan, elindeki tek koz olan Gülce'ye gözü gibi bakmak zorundayken hiç beklenmedik bir şeyler yapar. Nuri Kargı'yı tuzağa düşürmeye çalışan Savcı Orhan, Gülce'yi bu yolda işbirliğine ikna eder. Ancak Savcı Orhan'ın bu planı, aslında Nuri Kargı'nın kızı olan Leyla tarafından sert tepkiyle karşılanır; ancak yine de Orhan'a yardım etmeyi seçecektir. Savcı Orhan, İstanbul'un Boğası lakaplı Nuri Kargı'yı yakalamak için türlü planlar yaparken Kargı'nın da boş durmadığı görülüyor. Onun da Savcı Orhan'a karşı planlar yaptığı Kurşun yeni bölümde müşahede ediliyor.

İlk bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Kurşun dizisi yeni bölümüyle de heyecanlı sahneleriyle seyirciye keyifli anlar yaşatacak. Kurşun son bölümde, kardeş acısıyla daha da hırslanan Savcı Orhan, Zeynep'in katillerinin peşine düşüyor. Orhan, ölümden kendini sorumlu tutuyor, ailesinin koruyamamanın verdiği ızdırapla alacağı intikamı düşünüyor. Zeynep'in ölümünün ardında kimin olduğunu bilen kişi Leyla'dır. Ancak Leyla da bunu Orhan'a söylemeye cesaret edemez. Çünkü, sonuçta talimatı veren kişi onun öz babasıdır. Öte yandan Orhan'ın elinde şu an çok önemli bir tanık bulunuyor. O da Gülce'dir. Milletvekili oğlunun karıştığı cinayet davasının peşini bırakmayan Orhan, elindeki tanığı koruma altına almaya karar veriyor. Ancak, İstanbul'un Boğazı lakaplı Nuri Kargı da boş durmuyor. Savcı Orhan'ı durdurmak için yeni hamleler yapacaktır. Maktül Filiz Ertan'ın en yakın arkadaşı olan pavyon şarkıcısı Gülce, bildiklerini Savcı Orhan'a anlatmaya karar verir. Ancak bu onun hayatını tehlikeye atmış durumda. Öte yandan, Zeynep'in kaybı ailesi dışında Aydın'ı da derinden etkilemektedir. O da ayrı bir kulvardan intikam peşine düşüyor. İntikam için herkesten gizli kendine göre planlar yapıyor. 

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç'ın oynadığı Kurşun dizisi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle şimdiden sezonun en iddialı dizileri arasında yerini almaya başladı. Türkiye'nin en son Diriliş Ertuğrul dizisindeki Ertuğrul Bey rolüyle izlediği Engin Altan Düzyatan Kurşun dizisinde savcı rolünde oynuyor. 

Kurşun 1. bölüm izleyicileri Engin Altan Düzyatan'ın oyunculuk performansı ile ekranlara kilitlendi. Burçin Terzioğlu ile birlikte başrolleri paylaşan Engin Altan Düzyatan savcı koltuğunda otururken ailesini sürüklediği tehlikenin sonunda kendini büyük bir savaşın içinde bulur. 

Genç bir kızın milletvekili oğlu tarafından vahşice öldürülmesinin ardından olayın peşine düşen savcı Orhan kendini büyük bir savaşın içinde bulur. Mebusun evinde özel izin ile arama yaparak cinayet delilini ele geçiren savcının davada eli güçlensede davanın ardında bulunan karanlık güçler savcıyı ailesinin hayatı ile tehdit eder. Öte taraftan gazeteci Leyla da bu davanın peşindedir. Bir şekilde savcı Orhan ile ropörtaj yapmaya çalışan Leyla savcı Orhan ile görüşmeyi başarır odasında gizlice ele geçirdiği bazı delillerin peşine düşen Leyla bu işin ucunun İstanbul'un boğasına uzandığı gerçeği ile yüzleşir. İstanbul'un boğası ise Leyla'yı yıllar önce terk edip giden babasıdır. Yıllardır babası ile görüşmeyen Leyla bu olayın ardından savcının hayatını kurtarmak için babasının kapısını çalar. Ancak savcı Orhan'ın yaşayacağına söz veren İstanbul'un boğası ailesi için aynı şeyi söylemez. Ailesinin katli emrini kızı Leyla'nın yanında verir. 

Savcı Orhan henüz davayı bitirmiş ve mahkeme salonundan çıkarken Leyla'dan kardeşinin öldüğü haberini alarak mahallesine koşar. Kardeşi Zeynep'in ölümü ile artık Orhan'ı bambaşka bir hayat beklemektedir.

KURŞUN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kurşun dizisinin konusu hayatını adalete adamış Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca'nın büyük bir dava ile imtihanını konu alır. Savcı Orhan Atmaca, kimsenin dokunmaya çekindiği bir milletvekilinin oğlunu cinayet şüphelisi olarak soruşturur ve gözaltına alınmasına karar verir. Ancak Savcı Orhan Atamca'nın bu kararı onu sonu belli olmayan bir yola iter. Çünkü, soruşturmasını devraldığı bu cinayet davasında karşısına başta siyasi olmak üzere birçok engel çıkacaktır. Dava ile ilgili soruşturma devam ederken savcının yolu, aynı davanın karanlık noktalarının aydınlanmasını isteyen Leyla Devrim isimli bir gazeteciyle kesişir. İkisi de aynı hedefe ulaşmak için çalışmaktadır. 

Savcı Orhan Atmaca ile Gazeteci Leyla Devrim'in bu karanlık cinayetin peşinden giderken karşılaştıkları engeller, sadece onları değil, etrafındaki insanları da etkileyecektir. Her ikisinin yakınları, cinayetin aydınlanmasını istemeyen karanlık odaklar tarafından hedef alınır. Ancak Savcı Atmaca'nın geri adım atmaya kesinlikle niyeti yoktur. Ne pahasına olursa olsun, bu cinayetin arkasında failleri ortaya çıkarmaya kararlıdır.

KURŞUN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Kurşun dizisinde başta Engin Altan Düzyatan olmak üzere pekçok önemli isim rol almaktadır. İşte o isimlerden bazıları: 

Orhan Atmaca rolüyle Engin Altan Düzyatan

Leyla Devrim rolüyle Burçin  Terzioğlu

Gülce Akar rolüyle Berrak Tüzünataç

Aydın Kara Sarp Akkaya

Bünyamin Ayaz rolüyle Engin Şenkan

Nuri Kargı rolüyle Kürşat Alnıaçık

Feraye Kargı rolüyle Seda Akman

Rıfat Ayaz rolüyle Bora Akkaş

Tomris Ayaz rolüyle Begüm Akkaya

Zehra Atmaca rolüyle Şebnem Dilligil

Fahri Önal rolüyle Cem Kurtoğlu

KURŞUN DİZİSİNİN KÜNYESİ

Kurşun dizisinin künyesi ise şöyle: 

Dizinin türü: Dram

Yapım: Most Prodüksiyon

Yapımcı: Gül Oğuz

Yönetmen: Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel

Senarya ise: Kerem Deren, Cisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar

Yorumlar