Kontrolden çıkan TIR otobanda dehşet saçtı

İzmir-Aydın otobanında seyreden bir TIR şoförünün aniden kontrolünü kaybetmesi ile birlikte savrulmaya başladı. Şoförün kontrolü sağlayamaması üzerine TIR'ın tekeri ve malzemeleri de otobana saçıldı. Yaşanan korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
Kontrolden çıkan TIR otobanda dehşet saçtı

İzmir’den Bodrum’a giden Eyüp Özay, yanından geçen TIR'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiğini gördü. Cep telefonuna sarılan Özay, TIR'ın bir anda savrulduğu anı saniye saniye cep telefonuyla kaydetti.

ELEKTRONİK MALZEMELER YOLA SAVRULDU

Facianın eşiğinden dönülen kazada, TIR kasasının bir anda savrulduğu ve içerisinde bulunan elektronik malzemelerinin İzmir, Aydın otobanına savrulduğu görülüyor. Son anda bir hamle ile TIR'ın devrilmesini engelleyen TIR şoförü, aracı güçlükle durdurdu. O anda TIR'ın sağından ve solundan araç geçmemesi ise olası bir faciayı engellemiş oldu.

"TIR'IN KASASI BİR ANDA SAVRULDU"

Yaşanan korku dolu anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Eyüp Özay ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Aydın otobanından Bodrum istikametine doğru ilerliyordum. Torbalı mevkiine geldiğimde bir anda önümde seyreden TIR'ın arka kasasının savrulduğunu gördüm. O anda bende aracımla yavaşladım. TIR'ın kasasında bulunan elektronik malzemelerin ve lastiğin yola savrulduğunu gördüm. Neyse ki TIR'ın şoförü aracı kontrol altında tuttu ve büyük bir kazanın eşiğinden döndük."

Yorumlar