Köfteci Yusuf kimdir, nerelidir, kaç yaşında, sahibi kimdir, Köfteci Yusuf kimin?

Köfteci Yusuf kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Türkiye'nin en büyük köfte fabrikası unvanına sahip olan Köfteci Yusuf A.Ş. ve sahibi Yusuf Akkaş hakkında vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Peki, Köfteci Yusuf kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Köfteci Yusuf kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Köfteci Yusuf kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve uzmanlık alanı nedir? Türkiye genelinde yeni şubeler açarak hızla büyümesini sürdüren, ürünleri ve hizmetiyle dikkatleri üzerine çekerek müşteri potansiyelini her geçen gün yükselten Köfteci Yusuf kimdir, nerelidir, kaç yaşında, sahibi kimdir, Köfteci Yusuf kimin?

Köfteci Yusuf kimdir, nerelidir, kaç yaşında, sahibi kimdir, Köfteci Yusuf kimin?
Köfteci Yusuf

 

Türkiye'nin en büyük köfte fabrikalarından biri olan ve gıda ve restoran sektöründe faaliyet yürüten Köfteci Yusuf A.Ş, 1996 yılında Bursa'nın İznik ilçesinde kuruldu. Sahibi ise Köfteci Yusuf olarak bilinen Yusuf Akkaş'tır.

İznikte kurulan ve 22 yılı aşkın süredir Türkiye'nin bir çok yerinde faaliyet yürüten Köfteci Yusuf A.Ş Avrupa standartlarında üretim yapıyor. İşletme aynı zamanda Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikasıdır.

Bursa'nın ilçesinde başlayan üretim faaliyetlerinin ardından büyüyen işletme Bursa’da 17, İstanbul’da 12, İzmir’de 7, Ankara’da 11, Aydın’da 3, Kocaeli’ de 2, Bilecik’te 2, Eskişehir’de 2, Balıkesir’de 3, Antalya, Burdur, Çanakkale, Denizli, Isparta, Kırıkkale, Sakarya, Yalova ve Kütahya’da birer olmak üzere toplam 68 şubeye ulaşarak büyük bir köfte ağına dönüşmüştür.

Firma aynı zamanda Köfteci Yusuf markasının yanı sıra Bozüyük Sarar Outlet’ te ki ‘’Yol Boyu Lezzetleri’’ konseptiyle; Köfteci Yusuf, DönerY, BurgerAge, Ciğerce ve Kamenta markaları ile beş farklı lezzet alternatifini misafirlerine sunuyor.

Köfteci Yusuf markası ve restoranları, 2015 Temmuz ayında Hürriyet Gazetesi’nin Kelebek ekinde seçilen ‘’Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası’’ sıralamasında birinci seçilmiş ve Türkiye’nin en güvenilir restoran markası olmuştur.

Köfteci Yusuf kimdir, nerelidir, kaç yaşında, sahibi kimdir, Köfteci Yusuf kimin?
Köfteci Yusuf 

 

YUSUF AKKAŞ KİMDİR?

Bursa’nın Kızılhisar Köyü’nde dünyaya gelen Köfteci Yusuf olarak tanınan Yusuf Akkaş, hayatı Yenişehir sokaklarında öğrendi. Daha küçük yaşta ticarete merakı olan Akkaş, doğduğu köy olan Kızılhisar Köyü’nün köy kıraathanesinde ticaret hayatına başladı. Ticareti ve emek vermeyi burada öğrenen Yusuf Akkaş, artık kendi işini kurarak ticaret yapmak istiyordu. İlk işyerini 1996 yılında İznik'te açan Akkaş, kendi imkanlarıyla ticaret hayatını sadece 4 masalı bir köfteci dükkanında yürütüyordu. Yaptığı köftelerin lezzeti yayılmaya başladıkça Akkaş'ın dükkanı dolup taşmaya başlamıştı. 1998 yılına gelindiğinde ise Akkaş işletmesini büyütmeye karar vererek bugün bildiğimiz Köfteci Yusuf olma yolunda ilk adımını atarak 600 kişi kapasiteli Köfteci Yusuf’un temellerini İznik’te attı. Kısa sürede köfterlerinin lezzeti isim yapmaya başlayınca Akkaş artan talebe cevap vermek için çok kısa süre sonra ikinci şubesini Orhangazi’de, üçüncü şubesini de Yalova yolunda açtı. Artık köftenin tadı il dışına yayılmaya başlamıştı. Akkaş, artık daha çok büyümeli ve daha çok çalışmalıydı. Öyle de yaptı. Bugün 46 şubenin sahibi olan Akkaş, misafirlerini memnun ederek büyümeye ve gelişmeye her geçen gün devam ediyor.

>>>Köfteci Yusuf Sedat Peker çetesine dava açtı

>>>Sedat Peker Köfteci Yusuf davasından detaylar

KÖFTECİ YUSUF SİPARİŞ HATTI

Köfteci Yusuf A.Ş. sipariş hattı: 444 61 62

Köfteci Yusuf Fiyatları 

1) Izgara Etler (1 kg için fiyatlandırılmıştır.)

Köfte: 80 TL

Piliç İncik: 60 TL

Izgara Pirzola: 100 TL

Tavuk Kanat: 60 TL

Karışık Izgara: 95 TL

Sucuk: 80 TL

Tavuk Bonfile: 60 TL

Kuzu Böbrek: 80 TL

Tavuk Köfte: 80 TL

Kuzu Külbastı: 100 TL

Dana Bonfile: 100 TL

Kuzu Beyti: 100 TL

Dana Antrikot: 100 TL

Kuzu Şiş: 100 TL

Dana Biftek: 100 TL

Köfte, Sucuk, Tavuk: 80 TL

Köfte, Sucuk: 80 TL

Karışık Ürünler: 100 TL

2) Ekmek Arası Ürünler

200 gr Kuzu Şiş: 19 TL

200 gr Beyti: 19 TL

200 gr Köfte: 15 TL

200 gr Piliç İncik: 12 TL

200 gr Köfte Sucuk: 15 TL

3) Salatalar

1 Porsiyon: 5 TL

Duble Salata: 8.5 TL

Piyaz: 5 TL

Duble Piyaz: 8.5 TL

Söğüş Domates: 2 TL

Duble Söğüş: 4 TL

4) Tatlılar

Kemal Paşa: 5 TL

Kemal Paşa Kaymaklı: 8 TL

Ekmek Kadayıfı: 5 TL

Ekmek Kadayıfı Kaymaklı: 8 TL

Bol Kaymaklı Ekmek Kadayıfı: 9 TL

Az Porsiyon Ekmek Kadayıfı Kaymaklı: 5 TL

Trileçe: 5 TL

5) Kahvaltı ve Diğer Ürünler

Köfteci Yusuf Kahvaltısı: 16 TL

Patates Kızartması: 5 TL

Paçanga Böreği: 2 TL

İçli Köfte: 2 TL

Yoğurt Tabağı: 5 TL

6) İçecekler

Bardak Ayran: 2 TL

1 lt Ayran: 6 TL

Cappy Meyve Suyu: 3.5 TL

Coca Cola: 3.5 TL

Fuse Tea: 3.5 TL

Fanta: 3.5 TL

Sprite: 3.5 TL

7) Acılı Ezme

300 gr Köfteci Yusuf Acılı Ezme: 6.5 TL

570 gr Köfteci Yusuf Acılı Ezme: 12 TL

NOT: Fiyatlar 2 yıl önceye aittir. Yeni fiyatlarda ortalama yüzde 40 zam yapılmış durumda. Örnek olarak Acılı Ezme şu anda 10 TL'dir.

KÖFTECİ YUSUF BAYİLİK VERİYOR MU?

Köfteci Yusuf ile ilgili merak edilen bir diğer konu ise bayilik verip vermediği yönünde oldu. Türkiye genelinde artık şube açmaya başlayan Köfteci Yusuf'un kendisi mi yoksa verdiği bayilikler aracılığıyla mı bu şubelerin açıldığı merak ediliyordu. Bu konuda yaptımız kısa araştırmalardan sonra, Köfteci Yusuf'un bayilik vermediğini gördük. Açılan bütün şubeler kendi bünyesinde açılıyor. Gerekçe olarak ise "hizmet ve kaliteden ödün verilmek istenmemesi" gösteriliyor.

İlgili Haber 1:

İlgili Haber 2:


 

 

Yorumlar

Cafer çalışır Çok girdim köfteci yusufa harika birer çok güzel ve leziz
cigdem kay lote grup merkesi .köfteciyusuf maske ve eldive ihtiyacını karsılamak icin fiyat teklifi vermek isteriz. ilgil kişini dikkatine. 05437217817