Kocasinan Akademi’de sertifika heyecanı

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan Akademi çatısı altında kadınlara yönelik açtığı İngilizce ve Bilgisayar kurslarında sertifika heyecanı yaşandı. Aralarında Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın eşi Fatma Çolakbayrakdar’ın...

Google Haberlere Abone ol
Kocasinan Akademi’de sertifika heyecanı

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan Akademi çatısı altında kadınlara yönelik açtığı İngilizce ve Bilgisayar kurslarında sertifika heyecanı yaşandı. Aralarında Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın eşi Fatma Çolakbayrakdar’ın da bulunduğu kursiyerler sertifikalarını Başkan Çolakbayrakdar’ın elinden aldı. İngilizce kursunu başarıyla tamamlayan eşi Fatma Çolakbayrakdar’ı ve diğer kursiyerleri tebrik eden Başkan Çolakbayrakdar, hanımlara bir de müjde vererek, “Kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünlerini ev ekonomilerine kazandırmaları için bir çalışma yürütüyoruz.” dedi.

Kocasinan Akademi Yakut Tesisinde düzenlenen sertifika töreninde bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililere daha iyi hizmet sunabilmek için yoğun gayret sarf ettiklerini belirterek, “Kocasinan Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin en iyisini yaparak, hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu ve refahını artırmak için çalışıyoruz.” dedi. Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi’nin çok yeni bir tesis olmasına rağmen kadınların yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayarak, “Kocasinan Akademi, 10 kurs merkezinde 54 farklı branşta eğitim hizmeti veriyor. Kocasinan Akademi Yakut Tesisinde ise şuana kadar eğitimlerini başarı ile tamamlayan bin 400, semt konaklarında ise bin 29 kursiyer olmak üzere toplam 2 bin 429 kursiyer eğitim hizmeti aldı. Yeni ve farklı kurslar açmanın yanı sıra Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet veren ilk tesisimize 2 yeni tesis daha kazandırdık. Mimarsinan ve Erciyesevler Mahallelerimizde bulunan tesislerimizde kurslarımız önümüzdeki günlerde başlayacak. 2018 yılında ise Erkilet bölgesine yeni bir tesis yapacağız. ‘İnsan odaklı’ belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın daha donanımlı olması için son teknoloji ürünlerle hizmet veriyoruz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Akademi ile her alanda hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, çocuklara ve kadınlara pozitif ayrıcalık sağladıklarına dikkat çekerek, “Biz biliyoruz ki; geleceği şekillendirecek olanlar annelerimiz ve kadınlardır. Bundan dolayı kadınlara öncelik veriyoruz ve bu sebeple Kocasinan Akademi Yakut tesisini sadece hanım kardeşlerimizin hizmetine sunduk. İnşallah fiziki manada daha donanımlı modern tesisleri Kocasinan’a kazandıracağız.” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi olarak yapılan hizmetlerin en iyisini yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek, “Hanım kardeşlerimiz aldıkları eğitim neticesinde daha donanımlı hale geliyorlar ve ekonomiye katkı sağlıyorlar. olanlar Zaman içerisinde Kocasinan Akademi herkesin katılmak istediği bir hizmete dönüşecek. Kocasinan Akademi kursuna katılarak emek harcayan kursiyerlerimize buradan müjdeli haberi vermek istiyorum. Kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünlerini ev ekonomilerine kazandırmak için bir çalışma yürütüyoruz. Kurslarımızda emeği bulunan eğitmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyor, hayatları boyunca başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından sertifika törenine geçildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’dan sertifikasını alan eşi Fatma Çolakbayrakdar, hanımlara sunduğu hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Kurs süresince eğitmenlerin ve kursiyerlerin güler yüzüyle karşılaştık. Kurstan ziyade arkadaşlıklar ve dostluklar oluştu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kursiyerler ise Kocasinan Akademi Yakut tesisinde çok güzel eğitim verildiğini ifade ederek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Sertifika törenin ardından Başkan Çolakbayrakdar ve eşi Fatma Çolakbayrakdar, kursları ziyaret ederek, el emeği göz nuru ürünleri incelemesiyle program sona erdi.

Yorumlar