Kocaeli'de damat dehşeti, bir evden 4 ceset

Kocaeli'de eşiyle sorun yaşayan bir kişi kayınvalidesinin evine gitti. Burada kayınvalidesi ve kayınbiraderleri ile tartışan kişi önce 3 kişiyi vurdu sonra başına bir el ateş ederek intihar etti.

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli'de damat dehşeti, bir evden 4 ceset

Olay, gece saatlerinde Gaziler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle aralarında sorunlar olan Ferhat Aslan, kayınvalidesi Ayşe Dayıoğlu'nun evine geldi. Aslan evde kayınvalidesi ve kayınbiraderleri ile tartışmaya başladı.

DHA'nın haberine göre; tartışma sırasında tabancasını ardı ardına ateşleyen Aslan kayınvalidesi Ayşe Dayıoğlu ile kayınbiraderleri Feridun ve Adem Dayıoğlu'nu vurdu. Ferhat Aslan daha sonra başına dayadığı tabancayla intihar etti.

Silah seslerini duyan komşuları eve geldiklerinde yerde kanlar içerisindeki 4 kişiyi gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 4 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri ekibinin yaptığı incelemenin ardından ölenlerin cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar