Kızım dizisinin nasıl izleyebilirim? Son Bölüm Tek Parça

Kızım 23. Bölüm 15 Mart 2019 Cuma akşamı bir kez daha hayranlarının karşısına çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Kızım dizisinin nasıl izleyebilirim? Son Bölüm Tek Parça

Kız 23. Bölüm izleyenler minik ve zeki çocuk Öykü'nün yaşadıklarına bir kez daha üzülecek, ancak dizinin sonlarına doğru yaşanan olumlu gelişme ile sevinecekler. Öykü'nün başındaki hastalık derdi giderek Demir, Candan ve Uğur için büyük bir problem olmaya devam ederken, bir de sokak serserisi Cemal'in babalık iddialarının ortaya çıkması işleri daha da zorlaştırıyor.

KIZIM 23. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

KIZIM 23. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

KIZIM 22. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE 

Önceki bölümde hafıza kaybı yaşamaya başlayan Öykü'nün durumu hala iyileşmedi. Babası ve Candan'ın çaresiz bir şekilde Öykü için bir çözüm bulmaya çalıştığı süreçte ortaya bir de Cemal'in "babalık" iddiası çıkıyor.

Cemal, Öykü'nün kendi kızı olduğunu Candan ile Demir'e de açıklamaya karar veriyor.

Öte yandan Öykü'nün Demir'e "Demir Amca" şeklinde hitap etmesi ise Kızım 22. Bölüm izleyenlerin yüreklerini burkacak.

Demir ile Uğur'un helal yoldan para kazanma girişimleri ise yine başarısızlıklar ve bazı engellemelerle karşılaşacak.

Demir ile Uğur işportacılık yaparak para kazanmak istiyor. Uğur çakma marka kol saatlerini 20 liradan satarak günlük kazanç sağlayabileceklerini söylüyor. Demir ise çaresizlikten ne yapacağını bilemiyor. 

Saat satışı ikilinin karakola düşmesine neden oluyor. Uğur ise tekrar Sevgi'nin babasının karşısına bir suçlamayla çıkmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Kızım son bölüm izleyenler Öykü'nün başına gelen talihsiz olay nedeniyle biraz üzülecek. Çünkü Öykü artık hiç kimseyi tanımıyor. Bu durum doğal olarak en başta babasını üzüyor. Öykü, hafıza kaybından sonra bir de okulda düşüp bayılıyor. Babası kızının bir an önce tedavi edilmesi gerektiğini biliyor. Ancak tedaviyi yapan hastane, tedavi masraflarını alamadığı için daha fazla tedaviye devam etmeyeceğini açıklıyor. 

Öte yandan Asu tarafından kafası karıştırılan Cemal ise Öykü'nün kızı olduğunu düşenerek bunu ispatlamanın yollarını arıyor. Cemal, Öykü'nün saçından bir tel alarak DNA testi yapmayı düşünüyor. 

Demir, kızının hafızasının yeniden yerine gelmesi için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor. Onu eğlendirerek, daha önce yaptıkları eğlenceli hareketleri tekrar etmeye karar veriyor.

KIZIM 20. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kızım son bölüm izleyenler Asu'nun Cemal'e bıraktığı notlarda yazılanları duyunca şoke olacak. Demir'e karşı olan kinini Öykü'yü kaçırarak almaya çalışan Cemal, Asu'nun bıraktığı not defteriyle şoke oluyor. Asu, Almanya'ya gitmeden önce Cemal'e bıraktığı notta, Öykü'nün gerçekte onun kızı olduğunu yazıyor. Bunu okuyan Cemal'in ise Öykü'ye ve Demir'e karşı tavrı 360 derece değişiyor. Çünkü, uyur gezer bir şekilde sokakta dolaşan Öykü'yü gören Cemal, onu kucaklayarak evine götürüp bırakıyor. Demir ise bu duruma bir türlü anlam veremiyor. Cemal'in Demir'e karşı sıcak davranması, Öykü'ye iyi bakması yönünde telkinlerde bulunması ise Demir'i daha da çileden çıkaramıyor. 

Cemal, Öykü'nün gerçekten kendi kızı olup olmadığını öğrenmek için harekete geçiyor. İlk işi ise Asu ile ortak arkadaşları olan kişilere müracat etmek oluyor. Öte yandan Demir'in arkadaşı Uğur ise Öykü'nün öğretmenine kaptırdığı gönlünün esiri olmuş durumda. Sevdiğine kendini kabul ettirmek için bin dereden su getiriyor. Ancak bir türlü muvaffak olamıyor. Uğur, Sevgi'ye kendini kabul ettirmek isterken bir de Sevgi'nin babasıyla uğraşmak zorunda kalıyor. 

Kızım 20. Bölüm izleyenler Öykü ile ilgilil yürek burkan yeni bir gerçeği daha öğreniyor. Hafıza kaybı geçiren Öykü, bir anda okuldan ayrılarak tanıdıklarının kapısına gidiyor. Herkes telaşla Öykü'yü ararken, babası onu buluyor. Ancak babası Öykü'nün onu tanımamasıyla şoke oluyor. 

Öte yandan Öykü'nün hayatını kurtarmak için Demir ile formaliteden evlenen Candan'ın bu tavrı, Öykü'nün tedavi gördüğü hastanenin sahibi Murat'ı çok kızdırır. Murat, Candan'a olan kızgınlığı nedeniyle artık Öykü'yü bedava tedavi ettirmeyeceğini söyler.

KIZIM 19. BÖLÜM CANLI İZLE FULL HD - SON BÖLÜM

Kızım Son Bölüm izleyicileri Minik Öykü'nün acı dolu hayatına yeni acıların eklendiğini görecek. Annesinin bir kez daha acımasız bir şekilde terk ettiği Öykü, bu kez kimsesizler yurduna bırakılıyor. Öykü'nün babası Demir ve babasının arkadaşı Uğur eski işlerine geri döndükleri için başları beladan kurtulmuyor.

Eyüp ile Uğur İstanbul'a geri döndüler ancak her yerde onları arayan polisten saklanmak için kılıktan kılığa girerek kaçmaya devam ediyorlar. Bu arada Öykü'nün kaldığı yurtta onu ziyaret etmek için de palyaço kılığına girmekten de geri durmuyorlar.

KIZIM 18. BÖLÜM İZLE FULL HD - TEK PARÇA

Hırsızlık çetesi tarafından kurulan tuzağa düşen Demir ile Uğur İstanbul'dan kaçmanın yollarını ararken, yolda kötü haberi alırlar ve geri dönmek zorunda kalırlar. Ancak geri döndüklerinde kendilerine tuzağı kuranların başında bulunan Cemal ile yine başları dertte. Cemal onların peşini bırakmaz. Demir ile Uğur ise kendilerine kurulan tuzağın sorumlularını bulup kendilerini temize çıkarma derdindeler. 

Bu arada Candan ise Öykü'yü bir an önce yanına almak için çeşitli yollar denemeye çalışıyor. Hatta bunun için formalite bir evlilik yapmak üzere.

KIZIM 17. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

Asu ile Demir'in Öykü üzerindeki mücadelesinde şimdilik Asu kazanmış gibi görünüyor. Çünkü Asu, mahkeme kararıyla Öykü'nün velayetini kazandı. Bunda Öykü'nün tercihi de etkili olduğu haliyler. Öykü ile Asu'nun birlikte yaşamaya başlaması ise beklendiği gibi sorunları da beraberinde getirdi. Asu ilk günden Öykü'yü ihmal etmeye başladı. Erkek arkadaşıyla kurduğu planın çökmesiyle Asu da Demir gibi eski günlerini aratmayan hareketler sergilemeye başladı.

Demir ile Uğur polise yakalanmamak için İstanbul'u terk ediyor. Öykü'nün babasından ayrılması onun okul hayatına da olumsuz şekilde yansımaya başlıyor. Ödevlerini yapamadan okula gitmeye, evde sağlıklı bir şekilde beslenememeye başlıyor. Annesi ise eski hayatına kaldığı yerden devam etmeye devam ediyor. Barlarda içip içip sarhoş olduktan sonra eve dönmeye başlıyor. Asu, Cemal ile planladıkları iş tutmayınca beş parasız ortada kalıyor. Bu durumu Öykü'ye de yansıtmaya başlıyor. Asu Öykü'nün hasta olduğunu öğrenince dönülmez bir karar alıyor. Sonunda Öykü'yü başından atmanın yollarını arıyor. Ve öyle de yapıyor. Öykü'ye bavulunu vererek onu babasına gönderiyor. Ancak Öykü eve döndüğünde babasını bulmayacak. 

KIZIM 16. BÖLÜM CANLI İZLE - KIZIM SON BÖLÜM TEK PARÇA

Eski hayatına geri dönen Demir ile arkadaşı Uğur yakalanıyor.

KIZIM 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kızım 15. Bölüm'de Öykü, yıllarca kendisini bırakan annesi Asu'yu seçmişti. Demir ise hayal kırıklığına uğramıştı. Demir'in arkadaşı Candan büyük bir hayal kırıklığı içinde. Demir ve Uğur'un aslında arkadaş olduğunu, iksinin birlikte kirli işler yaptığını öğrenen Canan, bu durumu Cemalle değerlendiriyor, Cemal de bunu fırsat bilerek Canan'a yaklaşmaya çalışıyor. Gözyaşları içinde pişmanlıklarını yaşayan Candan, kara kara ne yapacağını düşünürken, Demir DNA sonuçlarını düşünmekten Canan'ı hatırlamıyor bile. Öykü annesi Asu'nun içkişle olan ilişkisi konusunda önemli bir tecrübe ediniyor. Asu, Öykü ile birlikte içkili bir kafeye giderek alkol alıyor. Öykü, annesinin alkolik bir kadın olduğuna bir kez daha şahit oluyor. Asu ise kendine hakim olmak yerine alkolü iyice abartıyor. Sonunda nezarethaneyi boyluyor.

KIZIM 14. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Yıllarca sokaklara, sorumsuzca bir hayat yaşayan Demir'in kızı için tövbe ederek doğru yoldan ekmek parası kazanmak istemesinin zorlukları, sorumsuzca bir hayat yaşarken dünyaya getirdiği kızını terk eden Asu'nun kızını düşünmek yerine hala ona kalan mirası düşünmesi Kızım dizisinin ana konusunu oluşturuyor. TV8 kanalının sevilen dizilerinden Kızım 15. Bölüm 28 Aralık 2018 Cuma saat 20.00 hayranlarıyla buluşuyor. Genç yaptığı yanlış bir evlilikten olan kızının yaşadığını yıllar sonra öğrenen Demir, sorumsuzlukla geçen hayatını artık kızı için değiştirmek zorunda kalır. Kızım 14. bölüm izle. Cemal, Öykü'nün kafasını karıştırarak gerçek babasının Demir olmadığını söylüyor. Demir bunun hesabını sormak için Cemal'e giderek onu uyarır, Cemal ise Demir'in şiddete meyilli biri olduğunu ispatlamak için kurduğu tuzağın işlemesini keyifle seyreder. Demir babalık testi sorunuyla karşı karşıya. Öykü'ye çaktırmadan, DNA incelemesi için Öykü'nün saç telini alması gerekiyor. Ancak son derece zeki olan Öykü bunu bir şekilde fark ediyor ve Cemal'in yalanlarının gerçek çıkmasından duyduğu endişe nedeniyle DNA testinin yapılmasını istemiyor.

Asu, Öykü'yü mahkeme kararıyla evine götürür. Öykü ise bu durumdan hiç memnun değildir. Asu'nun kendini Öykü'ye sevdirme gayretleri bir türlü amacına ulaşmaz. Asu, Öykü'nün dolaptaki alkol şişelerinin hepsini tek tek lavaboya boşalttığını görünce çok kızar. Asu bu duruma çok kızar ve Öykü'yü azarlamaya başlar. Öykü'nün, "Bana bakarken içki içmeni istemedim" demesi Asu'yu daha da çileden çıkarıyor. Öykü'nün bir yetişkin konuşmaları, Asu'ya "anne" yerine ismiyle hitap etmesi onu daha da çileden çıkarır.

Öykü, Asu'ya onu neden terk ettiğini sorar ve anlatmasını ister. Asu, "Sen doğduğun zaman benim kimsem yoktu. Annem, babam, dedem. Kalacak yerim yoktu. Param yoktu. Çok küçüktüm ve korktum. Seni yaşatamamaktan. Benim yanımda senin başına bir şey gelir. Benim yüzümden sana kötü bir şey olur diye korktum" diyor. Öykü ise, "Senin yüzünden bana ne olabilir ki" diye sorar. Asu, zorlanacağını anlayınca, "Bunları sen biraz daha büyüyünce konuşsak olur mu" diye sorar. Öykü ise, "Bir şey sorabilir miyim?" diye sorar. Asu daha fazla dayanamaz ve mutafağa giderek sinir krizleri geçirir. Öykü'yü öldürmek istediği günler bir an aklına gelir. O anları nasıl anlatacağını kara kara düşünür. Bir yandan da ağlar. 

KIZIM 13. BÖLÜM 'DE NELER YAŞANMIŞTI?

Yıllar sonra bulduğu kızı için kendi hayatından vazgeçen fedakar bir baba... Yıllar önce terk ettiği kızına sırf dedesinden kalan mirası alabilmek için yeniden sahip çıkmaya çalışan kafası karışık, uyuşturucu bağımlısı, sokak hayatı yaşayan bir anne...

Zekası, akıllı tavırları ve tatlılığıyla gönüllere taht kuran Öykü son bölümde hastalanıyor. Bir süre hastanede kaldıktan sonra taburcu oluyor ancak ilaç kullanması gerekiyor. Asu ise Öykü'yü ilk kez kendi evine götürüyor. Asu'nun Cemal birlikte Öykü üzerinden kurguladığı oyunlara yenileri ekleniyor. Öte yandan Demir ise inşaatta çalışmanın, helal para kazanmanın güçlüklerini her geçen gün daha da iliklerine kadar hissetmeye başlıyor.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'in reyting rekorları kıran yapımlarından Kızım dizisinin 13. Bölümü 14 Aralık 2018 Cuma saat 20.00'da ekranlara geliyor. Kızını Asu'ya kaptırma endişesi Demir'i iyice köşeye sıkıştırmış durumda. Ancak Asu mahkemeden kızını görmek için gerekli olan izinleri aldı bile. Şimdi ise Asu'nun velayetini tamamen üzerine almayı planlıyor.

Kızım 14. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Demir'in Cemal'i dövdüğü sahneler yer alıyor.

Küçük bir kız çocuğunun ortada kalmasını, sorumsuz babasının ona yönelik umursamazlığını ve sonrasında yaşananları konu alan dizi her Cuma akşamı beğeniyle izleniyor. Asu hanım, kızının velayetini almak için Demir'e baskı yapıyor. Yıllardır kızını arayıp sormayan Asu'nun bu tavrı Demir'i çileden çıkarıyor. Demir ise yasalara göre babalık için çok da uygun bir vatandaş gibi görünmüyor. Kızı için inşaatlarda çalışmaya başlayan Demir, biraz zorlansa da yavaş yavaş işi kapmaya başladı. İnşaattaki ustasının yardımıylal inşaat işini kapmaya başladı. Tam da her şey yoluna girdi derken, Asu'nun velayet davası her şeyi yeniden alt üst edecek. Öykü'ye 8 yıl boyunca sahip çıkmayan anne ile babanın velayet davası giderek büyüyor. Asu'nun dava sürecindeki tavırları ise Demir'i çileden çıkarıyor.

KIZIM 13. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

Not: Videolar açılmıyorsa bilgisayarınıza VPN kurmanız gerekiyor.

KIZIM 13. BÖLÜM İZLE

KIZIM 12 BÖLÜM FULL İZLE

KIZIM 1. BÖLÜM FULL İZLE - TEK PARÇA

KIZIM DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yayınlandığı kanal: TV8

Kızım dizisinin yönetmeni: Gökçen Usta

Kızım dizisinin yapımcısı: Fatih Aksoy - Medyapım

Kızım dizisinin senaristi: Banu Kiremitçi Bozkurt - Irmak Bahçeci

KIZIM DİZİSİNİN OYUNCULARI

Demir Göktürk (Buğra Gülsoy)

Candan Hoşgör (Leyla lydia Tuğutlu)

Öykü tekin (Beren Gökyıldız) 

Cemal Eröz (Serhat Teoman)

Uğur Adıgüzel (Tugay Mercan)

Sevgi Günay (Sinem Ünsal)

Müfide Adıgüzel (Suna Selen)

Asu Karahan (Selin Şekerci)

KIZIM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Sevilen Kızım dizisi, sahipsiz kalan küçük bir kız çocuğunun, sorumsuz büyükleri tarafından ortada bırakılmasını konu alıyor. Öykü(Beren Gökyıldız) 8 yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir (Buğra Gülsoy); tam da Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Sorumsuz baba Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, mahkemenin verdiği kararı unutarak farklı hayaller peşinden koşar. Demir, o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir... Demir ve ortağı Uğur (Tugay Mercan) bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan (Leyla Lydia Tuğutlu) ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

KIZIM DİZİSİ TEK PARÇA HALİNDE NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

 Kızım son bölümü tek parça halinde izlemek isteyen izleyiciler maalesef TV8 internet sitesi ya da Youtube hesabında diziyi tek parça halinde bulamıyor. Bunun çeşitli sebepleri var. Acun Medya'nın Blutv ile yaptığı anlaşma gereği diziyi artık kendi saati dışında tek parça halinde izlemek sadece Blutv üzerinden mümkün. Peki blutv üyeliği nasıl yapılır diyorsanız onun için bu makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar