Kız kardeşlere kanlı infaz: Otopside ortaya çıktı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde 2 kız kardeş evlerinde tabanca ile vurulmuş halde bulundu. Olayla ilgili kızların babası ve erkek kardeşleri gözaltına alındı.Otopsi işlemleri tamamlanan iki kız kardeşten birinin 5 aylık hamile olduğu tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kız kardeşlere kanlı infaz: Otopside ortaya çıktı

Dinar ilçesi Çayırözü köyünde A.Ş. (20) ile kız kardeşi H.Ş. (16) evlerinde tabanca ile vurulmuş halde bulundu.

İki kız kardeşi cuma namazından eve dönen ağabeyleri buldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından kız kardeşlerin cesedi morga kaldırıldı. Jandarma ekipleri tarafından köyün çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Gerçek otopside ortaya çıktı

Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri yapılan kardeşlerin silahla öldürüldüğü ve Aysel Ş.’nin 5 aylık hamile olduğu tespit edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan anne ve baba serbest bırakılırken ağabey Bayram Ş.’nin sorgusuna devam edildi. Bayram Ş.’nin raporun ardından suçunu itiraf ettiği bildirildi. Aysel Ş.’nin babasına olayı söylemek isteyince öldürüldüğü, kız kardeşinin de durumdan haberdar olabileceği iddia edildi. Öte yandan olayda kullanılan tabanca da olay yerine yaklaşık 700 metre uzaklıkta gömülü olarak bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Yorumlar