Kazım Koyuncu ölümünün 12. yılında anıldı

- Yakalandığı kanser nedeniyle hayatını kaybeden Karadenizli sanatçının Artvin'deki mezarı başında tören düzenlendi

Google Haberlere Abone ol
Kazım Koyuncu ölümünün 12. yılında anıldı

ARTVİN (AA) - Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu, ölümünün 12'inci yılında Artvin'in Hopa ilçesindeki mezarı başında anıldı.

Kanser nedeniyle 33 yaşında hayatını kaybeden Koyuncu için Yeşilköy köyündeki kabri başında düzenlenen anma törenine, annesi Hüsniye Koyuncu, kardeşleri Canan, Hüseyin, Orhan ve Niyazi Koyuncu ile yakınları ve sevenleri katıldı.

Kazım Koyuncu'nun ağabeyi Hüseyin Koyuncu, törende yaptığı konuşmada, içlerinde her zaman hüzün ve burukluk olduğunu belirterek, "Böyle özel zamanlarda andığımız vakit biraz daha duygusal oluyoruz. Onu anmak, sevenleriyle bir arada olmak bizi onurlandırıyor. İyi ki böyle bir insan aramızdan geçti, var oldu." dedi.

Kardeşinin düşünceleri, fikirleri, yaptığı ne varsa sevenleri sayesinde yaşatılacağını dile getiren Koyuncu, "Geriye güzel işler, sevgi bıraktı. Sanatsal kişiliğinin yanı sıra yaptıklarıyla gençlere örnek olması bizi mutlu ediyor. Özellikle gençlere iyi bir miras bıraktı. Anma törenlerinde ailesi olarak ister istemez daha çok üzülüyoruz. Sevenleri bizleri yalnız bırakmıyor. Herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Ailenin yakınlarından Hasan Bilgin ise bayram günü Kazım Koyuncu'yu mezarı başında anmanın derin hüznü içinde olduğunu söyledi.

Yorumlar