Kalehan-Ecdat Bahçesi’nin isim sahipleri ödüllerini aldı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı Selçuklu ve Osmanlı mimari örneklerini içeren Kalehan-Ecdat Bahçesi için düzenlenen en güzel isim belirleme yarışmasında dereceye giren iki kişiye ödülleri verildi.Konya Büyükşehir...

Google Haberlere Abone ol
Kalehan-Ecdat Bahçesi’nin isim sahipleri ödüllerini aldı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı Selçuklu ve Osmanlı mimari örneklerini içeren Kalehan-Ecdat Bahçesi için düzenlenen en güzel isim belirleme yarışmasında dereceye giren iki kişiye ödülleri verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Kalehan-Ecdat Bahçesi için düzenlenen en güzel isim belirleme yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı. Seçici Kurul’un yaptığı değerlendirme sonucunda yarışmaya katılan 7 bin 194 isim arasından kazanan isimler “Kalehan” ve “Ecdat Bahçesi” olurken ödüle layık görülen Ebru Yavuz ve Mustafa Oral’a ödülleri olan 3’er bin lira Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısı öncesinde takdim edildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu ve Osmanlı mimari örnekleri ile büyük ilgi gören bu önemli esere isimlerini vererek ödül alan Yavuz ve Oral’ı tebrik etti.

Yorumlar