İzmir’li abonelere yeni Müşteri İlişkileri Merkezleri

Artan müşteri yoğunluğuna yönelik daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarını sürdüren Gediz Elektrik, İzmir’in Hatay ve Bostanlı semtlerinde Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) açtı. Müşteriler, MİM’de tahsilat başta olmak üzere...

Google Haberlere Abone ol
İzmir’li abonelere yeni Müşteri İlişkileri Merkezleri

Artan müşteri yoğunluğuna yönelik daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarını sürdüren Gediz Elektrik, İzmir’in Hatay ve Bostanlı semtlerinde Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) açtı. Müşteriler, MİM’de tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik ve avantajlı kampanyalar gibi birçok hizmeti de daha hızlı bir şekilde alabilecek.

Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa’da bulunan Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) sayılarını arttırmaya devam eden Gediz Elektrik, İzmir’in Hatay ve Bostanlı semtlerinde yeni merkezler açtı. Hatay İnönü Caddesi ile Bostanlı Cemal Gürsel Caddesi üzerinde yer alan merkezler, İzmirli müşterilerin daha konforlu ve ferah mekanda işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarını sağlayacak.

Müşterilere yüz yüze iletişim kurabilecekleri konforlu ve ferah mekanlarda hızlı bir şekilde hizmet sunduklarını kaydeden Gediz Müşteri İlişkileri Müdürü Mustafa Demir, İzmir genelinde 60’ı aşkın MİM olduğuna vurgu yaprak, “Amacımız hizmetlerimizin hızlı, rahat ve kolay bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlamak. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimize en yakın noktalara götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı da bu yönde hayata geçiriyoruz” şeklinde konuştu. Mustafa Demir, MİM’lerle müşterilerine daha kısa işlem süreleri ile bekleme sürelerini ortadan kaldırarak hızlı bir şekilde hizmet etmeyi amaçladıklarını belirterek, müşteri memnuniyetini önemsediklerinin de altını çizdi.

Yorumlar