İstanbul Perpa'da yangın çıktı

İstanbul Şişli'de Perpa Ticaret Merkezi'ndeki bir hurdalıkta çıkan yangın itfaiye ekibinin müdahalesi sonrasında söndürüldü.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Perpa'da yangın çıktı

İstanbul Şişli'de Perpa Ticaret Merkezindeki bir hurdalıkta çıkan yangın paniğe yol açtı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülürken iş merkezinden çıkan dumanlar havadan görüntülendi.

İHA'nın haberine göre, Şişli Perpa Ticaret Merkezi'nin 10’uncu katında bulunan bir hurdalıkta öğle saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede hurdalığı sardı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangının iş merkezinde bulunan diğer dükkanlara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti.

Ekiplerin müdahalesi ile alevler diğer dükkanlara sıçramadan kontrol altına alınırken yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı. İş merkezinin çatısından yükselen dumanlar drone ile havadan görüntülenirken yangın nedeniyle iş merkezinin içerisi de dumanlarla kaplandı. Yanan dükkanın sahibi, "Dükkana girdim. Bir anda boruların patlamaya başladığını gördüm. Ne olduğunu anlamadım. Yangın çıkmış" dedi.

Yorumlar