İstanbul'da iki ayrı yerde öğretmen ve öğrenciye silahlı saldırı

İstanbul'da bugün iki ayrı ilçede öğretmen ve öğrencinin hedef alındığı silahlı saldırılar gerçekleşti. Saldırılarda bir öğretmen ve bir öğrenci yaralandı. İstanbul Üsküdar'da bir okulda öğretmene yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Öğretmen yaralı halde hastaneye kaldırılırken, silahlı saldırgan kayıplara karıştı. Bahçelievler'de ise bir lise öğrencisi sokakta yürürken silahlı saldırıya uğradı. Öğrenci yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da iki ayrı yerde öğretmen ve öğrenciye silahlı saldırı

İstanbul'un Üsküdar ve Bahçelievler ilçesinde bugün iki ayrı silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıların birbiriyle alakası ise ikisinde öğretmen ve öğrecinin hedef alınması oldu.

Üsküdar'da bir okulda silahlı saldırı meydana geldi. Öğretmenin hedef alındığı saldırıda öğretmen yaralandı, saldırgan ise kaçtı.

Üsküdar'da bir okulda öğretmen silahlı saldırı sonucu yaralandı. Saldırgan kayıplara karıştı.

Olay Üsküdar'daki bir ortaokulda meydana geldi. İddiaya göre, bir öğrencinin dayısı tartıştığı öğretmeni bacağından vurdu. Öğretmen olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise kayıplara karıştı. 

BİR SALDIRI HABERİ DE BAHÇELİEVLER'DEN

Bahçelievler'de bir lise öğrencisi arkasından pompalı tüfekle ateş edilerek yaralandı.

Siyavuşpaşa Mahallesi Mine Sokağı'nda lise öğrencisi E.C.K'ya (15) arkasından yaklaşan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, pompalı tüfekle 3 el ateş açtı.

Ağır yaralanan öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar