Irmak Arıcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Irmak Arıcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, memleketi neresi, nerelidir? Irmak Arıcı ile ilgili internet üzerinden araştırma yapan vatandaşlar genç sanatçının aslen nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi soruların yanıtını merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Irmak Arıcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Irmak Arıcı kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir? Son günlerin aranan isimleri arasına Irmak Arıcı bir kez daha dahil oldu. Peki, Irkmak Arıcı kimdir, kaç yaşındadır, biyografisi veya özgeçmişi nedir?

Irmak Arıcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Irmak Arıcı kimdir?

 

İşte Irmak Arıcı biyografisi:

Irmak Arıcı son yılların internet ortamında en çok konuşulan isimleri arasında yer almayı başardı. 

Irmak Arıcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Irmak Arıcı

 

Mevzum derin, gece gibi gönlüm, olmaz olmaz bu iş olamaz şarkılarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Irmak Arıcı hakkında vatandaşlar tarafında merak edilen soruların yanıtları aranıyor. Irmak Arıcı kimdir? Irmak Arıcı aslen nereli? Irmak Arıcı kaç yaşında? doğum tarihi, doğum yeri, burcu ve müzik kariyeri gibi soruların cevapları araştırılıyor.

Güzel şarkıcı Irmak Arıcı 1998 yılının Temmuz ayında Çankırı’da dünyaya gelmiştir. Aslende Çankırılı olan Irmak Arıcı'nın Aslan burcu olduğu bilinmektedir.

Youtube sitesine kendisine ait beste ve sözü ile yüklediği parça “gece gibi gönlün” ile büyük bir çıkış yapmıştır. 4 günde 9,7 Mn görüntüleme den fazla izlenme kazanmıştır. Gece Gölgenin Rahatına Bak adlı video son duruma göre 9,7 Milyon’un üzerinde izlenmiştir.

61saat.com sitesinin haberine göre en son Mustafa Ceceli ile birlikte seslendirdiği Mühür isimli şarkısı ise 70 Milyon’a yakın izlenmsi oldu. Mühür şarkısını büyük bir ihanet haberi aldıktan hemen sonra üzerinde dakikalar içinde yazmıştır.

Yaşadıklarını besteleri ile dışa vuran Irmak Arıcı’nın 100’de çok bestesi vardır ve hepsini de tek bir adama yazdığını söylemiştir. O bir Sezen Aksu hayranıdır. Rap dünyasından ise Ezhel ve Norm Ender’i de beğenerek dinlemektedir.

Irmak Arıcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Youtube'da kendisi tarafında bestelenen ve aynı zamanda sözleri de kendisine ait olan “gece gibi gönlün” şarkısı ile ün kazanmıştır. Bu şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan sanatçının 4 günde 9,7 Mn görüntülemeden fazla izleyici kitlesine ulaştığı billinmektedir.

 

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Youtube'da kendisi tarafında bestelenen ve aynı zamanda sözleri de kendisine ait olan “gece gibi gönlün” şarkısı ile ün kazanmıştır. Bu şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan sanatçının 4 günde 9,7 Mn görüntülemeden fazla izleyici kitlesine ulaştığı billinmektedir. Öte yandan yine Youtube'un en çok izlenen şarkılarından olan Çağatay Akman'ın Gece Gölgenin Rahatına Bak videosu ise en 9,7 Milyon’un üzerinde izlenmiştir. 

Yaşı Kaç: 21

Burcu: Aslan

Nereli: Çankırı

Boyu: -

Irmak Arıcı, Kral Pop Listesi'nde ilk 10 arasında zirveye doğru ilerliyor.

Irmak Arıcı - Mustafa Ceceli Gün Doğmadan düeti


 

Yorumlar

Halil Irmak abla şarkıların çok güzel hemde sesin şarkıların devamını sabırsızlıkla bekliyorum yutupa düştü an hemen bakıyorum şarkının sözlerinide çok güzel yazıyosun
ilker ören seninle hop dedik ayhan da görüşdük fotoğraf çekildik ve kartal ist marina da hatta samsuna mesaj yolladın video da hatırlarsın beni
Maks İrmak abla sesin cok guzel yeni sarkilarini dinlemek icin sabirsizlaniyorum.
mehmet arcı çok güzel sesin var Allah yolunu bahtını açı etsın kardeşim
AJAN X BAK KIZIM BU İŞ GELİP GEÇİCİ VAR GEL DÖN BIRAK BU İŞİ (BABAN)