İmamoğlu 'valiye hakaret' açıklamasıyla 'yok artık' dedirtti

Yetkisi ve hakkı olmadığı halde zorla VIP salonu kullanma girişiminde bulunan CHP İstanbul adayı İmamoğlu, bu sırada valiye yaptığı hakaret nedeniyle özür dilemek yerine validen özür beklediğini belirterek herkesi şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu 'valiye hakaret' açıklamasıyla 'yok artık' dedirtti

Ordu-Giresun Havalimanı'ndaki VIP binasında yaşanan krizin ardından açıklama yapan CHP, HDP ve İyi Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Valiye it dediniz mi" sorusu üzerine Ordu Valisi Seddar Yavuz'un kendisine tuzak kurduğunu iddia etti.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nda yaşanan VIP krizi ile açıklama yaptı. Ordu Valisi Seddar Yavuz'un kendisine tuzak kurduğunu iddia etti.

Gerek 15 Temmuz'da gerekse PKK'ya karşı duruşuyla gönüllerde taht kuran valiye ettiği hakaret konusunda hiçbir kelime etmedi.

Bir gazetecinin 'Bu vali itlik yapmıştır' ifadelerini sorması üzerine küfür etmediğini söyleyemedi.

''Valinin basitliğini ifade ettim'' cevabıyla adeta bu küfrü kullandığnı itiraf etti.

Üstelik duyanları şaşırtacak bir şekilde Ordu Valisinden özür beklediklerini açıkladı.

Yorumlar

Ihsan bir insan bu kadar şerefsiz olur ekranda hepimiz gördük it dediğini öazğür d,iemesi lazım kalkmış vali dilesin demezmi
Mehmet Bu milleti hala aptal zannediyorsunuz. Yazıklar olsun!..Siz gibi politika yaptıklarını zannedenlerden dolayı, politikadan soğutmanın ötesinde tiksinmeye başladım.Haber ve görüntüyü biz izlemiş bir vatandaş olarak bu yorumu yapıyorum.