İki ayrı ilde iki ayrı ölümlü kavga, sebep ise aynı

Tekirdağ ve Gaziantep'te bugün meydana gelen ölümlü iki ayrı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti. İki ayrı olayın birbirine benzerliği ise sebeplerinin aynı olmasıdır.

Google Haberlere Abone ol
İki ayrı ilde iki ayrı ölümlü kavga, sebep ise aynı

Tekirdağ ve Gaziantep'te kız kaçırma yüzünden çıkan iki ayrı kavgada 3 kişi öldü 3 kişi de yaralandı.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde iki ailenin fertleri arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan ve tabancaların da kullanıldığı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. 

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Kapaklı’nın Atatürk Mahallesi Şükran Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Er ve Şengül ailelerinin fertleri arasında yine tartışma çıktı.

Tartışma, tabancaların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. 

GAZİANTEP'TE SURİYE UYRUKLU 15 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÖLDÜ

Gaziantep’te kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan kavgada Suriye uyruklu 15 yaşındaki bir kız çocuğu öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Olay, saat 14.35 sıralarında Vatan Mahallesi Fikripaşa Caddesi 7 nolu sokakta Suriyelilerin kaldığı bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli aile ile bir başka Suriyeli arasında kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan ve kesici aletlerin kullanıldığı kavgada 15 yaşında Hanen Elalevi isimli kız çocuğu hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Diğer yandan yaralanan 3 kişi ise hastanelere sevk edildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor. 

Yorumlar