Hürriyet'te skandal: Ayet altında çıplak poz!

Hürriyet gazetesi bir kez daha Müslümanların sinir uçlarına dokunmaya çalışıyor. Magazin sayfalarında paylaşılan iğrenç resim, beklenen etkiyi görmeyince bu kez Ertuğrul Özkök tarafından köşesinde paylaşıldı. Fotoğraf karesinde çıplak poz veren bir mankenin hemen yanı başında "Besmele Ayeti"nin yazılı olduğu hat tablosu duruyor.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet'te skandal: Ayet altında çıplak poz!

sonhaberler.com | Haber Merkezi

Türkiye'de Müslümanların sinir uçlarına sık sık dokunmakla eleştirilen Hürriyet gazetesinin Aydın Doğan'ın elinden çıktıktan sonra değişeceği düşünülüyordu. Ancak en son imza attığı skandal, ne gazetenin ne de gazetenin bu politikalarının baş sorumlularından biri olan Ertuğrul Özkök'ün değiştiğini gösteriyor.

Hürriyet gazetesi, Müslümanların sinir uçlarına bu kez çıplak bir mankenin fotoğrafındaki detay üzerinden dokunmaya çalıştı.

Gazetenin magazin sayfalarında yer verilen çıplak bir kadın fotoğrafında "besmele"nin yazılı olduğu tablo görünüyor.

Bell ki, tablonun hemen altında verilen çıplak pozun, magazin ekinde beklendiği gibi bir etki görmemesi üzerine bu kez Ertuğrul Özkök devreye girmiş. Fotoğraf karesini bu kez kendi köşesinde paylaşmış.

Tabii ki Ertuğrul Özkök bunu yaparken, "Bakın besmelenin altında çıplak kadın fotoğrafı" şeklinde açıkça ve mertçe bir metin ile paylaşmıyor; görünürde o fotoğrafı gazetenin iç işleyişindeki bir eleştiriyi gündeme getirmek için paylaşıyor.

Ancak Ertuğrul Özkök'ü tanıyan ve bilen herkes, o fotoğrafın açık ve net bir şekilde Müslümanların sinir uçlarına dokunmak için paylaşıldığını anlıyor.

İşte o fotoğraf (Fotoğrafı sansürsüz bir şekilde paylaştığımız için öncelikle özür dileriz):

  

Yorumlar