Glovo nedir, sipariş verenler memnun mu?

Glovo yemek ve benzeri ihtiyaçların kurye yoluyla tüketiciye ulaşmasını sağlayan bir mobil uygulama. Ancak Türkiye'de uygulamayı kullananlar birçok sorunla karşı karşıya kalıyor. Özellikle sipariş verenler, sonradan fiyat sürprizleriyle karşılaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Glovo nedir, sipariş verenler memnun mu?

Yemek, market ve benzeri ihtiyaçların mobil uygulama üzerinden sipariş edilmesini sağlayan İspanya merkezli Glovo uygulaması 2018 Haziran ayından bu yana Türkiye'de de hizmet veriyor. Son günlerde televizyon ekranlarında reklamları dönen Glovo nedir, iletişim adresi ve telefon numarası var mı? Sipariş verenler memnun mu? İşte Glovo ile ilgili detaylı bilgiler.

Öncelikle Glovo'nun ne olduğunu anlatalım. 

Glovo İspanya'da 2015 yılında bir grup arkadaş tarafından kurulan mobil sipariş uygulamasıdır. Uygulamayı indiren kullanıcılar, uygulamada bulunan anlaşmalı tedarikçiler üzerinden yemek, market ve benzeri ihtiyaçlarını sipariş edebiliyor. 

Glovo kendisini şöyle tanımlıyor: 

Glovo, mobil uygulama üzerinden dakikalar içinde teslimat hizmeti sunar. Dilediğin yemeği, kahveyi, tatlıyı, market ve kişisel bakım ürününü sipariş edebilir ya da evde, kafede, ofiste unuttuğun herhangi bir eşyana Glovo sayesinde dakikalar içinde kavuşabilirsin.

Glovo uygulamasını indirip sisteme üye olarak konum bilgilerini paylaştıktan sonra sana en yakın restoranları, marketleri görebilir, talep ettiğin ürünü kredi kartı bilgilerini girerek sipariş edebilirsin. Uygulama üzerinden canlı olarak siparişinin nerede olduğunu takip edebilir, gerektiğinde Glover’ın ile iletişime geçebilirsin. Ayrıca Ne İstersin özelliğimizi kullanarak, dilediğin şeyi sipariş edebilir ve dakikalar içinde sana ya da istediğin kişiye teslim edilmesini sağlayabilirsin.

Glovo olarak, binlerce kuryemiz ve bine yakın çalışanımızla dünya genelinde birçok ülkede (İspanya, Fransa, İtalya, Portekiz, Şili, Peru, Arjantin, Brezilya, Mısır, Fas, Romanya…) onlarca şehirde hizmet sunuyor, kullanıcılarımızın taleplerini onlara dakikalar içinde teslim ediyoruz. 

Glovo’yu indirerek, bu eşsiz deneyimle hayatını kolaylaştırabilir, zamanını kendine ayırabilirsin.

Peki, Glovo'nun kendini tanıttığı metinde olduğu gibi gerçekten sipariş veren müşteriler uygulamadan memnun mu? 

Glovo'nun güvenilir olup olmadığını anlamanın en kestirme yolu, uygulamanın mobil marketlerde aldığı yorumlardır.

Sizler için bu yorumları derleyerek buraya aktarıyoruz. 

Özellikle en az 90 beğeni alan, "Siparişte belirtilen fiyatın çok çok üzerinde bir miktarın sonradan kredi kartından çekildiğinin analışıldığını" belirten yorum dikkat çekiyor.

Yorumda, "8 martta 2 adet adana siparisim 32 lira tuttu ındirim koduyla birlikte odeme ekranında 12 lira gözüktü ve odeme yaptim fakat daha sonra kart bilgilerini kontrol ettigimde 44 lira cekildigini gördüm bu nasil bi dolandiriciliktir en kisa surede param iade edilmezse gerekli yollara basvuracagim bilgini..." deniliyor. 

İşte Glovo hakkında yapılan diğer yorumlar: 

 

Yorumlar

Hasan Merhaba kendim glovo da çalışıyorum sistem hatası olabiliyor. Bilinçli yapılan birşey değil. Eğer isterseniz mail atıp yanlışı düzeltebilrisiniz.
Ibrahim Evde kic buyutmeyin gidin alisverisinizi kendiniz yapin. Yada yediginiz kazigi hazmedin. Insanlar uygulamalarla yasar oldu . Bakkala inip ekmek almak bile zor gelir oldu . Bu milleti bukadar tembellestiremezlerdi ama oldu . Yazik bize yazik