Geri manevra yapan otomobil motosiklete çarptı: 2 yaralı

- Bodrum'da seyir halindeki otomobilin, aniden durup geri manevra yaparak motosiklete çarpıp kaçması güvenlik kamerasınca kaydedildi

Google Haberlere Abone ol
Geri manevra yapan otomobil motosiklete çarptı: 2 yaralı

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, seyir halindeki bir otomobilin aniden durup hızla geri manevra yaparak motosiklete çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Cevat Şakir Caddesi'nde Mehmet Ali Koca yönetimindeki 48 BZ 255 plakalı motosiklete, iddiaya göre aynı yönde seyreden bir otomobilin sürücüsü, aracını aniden durdurup hızla geri manevra yaparak çarptı.

Kazada, motosiklet sürücüsü Mehmet Ali Koca ile eşi Hatice Koca yaralandı, otomobil sürücüsü olay yerinden uzaklaştı. Hafif yaralanan çift, Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaza anı ise çevredeki bazı iş yerlerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi. Görüntülerde, otomobilin bir anda durup hızla geri gelerek motosiklete çarpması ve daha sonra da olay yerinden uzaklaşması yer alıyor.

Öte yandan, Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü Koca, suç duyurusunda bulundu.

Yorumlar