Gemlik asayişi Dadaşa emanet...

Oltulu Abdulkadir Yüce, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.Oltu’nun Tekeli Mahallesi nüfusuna kayıtlı Abdulkadir Yüce’nin Gemlik İlçe Emniyet Müdürü olarak atanması ilçede büyük bir memnuniyetle karşılandı.45 yaşında evli...

Google Haberlere Abone ol
Gemlik asayişi Dadaşa emanet...

Oltulu Abdulkadir Yüce, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Oltu’nun Tekeli Mahallesi nüfusuna kayıtlı Abdulkadir Yüce’nin Gemlik İlçe Emniyet Müdürü olarak atanması ilçede büyük bir memnuniyetle karşılandı.

45 yaşında evli ve iki çocuk babası olan Abdulkadir Yüce, bugüne kadar Türkiye’nin birçok ilinde komiser yardımcısı, başkomiser, emniyet amirliği ve şube müdürlüğü gibi çeşitli görevlerde bulundu.

Yüce en son olarak Bursa ili Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğünde müdür yardımcısı olarak görev yaparken yine Bursa’nın büyük ilçelerinden Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Kısa bir süre önce göreve başlamasına rağmen babacan tavrı ve kişiliği ile Gemlik halkının beğenisini kazanan Abdulkadir Yüce, personelince de el üstünde tutuluyor.

Tam bir dadaş duruşu sergileyen Yüce, kendisini böylesine önemli bir göreve layık görenlere teşekkür ederken büyük bir özveri ve titizlikle hizmet edeceğini söyledi.

Bu arada Abdulkadir Yüce’nin Gemlik İlçe Emniyet Müdürü olarak atanması Oltulu hemşehrilerince de büyük bir sevinçle karşıladı.

Yorumlar