EYT'lilerden önemli duyuru

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) Ankara'da yapacakları "büyük buluşma" öncesinde takipçilerine önemli bir duyuru yaptı. Üyelere yönelik yapılan duyuruda toplantıya Türk bayrağı ve dernek pankartı dışında herhangi bir bayrak ve flama getirilmemesi istendi.

Google Haberlere Abone ol
EYT'lilerden önemli duyuru

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) yarın Ankara'da "büyük buluşma" gerçekleştirecek. 

Hükümete ve Meclis'e emeklilikte yaşa takılanlar için yasa düzenlemesi çağrısı yapacak olan EYT'liler büyük toplantı öncesinde önemli çağrılarda bulundu.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin resmi twitter ve facebook hesaplarından yapılan açıklamayla buluşmaya katılacak üyelerden sadece Türk bayrağı ve dernek pankartlarıyla katılım sağlamaları istendi. 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

ÖNEMLİ DUYURU!! 10 ŞUBAT 2019 SAAT 13.00 NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİ YENIMAHALLE/ANKARA' dayız. Toplantımıza KESİNLİKLE Türk Bayrağı ve dernek pankartımız dışında, Siyasi parti bayrağı, Afiş, Pankart, Yelek, sendika yelekleri vs lere İZİN VERİLMEYECEKTİR.

EYT'liler Ankara Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenecek toplantı öncesinde basın kuruluşlarına Türkçe ve İmgilizce davetiye göndermişti.

Yorumlar