Ev sahibi kadını darbederek ziynet eşyası ve parasını gasbettiler

- Antalya'da maskeli hırsızlar, evine girdikleri 65 yaşındaki kadını darbedip ziynet eşyası ve parasını gasbederek kaçtı - Ev sahibi Türkan Tuncer: - "Öldüreceklerini sandım. Altınları bulamayınca dövmeye başladılar. Onlara yalvardım. 'Her şeyi alın, yeter ki bana bir şey yapmayın.' dedim"

Google Haberlere Abone ol
Ev sahibi kadını darbederek ziynet eşyası ve parasını gasbettiler

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde evine giren maskeli iki hırsız tarafından darbedilen 65 yaşındaki kadının ziynet eşyası ve parası gasbedildi.

Alınan bilgiye göre, Yukarı Pazarcı Mahallesi'ndeki iki katlı müstakil eve giren maskeli iki kişi, yalnız yaşayan Türkan Tuncer'in ağzını koli bandıyla kapattı, elleri ve ayaklarını bağladı.

Altın ve paraların yerini öğrenmek için ev sahibini darbeden zanlılar, 4 altın bilezik, altın kolye, 400 lira ve banka cüzdanını gasbederek kaçtı.

Sürünerek evden dışarı çıkan Tuncer, komşularından yardım istedi.

Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan kadın, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

- "Onlara yalvardım"

Ev sahibi Tuncer, gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaştığı zanlılardan birinin saçlarından çekerek yüzünü tırmaladığını söyledi.

Bağırması üzerine paniğe kapılan şüphelilerin ellerini ve ayaklarını bağlayıp ağzını koli bandıyla kapattığını belirten Tuncer, şunları kaydetti:

"Yüzümü örtüyle kapattılar. Altınlarımın yerini söylediğimde bana bir şey yapmayacaklarını söylediler. Öldüreceklerini sandım. Altınları bulamayınca dövmeye başladılar. Onlara yalvardım. 'Her şeyi alın, yeter ki bana bir şey yapmayın.' dedim. İçinde altınlarımın bulunduğu kutuyu buldular. Kutuyu kırıp altınlarımı aldılar. Evimde ne varsa hepsini yerle bir ettiler. Didik didik arama yaptılar.

Ağzıma sesimin çıkmaması için bez tıkadılar. Onlar gidince merdivenlerden sürünerek indim ve yardım istedim."

Yorumlar