Erdoğan tepki gösterdi, Meclis üyeliği düşürüldü

Güngören Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken belediyede şoför olarak çalışan E.T.'ye kendisini görünce ayağa kalkmadığı için insanlık dışı bir ceza veren Veysel İpekçi'ye bir tepkide Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Öte yandan istifa eden Veysel İpekçi'nin meclis üyeliği düşürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan tepki gösterdi, Meclis üyeliği düşürüldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Güngören Belediyesi'nde yaşanan skandal olaya sert tepki gösterdi.

Güngören Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Veysel İpekçi, belediyede şoför olarak çalışan E.T.'ye kendisini görünce ayağa kalkmadığı için cezalandırmıştı.

İnsanlık dışı bir ceza veren Veysel İpekçi'ye sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken İpekçi'nin görevinden istifa ettiği açıklandı.

ERDOĞAN: BU DAVADA YERİ OLAMAZ

Erdoğan: "Makamın gücüne, imkanlarına güvenerek gönül kıran, insanları rencide eden, vatandaşa tepeden bakan kibir abidelerinin bu davada yeri olmaz."

MECLİS ÜYELİĞİ DÜŞÜRÜLDÜ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in, dün yaptığı açıklamada Veysel İpekçi için "istifa eden şahsın belediye meclis üyeliğine devam etmesini de uygun görmüyoruz" demişti.

Çelik'in ifadelerinin ardından bugün toplanan ilçe meclisinde de hem AK Partili hemde muhalif üyeler İpekçi'ye sert tepki göstermişti.

Tepkiler üzerine Veysel İpekçi'nin belediye meclis üyeliğine son verildi. Makam odasına ise kilit vuruldu.

Yorumlar

ERHAN mazlumun ahı yerde kalmaz,,,Allah her şeyi görüyor ,,,şimdi ise o zulmü veren kişi düşünecek....