Engellilerden teşekkür ziyareti

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Engelliler Derneği yöneticileri, kendilerine destek olan kurumlara teşekkür ziyaretinde bulundu.Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği, ilk ziyaretini Özel Rehabilitasyon Merkezi’ne gerçekleştirdi....

Google Haberlere Abone ol
Engellilerden teşekkür ziyareti

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Engelliler Derneği yöneticileri, kendilerine destek olan kurumlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği, ilk ziyaretini Özel Rehabilitasyon Merkezi’ne gerçekleştirdi. Buradaki ziyarette kurum yöneticisi Şükrü Atış’la bir araya gelen dernek yöneticileri, ardından Özel Destek Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, Müdür Kamettin Baştürk’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Son olarak Este Flore’ye geçen dernek yöneticileri, kendilerini her zaman destekleyen Este Flore’nin yöneticisi Prof. Dr. Handan Üge ile bir araya geldiler.

Dernek Başkanı Yurdanur Ülker, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde güzel bir faaliyete imza attıklarını belirterek, "Bize destek veren ilçemizdeki iki rehabilitasyon merkezimizi ziyaret ederek kendilerine teşekkür ettik. Biz dernek olarak her iki kuruma da aynı mesafedeyiz. Maksadımız engelli kardeşlerimize hizmet etmek. Bu hizmeti kim yaparsa biz onlara saygı duyarız” dedi.

Yorumlar