Düzce'de eğitime destek

- DÜ Fenerbahçeliler Topluluğu ve Düzce Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, Gölyaka ilçesindeki bir ortaokula sınıf, laboratuvar ve kütüphane yaptırdı - Hayatlarını kaybeden Fenerbahçeli eski milli futbolcuların isimleri verilen sınıf, laboratuvar ve kütüphanenin açılışı, Fenerbahçeli eski futbolcuların katıldığı törenle gerçekleştirildi

Google Haberlere Abone ol
Düzce'de eğitime destek

DÜZCE (AA) - Düzce Üniversitesi (DÜ) Fenerbahçeliler Topluluğu ve Düzce Fenerbahçeliler Derneği, Gölyaka ilçesindeki bir ortaokula sınıf, laboratuvar ve kütüphane yaptırarak destek oldu.

Hacıyakup Ortaokulu'nun bazı ihtiyaçları bulunduğunu tespit eden topluluk gönüllüsü üniversite öğrencileri, Düzce Fenerbahçeliler Derneği'nin katkısıyla çalışma başlattı.

Kısa süre içerisinde gerekli malzemeleri tamamlayan öğrenciler, okula gelerek bir sınıf, laboratuvar ve kütüphaneyi okula kazandırdı.

Okul için yaptırılan sınıf, kütüphane ve laboratuvarın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslimi için düzenlenen törene, Fenerbahçeli eski futbolcular Cemil Turan, Müjdat Yetkiner ve Zafer Tüzün ile Selçuk Yula'nın kızı Nazlı Doğa Yula katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Adem Keleş ve DÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, öğrencilere teşekkür ederek, eğitime katkının önemine değindi.

Daha sonra, hayatlarını kaybeden Fenerbahçeli eski milli futbolcular Ercan Aktuna, Serkan Acar ve Selçuk Yula'nın isimleri verilen sınıf, laboratuvar ve kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.


Yorumlar