Doğancı mahallesi alt yapısında sona gelindi

Isparta Belediyesi, Başkan Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda Doğancı Mahallesinde başta içme suyu, kanalizasyon olmak üzere yağmur suyu hat çalışmaları gerçekleştiren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü çalışmalarına...

Google Haberlere Abone ol
Doğancı mahallesi alt yapısında sona gelindi

Isparta Belediyesi, Başkan Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda Doğancı Mahallesinde başta içme suyu, kanalizasyon olmak üzere yağmur suyu hat çalışmaları gerçekleştiren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğünce altyapısı tamamlanan sokaklarda dayanıklı asfalt çalışmaları başlatılacak.

İlk etabı asfaltı ile birlikte tamamlanan ve ikinci etap altyapı çalışmaları devam eden Doğancı Mahallesi ile ilgili olarak bilgiler veren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Hüseyin Çelikbilek, “Doğancı Mahallesinin ikinci etap altyapı çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Bu bölgede içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını elden geçiriyoruz. İçme suyu olmayan bölgelerimize içme suyu, kanalizasyon hattı sorunu bulunan yerlerde de kanalizasyon hatlarını kontrol ediyoruz. Çalışmalarla birlikte sokaklarımızı asfalta hazır hale getiriyoruz. Yeni hat çektiğimiz bölgelerde vatandaşlarımızın abonelerinin bağlantılarını yapmalarını bekliyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlılığını istiyoruz. Çünkü belediyemiz ana taşıyıcı hatlardan sorumlu. Buradan evlere bağlantılar vatandaşlarımızın sorumluluğunda. Bu konuda muhtarımızla birlikte tüm ev sahipleri uyarıldı. Bütün bina sahipleri ve site yöneticilerinin parsel bacalarını temizlemelerini, çek valflerini kontrol etmeleri gerekiyor. Kanalizasyona bağlı yağmur suyu hataları varsa bunları da ayırmaları gerekiyor, çünkü su baskınlarına maruz kalabilirler. Biz hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Ayrıca binalarda hidrofor tankları varsa bunlarında rutin olarak temizliğinin yapılması gerekiyor. Mahallemizdeki 22 sokağın altyapı tesisatlarının kontrolleri yapılmıştır” dedi.

Yorumlar