CHP milletvekilleri, Berberoğlu'nun kitabını imzaladı

İSTANBUL (AA) - CHP milletvekilleri, bir kitap fuarında, tutuklu CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun "Siz Yürürken Ben Yatarken Yazı-Yorum" adlı kitabını imzaladı.İmza etkinliği, Büyükçekmece'de devam etmekte olan bir kitap...

Google Haberlere Abone ol
CHP milletvekilleri, Berberoğlu'nun kitabını imzaladı

İSTANBUL (AA) - CHP milletvekilleri, bir kitap fuarında, tutuklu CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun "Siz Yürürken Ben Yatarken Yazı-Yorum" adlı kitabını imzaladı.

İmza etkinliği, Büyükçekmece'de devam etmekte olan bir kitap fuarında yapıldı.

Etkinlikte, Tuncay Özkan, Gürsel Tekin, Mustafa Balbay, Barış Yarkadaş, Fatma Kaplan Hürriyet, Atila Sertel, Sezgin Tanrıkulu'nun da aralarında bulunduğu CHP milletvekilleriyle, CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve CHP üyeleri yer aldı.

Okuyucular, Berberoğlu'nun "Siz Yürürken Ben Yatarken Yazı-Yorum" kitabını imzalattı.

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu, MİT tırlarının durdurulması olayına ilişkin yargılandığı davada, "devletin güvenliği veya iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri siyasal veya askeri casusluk maksadıyla açıklamak" suçundan verilen 25 yıl hapis cezası kapsamında tutuklu bulunuyor.

Yorumlar