Cem Uzan'ın hedefinde bu defa Sezer var

İki ay içinde Türkiye'ye döneceğine dair açıklamada bulunan eski Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan yaptığı açıklamada Ali Babacan ve Abdüllatif Şener'in kendisine kumpas kurduğunu söylemişti. Uzan, yaptığı yeni açıklamada 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i hedef aldı.

Google Haberlere Abone ol
Cem Uzan'ın hedefinde bu defa Sezer var

Şirketlerine el konulmasının ardından iltica ettiği Fransa'da yaşamını sürdüren Cem Uzan, iki ay içinde Türkiye'ye döneceğini açıklamıştı.

Girdiği 2002 seçimlerindeki vaatleriyle bilinen Cem Uzan Ali Babacan ve Abdüllatif Şener'in ardından 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i hedef aldı.

Türkiye'de olduğu sırada şirketlerine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulmasıyla birlikte Fransa'ya iltica eden Cem Zzan Türkiye'ye döneceğini açıkladı. 

Kendisine kumpas kurulduğunu iddia eden Uzan, sosyal medya hesabı üzerinden Ali Babacan ve Abdüllatif Şener'i suçlamıştı.

Sosyal medya üzerinden açıklamalarına devam eden ve Türkiye'ye gelerek yeniden seçimlere gireceğine dair söylemlerde bulunan Uzan, isim vermeye devam ediyor. Cem Uzan sosyal medyadan yaptığı son açıklamada, "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer" dedi.

AHMET NECDET SEZER'İ HEDEF ALDI

202 seçimlerindeki uçuk vaatleriyle bilinen Cem Uzan yakın tarihlerde Türkiye'ye dönüş yapacağını belirterek sosyal medya hesabından kendisine ve ailesine kumpas kurduğunu iddia ettiği isimleri paylaşıyor. Uzan yeni yaptığı paylaşımında, "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer. Devamı gelecek..." ifadelerini kullandı.

"UZAN AİLESİNE KUMPAS KURDULAR"

Eski siyasetçi Cem Uzan, daha önce yaptığı paylaşımda "Uzan Ailesi'ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan-Abdüllatif Şener" diyerek dönemin bakanlarını suçlamıştı.

"İKİ AY İÇİNDE DÖNECEĞİM"

Şirketlerine el konulmasının ardından hakkında açılan davalardan kaçan ve o dönemden bu yana Fransa'da yaşayan Cem Uzan, iki ay içinde Türkiye'ye döneceğini söyledi. Uzan, "Cumhurbaşkanlığı yarışına katılmak için sokağa çıkıp güçlü bir demokratik seçenek yaratacağım" dedi.

Yorumlar

ismail bu adam konuşuyor millet ekmeği biz veriyorduk diye ulen imar bankası sayesinde topladığın para kimin milletin değil mi üzerine yatmadınız mı Allah bunlara bile fırsat vermesin kendini rab sanıyorlar.