Burun estetiği yapacaklara önemli uyarılar

Burun estetiği ameliyatı olacak kişilerin bilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunuyor. Burun estetiği bir tür ameliyattır. Ameliyat öncesinde öncesinde, sarımsak, omega 3 içeren ürünler, balık yağı, zencefil, keten tohumu ve içinde E vitamini bulunan besinleri kesinlikle tüketmemelisiniz.

Google Haberlere Abone ol
Burun estetiği yapacaklara önemli uyarılar

Bir diğer adı rinoplasti olan burun estetiği, deviasyon gibi tıbbi problemleri olanların ya da burnunun görünümünden rahatsız olarak şeklinin değiştirilmesini isteyen kişilerin tercih ettiği cerrahi bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır.Bu uygulamayı deneyerek memnun kalan çok sayıda insan bulunmaktadır.  Bu cerrahi müdahale öncesinde kişilerin yapması ve dikkat etmesi gereken bazı faktörler vardır.

Bu estetik ameliyatı öncesinde ilk olarak doktorunuzla görüşmeli ve sıkıntılarınızı anlatarak, bu müdahalenin sizin için uygun olup olmadığını öğrenmeniz gerekmektedir. Burun ameliyatı yaptırmak isteyen kişiler genelde burnun yapısından şikâyetçi olup, istedikleri şekle gelmesini amaçlamaktadır. Bu şikâyetler genelde burun ucunun asimetriliği, kısalığı, uzunluğu gibi şikâyetlerdir.

Eğer doktorunuz bu cerrahi uygulama için uygun olduğunuzu söylerse, size bu ameliyat öncesinde dikkat etmeniz gereken bazı unsurlardan da bahsedecektir. Bunlar, uyku, yeme ve içme, ilaç kullanımı, sigara kullanımı ve bazı vitaminlerin alınması ya da alınmaması gibi unsurlardır. Burun estetiği ve liposuctionuygulamalarında dikkat etmeniz gereken şeyler hemen hemen aynıdır.

Estetik ameliyatı öncesinde, sarımsak, omega 3 içeren ürünler, balık yağı, zencefil, keten tohumu ve içinde E vitamini bulunan besinleri kesinlikle tüketmemelisiniz. Aynı zamanda daha önce ameliyat geçirdiyseniz hekiminize bunu bildirmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda ilaç kullanımını da doktorunuzun uygun bulması durumunda gerçekleştirmelisiniz. Sigara ve alkol kullanımını en az ameliyattan bir hafta önce bırakmanız gerekmektedir. Ameliyat esnasında kanamanın en az seviyeye indirilmesi için gerekli ilaçlar müdahaleden önce verilmektedir.  Ameliyat öncesi izlemeniz gereken yol size cerrahi ekipler tarafından bildirilecektir.

Burun estetiği ameliyatı, saç ekimi uygulamaları gibi riski en az seviyede olan cerrahi uygulamalardan biridir. İstediğiniz görünümü elde etmek için bu uygulamayı, doğru cerrahı seçerek kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Daha detaylı bilgiye sahip olmak isterseniz FBM Estetik ve Tıp merkezi ile iletişim sağlayabilirsiniz.

Yorumlar