Bella Eyes ve Hollywood estetiği nedir, nasıl yapılır

Yüz hatlarını değiştiren estetik olarak bilinen Bella Eyes ve Hollywood estetiği ile daha ince bir görünüme kavuşmak mümkün. Hollywood estetiği nedir, nasıl yapılır, fiyatları

Google Haberlere Abone ol
Bella Eyes ve Hollywood estetiği nedir?

Yüz hatlarının kalıcı olarak değişmesini isteyen kişilerin tercih ettiği estetik yöntemi olarak bilinen Hollywood estetiği ile yüz hatları inceliyor. Daha ince bir görünüş kazandıran yöntem Hollywood estetiği ve Bella Eyes estetiği nedir, nasıl yapılır, fiyatları gibi merak edilenler

Bella Eyes Estetiği Nedir?

Göz ve kaş şeklini yeniden dizayn etmek isteyen kişilerin tercih ettiği estetik operasyondur. Bella Eyes estetiğinde kaşlar daha kalkık ve gözler daha badem şeklini alır. Yaklaşık 1 saat süren operasyonda herhangi bir kesik izi oluşmaz. Sonuçları kalıcıdır. 

Hollywood estetiği nedir?

Hollywood estetiği, adındanda anlaşılacağı üzere Hollywood yıldızlarına benzemek isteyenlerin tercih ettiği estetik operasyondur. Üçgen ve daha ince görünen bir yüze sahip olmak isteyenlere uygulanan operasyon ile yüz üçgen şeklinde uzatılır. Yanaklara uygulanan müdahaleler ile gerçekleştirilen işlem ile elmacık kemikleri daha belirgin bir hal alıyor. 

Estetik Operasyon Sonrası

İyileşme süresi oldukça hızlıdır. Ameliyat minimal kesikler ile gerçekleştirildiğinden herhangi bir dikiş izi kalmaz. Ödem ve iyileşme süreci kişiden kişiye farklılık gösterir. Sonuçlar kalıcıdır. 

2020 Fiyatları

Estetik operayon fiyatları yapılacak merkeze ve kişinin durumuna göre farklılık gösterir. Operasyonu gerçekleştirecek doktor muayene esnasında fiyatı belirler.

 

Yorumlar