Belediye Başkanı Atilla’dan Kudüs tepkisi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararına tepki göstererek, "Kudüs kararı bizim için yok hükmündedir" dedi.Başkan Menderes Atilla, yapılan skandal açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Atilla’dan Kudüs tepkisi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararına tepki göstererek, "Kudüs kararı bizim için yok hükmündedir" dedi.

Başkan Menderes Atilla, yapılan skandal açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en üst perdeden ve net olarak verdiği tepkinin çok önemli olduğunu belirterek, "Böylesi açıklamalar Ortadoğu’daki dengeleri bozmasının yanı sıra yıllardır süren Filistin meselesini de içinden çıkılmaz bir duruma sürükler. Kudüs kararı bizim için yok hükmündedir" dedi. Başkan Atilla, bütün kesimlerin bu alınan skandal karara karşı dik durması gerektiğini belirtti.

Skandal açıklama öncesi gibi açıklama sonrasında da Türkiye’nin azimli ve istikrarlı duruşunun tüm İslam alemine örnek olması gerektiğinin altını çizen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İslam İş Birliği Teşkilatı Dönem Başkanı olan Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yapılan tepkisel girişimin ve yaptığı açıklamaların benzerinin diğer İslam ülkeleri için de örnek olması gerektiğini söyledi.

Yorumlar