Başkan Topraktan AK Parti ilçe Başkanı Yeni’ye hayırlı olsun ziyareti

Adıyaman’ın Kahta ilçe Başkanı Abdurrahman Toprak ve ilçe belediyesi meclis üyeleri AK Parti ilçe Başkanı Bedir Yeni’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve beraberinde meclis üyeleri, AK...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Topraktan AK Parti ilçe Başkanı Yeni’ye hayırlı olsun ziyareti

Adıyaman’ın Kahta ilçe Başkanı Abdurrahman Toprak ve ilçe belediyesi meclis üyeleri AK Parti ilçe Başkanı Bedir Yeni’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve beraberinde meclis üyeleri, AK Parti Kahta 6. ilçe Kongresinde başkan seçilen Bedir Yeni’ye görevinde başarı diledi. Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, insan odaklı çalışma gerçekleştiren AK Partinin önemli ayaklarından birisinin de Kahta ilçe Başkanlığı olduğunu belirterek, “Başta yeni ilçe başkanımız Bedir Yeni ve yönetim kurulundaki arkadaşlara başarılar diliyorum. Partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmenin çabası ve gayreti içerisinde olacağından şüphemiz yok. Bugüne kadar elde edilen başarıları önümüzdeki dönemde de taçlandıracak, daha güzel başarılara imza atacak. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

AK Parti Kahta ilçe Başkanı Bedir Yeni ise bayrak yarışını teslim almaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “Beni bu göreve layık gören değerli yöneticilerimizi asla mahcup etmeyecek ve her kesime eşit davranacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerinde gerekli olan çalışmaları yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar