Başkan Özakcan, CHP Denizli il binasının açılışına katıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli il binası açılış törenine katıldı.Denizli Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesindeki CHP il basının önünde yapılan açılışa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özakcan, CHP Denizli il binasının açılışına katıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli il binası açılış törenine katıldı.

Denizli Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesindeki CHP il basının önünde yapılan açılışa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, çevre illerin milletvekilleri, il başkanları ve partililer katıldı.

Kendileri için 2019 seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bu seçimde sadece tek adam rejiminden yana olanlar ile demokrasiden yana olanların seçimi olacağını savundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ile açılış sonrası yeni il binasında bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve CHP Denizli İl Başkanı Haşim Teoman Sancar çeşitli konularda istişarelerde bulundular. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 2019 yerel seçimlerinde kadınlara, gençlere güvendiğini belirterek, “her eve gireceksiniz” dedi.

İstişare sonunda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki başkanlar günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Yorumlar