Başkan Metin Ertürk, Aymelek üyelerini ağırladı

AYDIN (İHA) – Aydın ili genelinde faaliyet gösteren Aymelek Derneği üyeleri, AK Parti’li Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ü ziyaret etti.Başkan Ertürk, Kuyucak Belediyesi Sosyal Tesisleri Evlidağ Mesire Alanında düzenlenen etkinlikte...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Metin Ertürk, Aymelek üyelerini ağırladı

AYDIN (İHA) – Aydın ili genelinde faaliyet gösteren Aymelek Derneği üyeleri, AK Parti’li Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ü ziyaret etti.

Başkan Ertürk, Kuyucak Belediyesi Sosyal Tesisleri Evlidağ Mesire Alanında düzenlenen etkinlikte Aymelek Derneği üyeleri misafir etti. Başkan Ertürk’ün tek tek sohbet ettiği Aymelek üyeleri, eşsiz bir Kuyucak manzarası eşliğinde zaman geçirdiler.

Ziyaretleri için Aymelek üyelerine teşekkür eden Başkan Metin Ertürk; “Aymelek Derneğine kapımız sonuna kadar açıktır. Ne zaman isterlerse gelebilirler, onları ilçemizde misafir etmekten gurur duyuyoruz. Yalnız değiller biz hep onlarla birlikteyiz. İlgiye alakaya ihtiyaç oldukları zamanlarda yaşlılarımızı yalnız bırakmamalıyız. Onlar mutlu olurlarsa, biz daha huzurlu oluruz” dedi.

Aymelek Dernek Başkanı Yurdagül Altunbaş’da , “Hayatı boyunca Aydından, evinden çıkmayan üyelerimiz var ve onlar için de güzel bir değişiklik oluyor. Yaşlılarımız bu ilgi ve alakadan çok memnunlar. Allah Metin Ertürk’ten razı olsun bizi bu eşsiz manzaraya sahip sosyal tesislerinde misafir etti” diye konuştu.

“Moral depoluyoruz”

Etkinlik için Başkan Ertürk’e teşekkür eden dernek üyesi den Ali Demir ise, şöyle konuştu: “Bizim ne kadar ömrümüz var bilmiyorum. Yaşım 72. Kaç yıl daha yaşarım onu da bilmiyorum ama ölmeden böyle insanlar gördüm, böyle farklı yerler gördüm. Allah sizlerden razı olsun. Kimimiz Kimsemiz yok, bunlar hep bize moral oluyor hoş sohbet arıyor gönlümüz belli bir yaştan sonra. Halimiz hatırımız sorulsun istiyoruz. Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun. Uzun yıllar önce gelmiştim Kuyucak’a; çok değişmiş, çok güzel olmuş”

Yorumlar