Başkan Gülenç çalışmaları inceledi

Yoğun çalışmalardan dolayı hafta sonları da çalışarak geçiren Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, asfaltlama çalışmalarının devam ettiği Bademli Mahallesi’nde Meclis Üyesi Mahmut Vural ile birlikte incelemelerde bulundu.Mahalle...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Gülenç çalışmaları inceledi

Yoğun çalışmalardan dolayı hafta sonları da çalışarak geçiren Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, asfaltlama çalışmalarının devam ettiği Bademli Mahallesi’nde Meclis Üyesi Mahmut Vural ile birlikte incelemelerde bulundu.

Mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Gülenç, asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bölgeyi gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Gülenç, hizmette ayrım yapmadıklarını belirterek, "Her zaman dile getirdik, hizmette mahalle ayrımı yapmadan çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden beri tüm kırsal mahallelerimize acili yet durumuna göre hizmet yapmaya çalışıyoruz. Bugün baktığımızda Bademli Mahallesi başta olmak üzere, birçok kırsal mahallemiz hizmet görmemişti. Ancak göreve geldiğimiz 9 ay içinde tüm kırsal mahallelerimiz Belediyemizin hizmeti ile tanışmış oldular” dedi.

Hizmetlerin devam edeceğinin de altını çizen Başkan Gülenç, "Kırsal mahallelerimizde, mahalle içi yolları, taziye evleri ve asfaltı tamamlanmayan yol bırakmayacağız. Halkımızın burada yıllardır yaşadığı sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözülmesi için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında da mahallelilerin bizleri böyle coşkuyla karşılamaları ve teşekkür etmeleri bizleri mutlu ediyor. Yaptığımız hizmetlerin halk tarafından beğenilmesi, bizleri sevindiriyor" diye konuştu.

Mahalle sakinleri ise Başkan Gülenç’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar