Başkan Baran, "Asıl amaçları Türkiye ekonomisini çökertmek"

Köy ve mahalle muhtarlarını ağırlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ülke gündemine de değindi. Başkan Baran, Kudüs ve Rıza Zarrab olaylarıyla ilgili; “Asıl hedef, Türkiye’yi ekonomik olarak çökertmek” dedi.Körfez Belediye...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Baran, "Asıl amaçları Türkiye ekonomisini çökertmek"

Köy ve mahalle muhtarlarını ağırlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ülke gündemine de değindi. Başkan Baran, Kudüs ve Rıza Zarrab olaylarıyla ilgili; “Asıl hedef, Türkiye’yi ekonomik olarak çökertmek” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki köy ve mahalle muhtarlarını belediyede ağırladı. Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve Körfez Belediyesi Muhtarlar Müdürü Özcan Efe’nin de yer aldığı buluşmada konuşan Başkan İsmail Baran, ‘fahri meclis üyelerimiz’ dediği muhtarlar için, “Halkımıza birinci derecede temas eden, onların sorunlarını da çok iyi bilen, bu konuda halkımıza en yararlı olan kişilersiniz” ifadelerini kullandı. Dernek Başkanı Yusuf Yanar da desteklerinden dolayı Başkan Baran’a teşekkür etti.

Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar, “Muhtarlık binalarımızda daha iyi hizmet vermemiz noktasında her zaman desteğiniz oldu. Şimdi büro malzemesi desteği sundunuz ve gerçekten bu konuda tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum. Yaptığınız güzel işler var. Her konuda desteğiniz büyük oluyor. Bir problem olduğunda bir telefon kadar bizlere yakınsınız. Sizlere ve ekibinize gerçekten özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da konuşmasında, “Muhtarlar bizim fahri meclis üyelerimiz dedik. Konuya öyle baktık, öyle görüyoruz. Halkımıza birinci derecede temas eden, onların sorunlarını da çok iyi bilen, bu konuda halkımıza en yararlı olan kişilersiniz. Tabi muhtarlıklarımızın hizmet vermek için belli standartlarda eksikleri vardı, bu eksiklikleri giderdik. Daha güzel ortamlarda hizmet vermesi için adımlar attık” dedi.

Körfez’de hayata geçen projeler ve yapılan yatırımlarla ilgili olarak da bilgiler aktaran Başkan İsmail Baran, “Sadece 2017 yılında 100 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdik. 2018’de bu rakam 120 milyon lira olarak gerçekleşecek. Körfez tarihinde bir ilk olan rakamlar bunlar. Tabi bu başarı hepimizin. Sizlerin de emeği var. İlçemizi daha yaşanabilir bir Körfez haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Körfez’in her geçen gün geliştiğini, gelişirken de dönüşüm yaşandığını belirten Başkan İsmail Baran, ülke gündemine de değindi. Başkan Baran, “Türkiye’yi ve İslam âlemini sıkıntıya düşürmek için Kudüs üzerinden şimdi oyunlar oynamaya başladılar. Zarrab olayı ile de amaçları Türkiye’ye ekonomik ambargo uygulamak. Bununla da hedefledikleri Türkiye’yi ekonomik olarak çökertmek. Ama unuttukları bir şey var; Bu millet bu oyunu da boşa çıkaracak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar