Başkale’de araç park düzenlemesi

Van’ın Başkale şehir merkezinde araçların gelişi güzel park etmesinin önüne geçmek için yeni düzenleme yapılarak gerekli tabela ve levhalar bırakıldı.Başkale Belediyesinin talebi üzerine ilçe merkezinde park eden araçların diğer sürücülerin...

Google Haberlere Abone ol
Başkale’de araç park düzenlemesi

Van’ın Başkale şehir merkezinde araçların gelişi güzel park etmesinin önüne geçmek için yeni düzenleme yapılarak gerekli tabela ve levhalar bırakıldı.

Başkale Belediyesinin talebi üzerine ilçe merkezinde park eden araçların diğer sürücülerin görüş alanını daraltması ve trafik sirkülasyonunda sorun oluşturmaması için trafik komisyonu kararı gereğince ilçe genelinde araçların park alanlarına yeni düzenleme getirilerek gerekli tabela ve levhalar bırakıldı. Başkale Belediyesi, Başkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve karayollarının ortaklaşa yaptığı çalışma sonucu ilçe merkezindeki caddeler tek taraflı araçların park etmesine yasaklanırken, okul önleri ve öğrencilerin geçiş alanlarına da park yasağı konuldu.

Uygulamayı büyük bir memnuniyetle karşılayan ilçe esnafı ve vatandaşlar, araçların gelişigüzel park etmesinden dolayı yaşanan sıkıntıları dile getirerek, sorunun çözümü için başta belediye olmak üzere yetkililere teşekkür ettiler.

Yorumlar