Başakşehir'deki cinayetin failleri tutuklandı

- Tekstil atölyesinde çıkan bıçaklı kavgayı ayırmaya çalışan Recep Arslan'ı öldürdüğü iddia edilen şüpheli ve kardeşi yakalandı - Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Başakşehir'deki cinayetin failleri tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Başakşehir'de bir tekstil atölyesinde çıkan bıçaklı kavgayı ayırmaya çalışan Recep Arslan'ı (39) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli ve kardeşi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 9 Nisan'da Ziya Gökalp Mahallesi Çevre Sanayi Sitesi'nde bir tekstil atölyesinde iki gün çalışan ve işten ayrılan Suriyeli Abdülhalim el H. (32) ve ağabeyi Abdülkerim el H. (33) ile iki günlük parasını almak için atölyeye gitti. Abdülhalim el H. atölyede kendisine iş bulan arkadaşı Mahmut H. ile tartıştı. Abdülhalim el H. yanındaki bıçakla Mahmut H.'ye saldırdı. Kavgayı ayırmaya çalışan Recep Arslan'ın boğazı kesildi. Kavgada Mahmut H. kolundan ve bileğinden yaralandı. Şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Arslan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

İş yerindeki görgü tanıklarının ifadelerinden şüphelilerin kimliklerini belirleyen ekipler, 16 Nisan'da Başakşehir'de bir adrese düzenledikleri baskınla şüpheli Abdülhalim el H. ile ağabeyi Abdülkerim el H.'yi yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklandı.

Yorumlar