Bakan Akdağ'dan bayram mesajı

- Sağlık Bakanı Akdağ: - "Vatandaşlarımızın ve ülkemizdeki misafirlerimizin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bayramın, ülkemiz başta olmak üzere, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum"

Google Haberlere Abone ol
Bakan Akdağ'dan bayram mesajı

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Vatandaşlarımızın ve ülkemizdeki misafirlerimizin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bayramın, ülkemiz başta olmak üzere, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum." ifadelerini kullandı.

Akdağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, milletçe bayrama erişmenin mutluluğunun yaşandığını belirten Akdağ, "Bayramlar, ortak sevinçler yaşadığımız, ortak duyguları paylaştığımız müstesna günlerdir. Bu özel günleri birliğimiz, bütünlüğümüz için fırsata çevirmeli, manasına bağlı kalarak kardeşliğimizi güçlendirmeliyiz." değerlendirmesini yaptı.

Bakanlık olarak vatandaşların huzur içinde bayramlarını geçirebilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını kaydeden Akdağ, bayram süresince görev alacak olan Sağlık Bakanlığı personeline şükranlarını ilettiğini bildirdi.

Ramazan ayında oruç vesilesiyle kazanılan sağlıklı beslenme alışkanlıklarının devam ettirilmesi ve bayram ikramları konusunda ölçülü olunması uyarısı yapan Akdağ, bayramda yolculuk yapacak vatandaşlara da dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Akdağ, "Her bayram, birçok vatandaşımızı trafik kazalarında kaybediyoruz. Sevdiklerine kavuşmak için yola çıkanların trafik kuralları konusunda duyarlı olmalarını, bütün yolcuların emniyet kemeri takmalarını istirham ediyorum. Vatandaşlarımızın ve ülkemizdeki misafirlerimizin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bayramın, ülkemiz başta olmak üzere, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar