Babaeskili yazar kitabını tanıttı

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinden olan Yazar Anıl Ergin, ilk romanı Koca Pelvan ve Sarı Kızan’ı imzalamak için, ilçidi hemşehrileriyle bir araya geldi.Yaklaşık 2 ay önce yayınlanan Koca Pelvan ve Sarı Kızan’ın Yazarı Ergin, imza gününde...

Google Haberlere Abone ol
Babaeskili yazar kitabını tanıttı

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinden olan Yazar Anıl Ergin, ilk romanı Koca Pelvan ve Sarı Kızan’ı imzalamak için, ilçidi hemşehrileriyle bir araya geldi.

Yaklaşık 2 ay önce yayınlanan Koca Pelvan ve Sarı Kızan’ın Yazarı Ergin, imza gününde buluştu. Ergin’in ilk romanı olan Koca Pelvan ve Sarı Kızan’da, birbirini hiç yalnız bırakmayan 2 dostun, yaşamını birbirine destek olarak yürüttükleri bir hayat hikayesi, bir zaman dilimi anlatılıyor. Asıl mesleği memurluk olan ve Lüleburgaz Belediyesi’nde çalışan Ergin’in romanı dışında, “Geçmişten Gelen Ev” adlı tiyatro oyunu da bulunuyor.

Yoğun katılımın olduğu imza gününde Ergin kendisine duyulan ilgiden oldukça memnun kaldı. İlk romanının yayınlanması ve okurların romana gösterdiği ilginin mutluluğunu yaşayan Ergin, polisiye türünde bir kitap projesinin de olduğunu söyledi.

Yorumlar